• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlayan bir bebek :-(

Canim bnde calisan bi bayanim inanki bu gunler çok zor olsada dayan diyorum su an 7. Aya giriyoruz yine aglamalari var ama eskisi kadar degil o gaz denen seyden neler cektik ve bi başına kalinca esimde ise gidince daha bi kotu oluyordu esim geliyordu bu kez ben ağlıyordum sabreducez anneyiz biz sagliklarina biset olmasin en iyi sey ritmik bi sekilde kucaginda sallamak oluyo.ve inanki iki arkadaşım dogum yapmisti benimle kizlarimiz oldu diğer ikisnde msllh hic aglama yok arti ana kucaginda kendi kendine uykusu geliyor uyuyordu yemeğe misafirler cagryodu arkadasim bense evimde yemek yapamaz vc ye gidemez durumdaydim varsa gelcek biri cagir yanina yoksa sen git kvaldene annene inan iyi gelir üzme kendini.
Canim resmen durumumuz ayniymis.. Rabbimin gucune gidicek die cok korkuorum, tabiki saglikli olsun da herseyine raziyim diorum ama insanogluguz iste bazen isyan ediorum:((( Benimde arkadaslarimin bebekleri cok sakin,sorsan ideal bebek..Ama benimki ne uyuyo,ne duruyo..Aglamaktan helak oluyo:( Evde olmak hemde yalniz cok sıkıci ve cok zormus..Sen izinden sonra ise mi dondun?? Kim bakio bebege?

Canim resmen durumumuz ayniymis.. Rabbimin gucune gidicek die cok korkuorum, tabiki saglikli olsun da herseyine raziyim diorum ama insanogluguz iste bazen isyan ediorum:KK43:(( Benimde arkadaslarimin bebekleri cok sakin,sorsan ideal bebek..Ama benimki ne uyuyo,ne duruyo..Aglamaktan helak oluyo:KK43: Evde olmak hemde yalniz cok sıkıci ve cok zormus..Sen izinden sonra ise mi dondun?? Kim bakio bebege?
Iznim biteli bayagi oldu canim rapor filan uzattım alirsam bir ay daha alicam kozimi su an bakicisina alistirmaya calisiyoruz hemen pat diye bırakmak istemiyorum bir ay bi gecis suresi olsun dye dusundum ins alisirlar.

Ayni seyleri 2 aydir bende yasiyorum psikoloji falan kalmadi. Bebegin benimki gibi kolik olabilir. Metsil damla iyi geceler cayi ve ayaklarina 4 corap giydirdim biraz hafifledi ama bebegin buyuyup gazini kendi cikarmasi gerekiyor. Cok zor bir durum

Ayni seyleri 2 aydir bende yasiyorum psikoloji falan kalmadi. Bebegin benimki gibi kolik olabilir. Metsil damla iyi geceler cayi ve ayaklarina 4 corap giydirdim biraz hafifledi ama bebegin buyuyup gazini kendi cikarmasi gerekiyor. Cok zor bir durum
Benim kizim 7. Ayina girdi ama bugune kadar hep aglama gaz ve kaks problemimiz vardi tmm biraz atlattik ama şimdi de ağlarken nefesi kesilip ugunuyo derler bizde yani doktorlarin dedigine gore katılarak aglama uykusu olsa da uyumamak icin direniyor dun babamizla beraber ken ellermizde gidiyordu sanki o sekilde agladi kendine geldi ama bizde olduk geri geldik sanki oturdum bende agladim rabbim dua ediyorum biraz olsun iyi rahat huzurlu olsun dye yok oyle değil artij nasik baslarsa oyle gitcegine inanmak üzere yim ama inanmakda istemiyirum cok uzuluyorum rabbim kimseyi yavrusunun acisini gostermesin

Benim kizim 7. Ayina girdi ama bugune kadar hep aglama gaz ve kaks problemimiz vardi tmm biraz atlattik ama şimdi de ağlarken nefesi kesilip ugunuyo derler bizde yani doktorlarin dedigine gore katılarak aglama uykusu olsa da uyumamak icin direniyor dun babamizla beraber ken ellermizde gidiyordu sanki o sekilde agladi kendine geldi ama bizde olduk geri geldik sanki oturdum bende agladim rabbim dua ediyorum biraz olsun iyi rahat huzurlu olsun dye yok oyle değil artij nasik baslarsa oyle gitcegine inanmak üzere yim ama inanmakda istemiyirum cok uzuluyorum rabbim kimseyi yavrusunun acisini gostermesin
Annelik bu yüzden kutsal.. gerçekten zor zanaat Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin yavrularimiza

Canim bol bol oku ayetel kursu oku fatiha oku bebek yaglari ile yagla masaj yap ov guzelce yavasca heryerini minik minik rahatlar

Allaha sukur aglamalar bitti...yurumeye başladı yerinde durmuyor oda oda geziyo

Simdide grip yavrum bir haftadir hastalıkla uğraşıyoruz anne olmak cok zor

Allaha sukur aglamalar bitti...yurumeye başladı yerinde durmuyor oda oda geziyo

Simdide grip yavrum bir haftadir hastalıkla uğraşıyoruz anne olmak cok zor
gecmis olsun canin biraz gec girebildim ins iyilesmistir yavrun.benim kizimin bu zamana kadar aglamalari hep gsz problemiydi simdi diş ins gecicek tabi yine arada gaz oluyor kizim bu durumlardan hep aglayarak bilindi görüldü etrafimizda ve arkdslarmdan biri acaba kalp olabilir mi diyince bittim aykardir kontrole gidiyoruz en ufak bi ufurum olsa doktor anlardi diyorum bide kizim aglarken morarmiyor kizariyor ki çok hareketli yani allah korusun öyle durumlar da halsiz bile olabiliyor bebekler.yani sence bu bi belirti midir ugunarak aglamasi arkdsim oyke dedigi gun gece bile uyuyamadim cok uzuldum agladim hani hic soylenicek sey mi yinede bi kontrol ettiricem ama çocuk kardiyolojisne ama kuzumu yipratmakda istemiyirum doktorumuz bile bi kuşku duymadi cok şükür :(

Cok zor bi iki hafta gecirdik o gribi gecti derken kizim brons baalangici hasta oldu balgam oksuruk mafolduk balgami kusarak cikardi bir hafta simdi iyi allaha sukur

Canim benden sana kucuk bi tavaiye sakin terlo birakma cok kalin giydirip benim ki ondan oldu eminim simdide surekli terliyor uyudugu zaman napicam bilmiyorum gecici bi durumdur insallah yoksa boyle surekli hasta olur bu gibi tee atiyor

Canim hic korkma bişey olsa zaten ilk dogum yaptigin zaman kontrolde cikardi yada ters bi durum olurdu maalesef aglayan bebek hep soru isareti birakiyor insallah gecicek bu zamanlarda sabret alti yedi aya doğru

Bende icimi döktüm allahim butun bebislere sifa versin

Cok zor bi iki hafta gecirdik o gribi gecti derken kizim brons baalangici hasta oldu balgam oksuruk mafolduk balgami kusarak cikardi bir hafta simdi iyi allaha sukur

Canim benden sana kucuk bi tavaiye sakin terlo birakma cok kalin giydirip benim ki ondan oldu eminim simdide surekli terliyor uyudugu zaman napicam bilmiyorum gecici bi durumdur insallah yoksa boyle surekli hasta olur bu gibi tee atiyor

Canim hic korkma bişey olsa zaten ilk dogum yaptigin zaman kontrolde cikardi yada ters bi durum olurdu maalesef aglayan bebek hep soru isareti birakiyor insallah gecicek bu zamanlarda sabret alti yedi aya doğru

Cok geçmiş olsun sizede bizim yarin yedi ay bitiyor canim 8 e giriyoruz yani genel anlamda azaldi ama ağladığında ses filan gidiyor işte evet bende Allah korusun öyle bisey olsaydi çıkardı başka belirtiler de olurdu diyorum hayrlisi artik evetvya cok kalin giydirince bebis ler çok terliyo sonra rahatsizlaniyor valla bnde cok giydirmiyorum evimiz de ısı olarak iyi ama yinede yastigi ter oluyo vücut cok olmuyor.tabiki burdan paylasmak iyi hicbirimizin birinden cikari yok :) elma kabugunu çay yap biraz yumusar bronslari filan cnm.

gecmis olsun canin biraz gec girebildim ins iyilesmistir yavrun.benim kizimin bu zamana kadar aglamalari hep gsz problemiydi simdi diş ins gecicek tabi yine arada gaz oluyor kizim bu durumlardan hep aglayarak bilindi görüldü etrafimizda ve arkdslarmdan biri acaba kalp olabilir mi diyince bittim aykardir kontrole gidiyoruz en ufak bi ufurum olsa doktor anlardi diyorum bide kizim aglarken morarmiyor kizariyor ki çok hareketli yani allah korusun öyle durumlar da halsiz bile olabiliyor bebekler.yani sence bu bi belirti midir ugunarak aglamasi arkdsim oyke dedigi gun gece bile uyuyamadim cok uzuldum agladim hani hic soylenicek sey mi yinede bi kontrol ettiricem ama çocuk kardiyolojisne ama kuzumu yipratmakda istemiyirum doktorumuz bile bi kuşku duymadi cok şükür :KK43:
Merhaba
Konuya tesadüfen rastladım ve o arkadaşını benim girtlaklayasim geldi canım. Sakın üzme kendini.Benim oğlum da 10 aylik ve aynı. Senin gibi evham yaptım durdum ben de ve doktor doktor gezdik.Sonuç hiç bişeyi yok maşallah turp.Bazı bebislerin huyudur ağlamak.Hepsinin mizaci farklı büyüdükçe geçer gider.Sabır.inan yalnız değilsin. Önce gaz sonra diş arada ikisi bi arada.Can sıkıntısı korku 2 yaşa kadar yaşarsın.Sonra da 2 ve 3 yaş sendromlari. Annelik zor ama kafana ne kadar az takarsan o kadar az yipranirsin. Git gide azalacak ağlamalari yerini yaramazliga bırakacak. Ben hergün ağlarım.Annem bile bu çocuğun bi hastalığı var galiba derdi.Daha çok ağlardim.

Merhaba
Konuya tesadüfen rastladım ve o arkadaşını benim girtlaklayasim geldi canım. Sakın üzme kendini.Benim oğlum da 10 aylik ve aynı. Senin gibi evham yaptım durdum ben de ve doktor doktor gezdik.Sonuç hiç bişeyi yok maşallah turp.Bazı bebislerin huyudur ağlamak.Hepsinin mizaci farklı büyüdükçe geçer gider.Sabır.inan yalnız değilsin. Önce gaz sonra diş arada ikisi bi arada.Can sıkıntısı korku 2 yaşa kadar yaşarsın.Sonra da 2 ve 3 yaş sendromlari. Annelik zor ama kafana ne kadar az takarsan o kadar az yipranirsin. Git gide azalacak ağlamalari yerini yaramazliga bırakacak. Ben hergün ağlarım.Annem bile bu çocuğun bi hastalığı var galiba derdi.Daha çok ağlardim.

Haklisin arkadasim en iyisi takmamak aglarsa aglasin modunda olmak ...
Ama maalesef ben olamiyodum her seyi kafama takarim herseyi mukemmel olsun istemek ogunlerini atlamadan yedirmek gibi yemese bile iki saat yedirmeye calistigim cok oldu ne zor zamanlar gecirdik ne sakrabanliklar bir kasik icin pc tv fayda etmez olduydu iki kerede dr goturdum istah yuzunden sukur istah acicilar balik yaglariyla duzeldi...simdide ugtastima degdi diyom cok istahli olmasada yiyo ogunlerini sukur

Cok geçmiş olsun sizede bizim yarin yedi ay bitiyor canim 8 e giriyoruz yani genel anlamda azaldi ama ağladığında ses filan gidiyor işte evet bende Allah korusun öyle bisey olsaydi çıkardı başka belirtiler de olurdu diyorum hayrlisi artik evetvya cok kalin giydirince bebis ler çok terliyo sonra rahatsizlaniyor valla bnde cok giydirmiyorum evimiz de ısı olarak iyi ama yinede yastigi ter oluyo vücut cok olmuyor.tabiki burdan paylasmak iyi hicbirimizin birinden cikari yok :) elma kabugunu çay yap biraz yumusar bronslari filan cnm.

Allahima sukur iyilesti yavrum

Yazi iple cekiyorum kizim az daha buyur elinden tutup gezeriz daha uslanir
Gün gün onun buyudugunu gormek ne kadar guzel biseymis simdilerde hep bunu düşünüyorum 13,5 aylik olduk büyüyor kizim

Merhaba
Tesekkur ederim canim rahatladim biraz ama ins kimsenin yavrusuna da bisey olmasin.cok zor mus bi can dunyaya getirip bakmak vallahi millet bisey dedikçe cok takar oldum bende ama artik kendimi yipratiyorum dedigin gbi zaten bi haftam kaldi ise basliycam.Allah dan hayirlisi senin bebeginde cok hareketlimiydi canim bizee bu problem ler var ama ayrica pek yerinde durmaz kucakda hep zip zip yerde sürekli biyerlere gitmek :)

Back
X