Evt biliyorum canim ama 5. Ayinda artik gaz cikartmasi normal oldu yinede varmidir sizce binkac arkdsm da ayni ay dogum yaptik hepimizin kız onlar kuzu gbi maslh benimki hwp agliyo demem o ki baska ne olabilir diş icin cokmu erkenBu sorunu tek yasayan sen degilsin arkadasim 4 ay sabret gecicek insallah.Gaz sorunu yaşıyorlar kolay değil onlar içinde , yatır karnına masaj yap sadece onunla ilgilen bıraķ evı falan.
Zaten kendimi herseyi birakmis durumdayim.ve cok perişanim kimisi diyor ki bi gun bu aglamalar bicak gbi kesilir yani gercekten oyle mi surekli kucagmda yanindan bi dk ayrilamiyorum zaten ya cvb icinde sagol canimEvt biliyorum canim ama 5. Ayinda artik gaz cikartmasi normal oldu yinede varmidir sizce binkac arkdsm da ayni ay dogum yaptik hepimizin kız onlar kuzu gbi maslh benimki hwp agliyo demem o ki baska ne olabilir diş icin cokmu erken
Insallah canim sagol diş olabilirmi doktra sorucam kontrolumuzde inan ki bende agliyorum onunla inş en kisa zamanda gecer hep 4 ayda gecer dediler belkide ondan kendimi dahada kötü hissediyorum.Aynen canim biçak gibi kesilecek besinci ayındaysa dis cikartiyorda olabilir emin ol onlarin derdi bizimkinden daha buyuk dusunsene anlatamiyor bile derdini.
Yeni uyuttuk cok şükür kontrol edeyim dedigin gbi canım pek anlamam ama bide kkntrole gidince doktorumuza sorayim çok zormuş anne olmak yaa ama bi okadarda güzel Allah herkse nasip etsin..Bizim öyle olmuştu tam gaz derdi bitti derken bi baktık diş çıkarıyor , diş çıkartacağı zaman bir iki gün huysuzlanıyorlar .Elinle bir kontrol etsene dişlerini.
Tecrube önemli tabi canım cok sagol cok hareketli bi bebek oldugu için bezini duzlerken kaldiriyorum olabilir mi acaba bilmiyorum kendimce incitmeden masaj yapayim birazda gaz masajini hep yapiyorym zaten tşkNe kadar faydası olur bilmiyorum ama öncelikle rabbim yardımcın olsun bnmde okuyunca ilk aklıma şey geldi bnm bi arkadaşımında bebeği sürekli ağlıyodu hiçbişey çıkmadı tahlilde falan sonra annemin söylediği aklıma geldi eğer bebeğin altını değiştirirken bacaklarını çok yukarı kaldırıyosan kaburgaları acımış olabilir demişti ki ben arkadaşımdan izin aldım bebeği sırt üstü yatırdık böyke hafifçe koltuk altından kalçasına kadar yanlardan böyle ovuyo tarzda hafif bastırarak tabi çok az elimi gezdirdim baktım çocuk irkiliyo sonra 1 hafta zeytin yağıyla masaj yaptı ağlaması falan kesildş sakın öyle olmasın senin bebişinde ://
Ne dmek canım bnm öyle bişeyse bile zeytinyağıyla ov geçer merak etme inş en kısa zamanda huzurla uyur uyanır oynar bebişinTecrube önemli tabi canım cok sagol cok hareketli bi bebek oldugu için bezini duzlerken kaldiriyorum olabilir mi acaba bilmiyorum kendimce incitmeden masaj yapayim birazda gaz masajini hep yapiyorym zaten tşk
Gec cevab verdim ama canim inanki cok firsatim olmuyor ayni seyleri bende dusunuyorum Allah yardimcimiz olsun cok zor benim ki ilk ay cok iyiydi 4. Haftsi basladi inş seninki gecer cunku cidden zamanla pskoloji filsn kalmiyor ins erken atlatrsin tabi bendeMerhaba cnm, bnmde 1 aylik erkek bebegim var.Dogdugu andan itibaren agliyor ve uykusu yok denecek kadar az.Ben de uyku nedir unuttum.Zombi gibi geziyorum.Gazi da cok var ama cikartiyo da.. Anlamiyorum.. Internette yazan herseyi deniyoruz ama banamisin demiyor,hic sakinlesmiyor.Yenidogan sunneti de oldu. Tum arkadaslarimin bebekleri aglamayan ve uyuyan bebeklerdi,bnmki neden boyle oldu diye icim icimi yiyor..Ama tabi saglikli olsun da diyorum...Ama gercekten asiri zor bi durummus.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Nasil gecicek bu gunler,nasil sabredicez hic bilmiorum,insaniz sonucta..Kendimi unuttum zaten,birak bakim yapmayi tuvalete bile zor gidiyorum.Benim asil korkum eşimle nasil biseyler paylasicam ben boyle giderse?Annelik gercekten hem muhtesem hem de bir o kadar zor biseymis..Normal hayatima donebilcekmiyim(
Allah yardimcimiz olsun canim boyle gaz problemiyle ağlayan bebeklere genelde ilerdede huysuz hep aglak bi cocuk oluyo diyorlar ya bnde ondan korkuyorum sizinde gaz problemi baya gec iyilesmis hayitlisi darisi bizeBenim kizim 7 ay agladi.... gaz kolik dedi doktorlar cok.zor sabir etmekten baska care yok simdii 11 aylik oldu... zor cok zor simdide yemek yemiyor disari ciktigimizda arabasinda durmuyor evdeyiz
Canim bu arada biz neler neler yaptık bu gaz icin hic soylemiyim hepsi nette mevcut bebeginin hunyesiyle ilgili bnce hic bisey iyi gelmiyor benimkisi gaz cikartiyordu pirt sesini duydugumuz an ciglik ata ata agliuordu su an 5. Aydayiz tek bu gaz cikarken aglamasi gitti ama sancilaninca agliyor doktorumuz demisti duduklu tencere gbi ne kadar ciksada gaz icinde kaliyormusMerhaba cnm, bnmde 1 aylik erkek bebegim var.Dogdugu andan itibaren agliyor ve uykusu yok denecek kadar az.Ben de uyku nedir unuttum.Zombi gibi geziyorum.Gazi da cok var ama cikartiyo da.. Anlamiyorum.. Internette yazan herseyi deniyoruz ama banamisin demiyor,hic sakinlesmiyor.Yenidogan sunneti de oldu. Tum arkadaslarimin bebekleri aglamayan ve uyuyan bebeklerdi,bnmki neden boyle oldu diye icim icimi yiyor..Ama tabi saglikli olsun da diyorum...Ama gercekten asiri zor bi durummus.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Nasil gecicek bu gunler,nasil sabredicez hic bilmiorum,insaniz sonucta..Kendimi unuttum zaten,birak bakim yapmayi tuvalete bile zor gidiyorum.Benim asil korkum eşimle nasil biseyler paylasicam ben boyle giderse?Annelik gercekten hem muhtesem hem de bir o kadar zor biseymis..Normal hayatima donebilcekmiyim(
Doktra giymezmiyiz canim dediklerinin hepsini ve fazlasını denedim az rahatlatiyor masaj mesela ins senin bebeginde gaz problemi olmaz saglikla kucagina alirsin ins.Alkah daha buyuk dert vermesin doktor bunyesi gecirecek o zamana kadar herşey gecici dedi zaten 6. Ayin bitmesini bekliyorum.oyyy kıyamam ya cennet kokulular...
doktoruyla konusmadınız mı gaz damlası vermedımı
yemeklerınıze kımyon koyun anason ıcın bebegınıze gecıyorsa gaz-sancı
ayak altlarına karnına masaj yapın
yiyin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?