Sürekli ağrıyan çikolata kisti yardım

yalkiyeliz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
84
20
8
39
Arkadaşlar 5.5 cm lik çikolata kıstım var.ve 1 aydır her allahin günü ağrıdan kıvranıyorum. Günde 3 ağrı kesici ile agrilarimi dindirebiliyorum. Sizde bu kadar ağrı ve hergün olması normal mi. Resmen ağlıyorum bu arada soğan kürüne başladım. Lütfen bilgisi olan acil yardım etsin

canım merhaba soğan kürünü duymuştum bende içinde kist felan varsa döküyormuş belki onun ağrısıdır kist atarken ağrı yapıyordur ama istersen doktora git

Şuan doktordayim ultrasonla baktı kıstım 5cm civarindaymis ağrı yapması normal ama bebek düşündüğün için elle tutulur bir rahatsizliginda olduğu için ameliyat dedi. Bunu diyen 2. Doktor. ..kafam çok karışık ben ameliyat olmak istemiyorum fakat 3 yıllık evliyim yaşım 30 daha fazla vakit kaybetmekte istemiyorum psikolojim alt üst oldu. Doktor kistlerden dolayı yapisiklik olabilir her ameliyat gibi bundada risk var dedi. Şimdi kan ve idrar verdim bekliyorum

sonuçların nasıl çıktı canım. Var mı bir gelişme merak ettim neye karar verdiniz

Geçmiş olsun Can'ım sonuçların Nasıl çıktı bir de tek belirtin ağrı mıydı?

Tek belirtim ağrı değil ne yazık ki .ilişki sırasında ağrı ve vajinal kuruluk. .ameliyatı hazirana kadar erteledim soğan suyu içiyorum bi kaç ay devam edicem .

Devam ediyor mu ağrınız? Sonucunuz nasıldı? Antibiyotik verdi mi doktor?

Çok soru sordum ama bende yaşadım aynısını,bir doktorun dediği birini tutmuyor.Acildekilere çok güvenemiyorum nedense,kistin var,o yüzden ağrıyordur demişti.Sonra aynı gece kadın doğumu olan özel bir hastaneye gittim yine acil.Ağrı kesiciler etki etmiyordu.O doktor demişti kist bu kadar ağrı yapmaz demişti.Antibiyotik vs... geçti.Ama benim yorumum enfeksiyon tabii ki.Çünkü rahim filmi sonrası aynı ağrıyla bu kez hastanede yattım 13 gün.Enfeksiyon sebebiyle

Geçmiş olsun. Enfeksiyon ve kist bir arada olunca öyle ağrılar olurmuş Dr dedi.ben soğan kurune başladım bakalım sonuç ne olacak önümüzdeki ay

Bende de 18 yasimdan beri cikolata kisti vardi. Şu an 21 yasindayim. 3 yilda, senede 1 cm yavas yavas buyudu. Cikolata kistinin cok agri yaptigi dogru fakat bende hic bir zaman agri olmadi. Doktorum kistimin cok yavas buyudugu icin vucudun da kabul ettigini agri olusturmayan az kisilerden oldugumu soylemisti. Sansliyim dogrusu :) nihayetnde kistim 3.5 cm den 6.5 cm e ulasinca doktorm artik ameliyat olmami soyledi. Evli olsaydn 5 cm i buldgu an ameliyat derdim ama bekarsn olabildignce geciktirmeye calistm fakat daha fzla kalamaz zarar verir dedi. Yani sizin icin cogu doktor ameliyat diyebilir.. ben ameliyat lafini duyunca cok korkup sogan kurune basladim. 3 ay duzenli ictim. Ne yazik ki herkese herseyin ayni etkiyi yapmadigini bizzat gormus oldum. Cok ters bi etkisi oldu bende sogan kurunun. Senede 1 cm buyuyen kistim, 3 ay icinde 6.5 cmden 8 cm e ckti ve 4 cm lik ikinci bi kist daha olustu. Toplam 12 cmlik kistler edindim. 6 ay once ameliyatimi oldum kurtuldum. Bosuna korkmusum, hic bir zorlugu yok. Guvendiginiz bir doktorunuz oldukca hic sorun yapmayin. Doktorlari dinlemek gerekiyor, ne gerekiyorsa yapip sagliginizla oynamayin derim. Tabi ki istediginiz kuru deneyebilirsiniz sizde guzel bir etkisi olur umarim. Fakat ameliyat da gozunuzu korkutmasin. En azindan kurlerden agzi yanan biri olarak, keske cok uzatmadan hemen ameliyat olsaymisim yok yere iskence cektim dedim ne yazik ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…