• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlayan bir bebek :-(

Bebişin nasıl oldu canım??
Ah canim yeni okudum telden girince karistriyorum bebis ayni ayni valla cok degisen yok bazi gun iyi bazi gun cok asiri gaz oluyor masajda yapiyorum ama cok fayda yok ya en acisi ben onun aglamasina kiyamiyorum annelik işte bugün o gunlerden birini yasadik yine birazda kaka problemimiz oldgu için ogkene kadar ciglik çığlık agladi yavrum fitik verdim yarim daha bu 3. Doktor cok zorkanrsa ver demisti bu kontrolde poposuna baktrcam kontrol için.

Ah canim yeni okudum telden girince karistriyorum bebis ayni ayni valla cok degisen yok bazi gun iyi bazi gun cok asiri gaz oluyor masajda yapiyorum ama cok fayda yok ya en acisi ben onun aglamasina kiyamiyorum annelik işte bugün o gunlerden birini yasadik yine birazda kaka problemimiz oldgu için ogkene kadar ciglik çığlık agladi yavrum fitik verdim yarim daha bu 3. Doktor cok zorkanrsa ver demisti bu kontrolde poposuna baktrcam kontrol için.
Elma yağı kullansan gazı için olmaz mı??

Merhabaaaa.
Aynı durum bizde de mevcut. Kolik bir oğlum var. 3 ayı doldurduk. Doktor ilk güne nazaran gazın azaldığını söyledi. Bi dahaki aya damla ve şurupları kesecekmiş. Gel görki hâla arada pırt yaparken ağlıyor. Geçen hafta kucakta uyuturken, şimdi naparsan yap uyumuyor. Devamlı ağlıyor. Kontrollerde birşey çıkmadı. Sizi çok iyi anlıyorum. Size tavsiyem elektirik süpürgesi sesi. O sesle ağladığı anda sakinleşiyor hatta uyuyor bile. Ne zaman geçecek bilmiyorum. Allah başka dert vermesin, sabır...

Merhaba sevgili anneler. Minnak oglum 57 günlük:) Benimde uyku ve gaz icin yapmadığım kalmadı. Son günlerde bide kaka problemi oldu. Bazı günler günde bir kere zorla yapıyor. Yapana kadar da kızılca kıyamet kopuyor o ağlıyor ben ağlıyorum :( aktardan rezene papatya melisa aldım. Ucunu kaynatip sabah aksam 2 tatlı kasığı vermeye başladım. Iki gündür hem Kakasini rahat yapıyor gazını da çıkarıyor hemde daha bi sakinlesti sanki. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol uykulu ve gazsiz günleriniz olsun insallah.

Merhaba sevgili anneler. Minnak oglum 57 günlük:) Benimde uyku ve gaz icin yapmadığım kalmadı. Son günlerde bide kaka problemi oldu. Bazı günler günde bir kere zorla yapıyor. Yapana kadar da kızılca kıyamet kopuyor o ağlıyor ben ağlıyorum :KK43: aktardan rezene papatya melisa aldım. Ucunu kaynatip sabah aksam 2 tatlı kasığı vermeye başladım. Iki gündür hem Kakasini rahat yapıyor gazını da çıkarıyor hemde daha bi sakinlesti sanki. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol uykulu ve gazsiz günleriniz olsun insallah.
Evt Allah yardimcimiz olsun benim kizim 7. Aya girecek ama halen agliyor ki tek sebeb gaz değil sanirim doktorda kontrolunde de cok şükür biseyimiz yok ama harketli bi bebek ve iki dakka beni görmeye agliyor yurutec kullanmak istemiyordum ama onuda kullanicam artik napayim :(

Evt Allah yardimcimiz olsun benim kizim 7. Aya girecek ama halen agliyor ki tek sebeb gaz değil sanirim doktorda kontrolunde de cok şükür biseyimiz yok ama harketli bi bebek ve iki dakka beni görmeye agliyor yurutec kullanmak istemiyordum ama onuda kullanicam artik napayim :KK43:
Yürütec konusunda bende hep olumsuz yonde bilgilere rastlıyorum Dr larda önermiyo. Ama bu haylaz bebisler çaresiz birakiyo ki anneleri. Gerçi ben ilk oğlumda Yürütec kullandım cok sukur gelişimini olumsuz etkilemedi. O da o kadar yaramazdi ki yürüyene kadar 3 yürütec kırdı :))

Yürütec konusunda bende hep olumsuz yonde bilgilere rastlıyorum Dr larda önermiyo. Ama bu haylaz bebisler çaresiz birakiyo ki anneleri. Gerçi ben ilk oğlumda Yürütec kullandım cok sukur gelişimini olumsuz etkilemedi. O da o kadar yaramazdi ki yürüyene kadar 3 yürütec kırdı :))
Aynen canim yürütec in zararlarini okudum biliyorum ama en azindan arada bi 15 dakka bisey olmaz dye dusunuyorum cok hareketli gercekten birazda dis kasintisi basladi tabi ki bizim bu arada bebegine iyi kotu bi oyun halisi almani tavsiye ederim gercekten gelisimlerine cok katki sagliyor ilk bebeğinde kullandinmi bilmiyorum ama benden yecrubelisindir :)

Aynen canim yürütec in zararlarini okudum biliyorum ama en azindan arada bi 15 dakka bisey olmaz dye dusunuyorum cok hareketli gercekten birazda dis kasintisi basladi tabi ki bizim bu arada bebegine iyi kotu bi oyun halisi almani tavsiye ederim gercekten gelisimlerine cok katki sagliyor ilk bebeğinde kullandinmi bilmiyorum ama benden yecrubelisindir :)
Uzun araştırmalarım sonucu dun bi oyun halısı aldık canım :) sukur oğlumda cok sevdi baya vakit geçirdi üstünde insallah çabuk sıkılmaz

Uzun araştırmalarım sonucu dun bi oyun halısı aldık canım :) sukur oğlumda cok sevdi baya vakit geçirdi üstünde insallah çabuk sıkılmaz
Hayırlı olsun o zaman canim bende 3-4 ay arasinda almistik ise yariyor zamanla butun oyuncaklarini deniyo kizim su anda cogunu keşfettik aynasi dahil :) tabi cok uzun uzun da durmuyo

Hayırlı olsun o zaman canim bende 3-4 ay arasinda almistik ise yariyor zamanla butun oyuncaklarini deniyo kizim su anda cogunu keşfettik aynasi dahil :) tabi cok uzun uzun da durmuyo
Sagol canım. Valla bana tuvalete gitsem bile kar :) bugun baya ise yaradı oyun halimiz. Çamaşır topladım katladım yenilerini astım bulasik makinesini boşalttım. Bunları arka arkaya yapabilmek benim icin mucize :)

Bebegim 2 ay 10 gunluk oldu..Hala hic hiz kesmeden agliyor..Annem de gitti, gunduzleri yalnizim ve kafayi yemek uzereyim.Tekrar depresyona giriyorum,daha yeni duzelmistim oysaki..Hava da artik sogudu,disari da cikamiyorum..Butun gun aglayan bebegimle basbasayim..Isimin kiymetini bilememisim,meger calismak gibisi yokmus. Tum hayatim boylemi gecicek benim? Cok umutsuzum arkadaslar:(

Bebegim 2 ay 10 gunluk oldu..Hala hic hiz kesmeden agliyor..Annem de gitti, gunduzleri yalnizim ve kafayi yemek uzereyim.Tekrar depresyona giriyorum,daha yeni duzelmistim oysaki..Hava da artik sogudu,disari da cikamiyorum..Butun gun aglayan bebegimle basbasayim..Isimin kiymetini bilememisim,meger calismak gibisi yokmus. Tum hayatim boylemi gecicek benim? Cok umutsuzum arkadaslar:KK43:
arkadasim birebir ayni seyleri dusunuyordum taaki oglum 5aylik olana kadar. hayatim karardi diyordum surekli aglayan.bir bebek. evde oturuyorum işimden ayrildim. daha neler neler. ama oncelikle otomatik sallanan besik aldik mutfaga koyduk. sonra aglama krizi tutunca actik aspiratörü. uyutup besige koyduk. hem sallandi hem aspiratorle 2saatyen fazla uyuyordu. normalde 10 dakikayi gecmezdi. dene derim. ama gercekten geciyormus herkes ayni seyleri yaşıyor. sling diye bez var. onu ilk aydan almadigima vok pisman oldum
koyardim yavrumu gogsume rahat etseydi kendini guvende hissetseydi diyorum. suan bir arkadasiim oyle. bebek gogsune 4saat uyuyo

canim sling bnde var ama disardaysa uyuyo,evde uyumuyo. o aspiritormus,fön sesiymis,kolik cd imiş .. hicbiri bnm oglumu sakinlestirmiyo..otomatik sallanan anakucaklari cok pahali bi de ise de yaramiyo, sallanmayi da pek sevmiyo beyfendi..yalanci emzigi de pekmeze batirirsam aliyo, tadi gidince geri atiyo..Yani careler tukeniyo..Bilmiyorum..buyuse de bu aglama aliskanligindan vazgecemicek gibi geliyo baba..cok umutsuzum..5 aya da daha cok var ama bari geçicegini bilsem senin gibi.. offf :(

seninkinin aglamasi birden kesildimi 5 aylik olunca??
Canim bnde calisan bi bayanim inanki bu gunler çok zor olsada dayan diyorum su an 7. Aya giriyoruz yine aglamalari var ama eskisi kadar degil o gaz denen seyden neler cektik ve bi başına kalinca esimde ise gidince daha bi kotu oluyordu esim geliyordu bu kez ben ağlıyordum sabreducez anneyiz biz sagliklarina biset olmasin en iyi sey ritmik bi sekilde kucaginda sallamak oluyo.ve inanki iki arkadaşım dogum yapmisti benimle kizlarimiz oldu diğer ikisnde msllh hic aglama yok arti ana kucaginda kendi kendine uykusu geliyor uyuyordu yemeğe misafirler cagryodu arkadasim bense evimde yemek yapamaz vc ye gidemez durumdaydim varsa gelcek biri cagir yanina yoksa sen git kvaldene annene inan iyi gelir üzme kendini.

seninkinin aglamasi birden kesildimi 5 aylik olunca??
Bide canim bana saglik ocgndaki hemsrede demisti aglamayi tekrar huy haline donusturuyorlar dye bizde sanki biraz oyle oldu yine beni görmezse cogunluk agliyo nadiren az duruyo artik o kadar da olcak diyorum büyüdü biraz Allah yardmcimiz olsun.

• Beğen
Reactions: ams
Ya benim bebeyimde çok sancı çekiyor 8 günlük daha ama karnı çok sisiyo gazını çıkaramıyor rezene çayı falan dediler denedim ise yaramiyo hep aqliyo ikiniyo hep ama cikaramiyor... Bi kere karnına masaj yaptım yapma daha çok küçük omurgaları batat dediler ama karnını ovaladigimda yaptı napacagimi hiç bilmiyom... Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ya benim bebeyimde çok sancı çekiyor 8 günlük daha ama karnı çok sisiyo gazını çıkaramıyor rezene çayı falan dediler denedim ise yaramiyo hep aqliyo ikiniyo hep ama cikaramiyor... Bi kere karnına masaj yaptım yapma daha çok küçük omurgaları batat dediler ama karnını ovaladigimda yaptı napacagimi hiç bilmiyom... Yardım ederseniz çok sevinirim.
Masaj yapman cok faydali olur bence int video var karnina ve bacaklarina aynı sekilde yap canim.

Canim nurse harweys diye bi gaz surubu var.onu al gunde 3 kere birer kaşik ver ve bana dua et ☺ sadece anne sutu mu aliyor bebegin?

Back
X