• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlayan bir bebek :-(

Oglum 1 yaşına kadar oyleydi. 17 aylikken düzene girdi. Şükür:KK16:

Allahima sukur iyilesti yavrum

Yazi iple cekiyorum kizim az daha buyur elinden tutup gezeriz daha uslanir
Gün gün onun buyudugunu gormek ne kadar guzel biseymis simdilerde hep bunu düşünüyorum 13,5 aylik olduk büyüyor kizim
Cok iyi canim masallah evt buyudukce hayret edip sukrediyor insan ins bizde haziranda bir yasina girecek kizim biraz hareketli yururse bizde gezeriz :)

Cok şükür senin adina ins bizimde duzene girer tabiki zaman da onemli diş cikartiyorz cok sıkıntılı su arada ama gecer ins oglunla mutlu gunler canim.
Teşekkürler sanada elifns. 2 yasinda oglum suanda. Mesela 4 gundur huysuz gece uyumuyor. Sabah baktim kopek disi patlamis. Elbet düzene görecekler zor ama tatli surec.

Teşekkürler sanada elifns. 2 yasinda oglum suanda. Mesela 4 gundur huysuz gece uyumuyor. Sabah baktim kopek disi patlamis. Elbet düzene görecekler zor ama tatli surec.
Ay kopek dişi de cok zormus ya sunu bilmiyorum da bu diş huzursuzlugu patlayip gozukunce geciyormu bizim de ilk dis patlamak uzere şisti baya bugun yarin görürüz diyorum

Tesekkur ederim canim rahatladim biraz ama ins kimsenin yavrusuna da bisey olmasin.cok zor mus bi can dunyaya getirip bakmak vallahi millet bisey dedikçe cok takar oldum bende ama artik kendimi yipratiyorum dedigin gbi zaten bi haftam kaldi ise basliycam.Allah dan hayirlisi senin bebeginde cok hareketlimiydi canim bizee bu problem ler var ama ayrica pek yerinde durmaz kucakda hep zip zip yerde sürekli biyerlere gitmek :)
Canım benimki o kadar hareketliydi ki ta bebekken eller kolları o kadar çok oynandı ki doktoruna endiselendigimi söylemiştim. O da sevinmemi söylemişti.Sağlıklı çocuk hareketlidir. Bi sağlık problemi olsa cansız olur.

Canım benimki o kadar hareketliydi ki ta bebekken eller kolları o kadar çok oynandı ki doktoruna endiselendigimi söylemiştim. O da sevinmemi söylemişti.Sağlıklı çocuk hareketlidir. Bi sağlık problemi olsa cansız olur.

Evet canim sagol cok şükür kucakta bile zor duruyo surekli zip zip ziplamalar filan bide hareketli bebeklerin algilama larida iyi oluyor masallah.

Back
X