Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişin kaç aylık canım. dün bir dişlik aldım, ağzına götürünce biraz rahatlıyor sanki ve uzun süre ağzında tutmaya çalışıyor. sanırım birçok şeye birden ağlıyor bunlar.
merhaba bayanlar,
Allah bağışlasın bir kızım var, 2 buçuk ayını birkaç gün geçti. uyanık olduğu ve emmediği zamanlarda sürekli ağlıyor. tek çarem kucakta dolaştırmak hatta bazen o bile çözüm olmuyor, kucakta da ağlıyor. böyle olunca canım çok sıkılıyor; yoruluyor ve bunalıyorum. zaten lohusa bunalımından yeni yeni kurtulmaya çalışıyorum, bir de kızım böyle ağlayınca hepten zorlaşıyor her şey. bebekleri bu şekilde olanlar varsa lütfen benimle paylaşsınlar ki ben yalnız olmadığımı bilip biraz ferahlayayım. ayrıca bu sebepsiz ağlamalara farklı çözüm önerileriniz de olabilir tabi. daha önce yaşamış olanlar da inş. bu durumun geçici olduğuna dair bilgi verir de ümitlendirirler beni. bunlara ihtiyacım var inanın, çok bunalıyorum. psikolojim pek iyi değil.
Yazdıklarnızı okuduğumda kendimi buldum sanki. Oğlum 3 haftalıkken ağlamaya başladı şimdi 3.5 aylık oldu hala devam ediyor. Öyleki bazen mosmor oluyor. Ben gaz damlası olrak SAB kullanıyorum çokda faydasını gördüm. özellikle 8 nöbetini atlatmamda yardımcı oluyor. gülücükler attımı öyle şekjer oluyor ki kerata. ama ağlamaya başladı mı ne yapacağımı şaşırıuyorum. çocuğumuda tek başıma büyütüyorum. bazen çok bunaldığım oluyor. okullar açılınca rapor almayı düşünüyordum rahat emzirmek için ama beni yanlış anlayacaksınız belki ama sırf günde 2 -3 saat dinlenmek için vaz geçtim rapordan. Annem gelir bakar artık. 3 saat idare etsin. Gece gündüz sürekli kucakta kafayı yiyecek yoksa. eşimde il dışında çalışıyor. o geldiği zamanlarda öyle rahatlıyorum ki. kolikli bebeğimiz var ama Allah sağlık versin Anne olmak yinede çok güzel..
canım benimde 3tane çoçuklarım aşırı derecede kolikliydi...büyük kızımda 4 ay sürdü, diğer ikisi 6 ay sürdü,biz bebeklerimizi sevemiyorduk uyanık durduğu süre hep morarana kadar ağlıyordu...büyüğünü sırf bu yüzden ilk doğduğunda 1 ay hastanede yattı,bakılcak gibi değildi...6 ay sonra radyo düğmesini büker gibi hemen kestiler.daha sonra sessiz bir bebeklik dönemi geçirdiler.hep kucakta olmuyor tabi.annem her bebekte battaniyeyle eve iki pencere arası salıncak yaptık bunun içinde büyüdüler..bende her türlü ilaç denedim fayda yok ancak vücüdü zehirliyor...rezene çayı iyi geliyor diyorlar bunuda denedik fazla fayda göremedik....
canım
KESİNLİKLE BEBEĞİNDE FITIK GİZLİ KASIK FITIĞI VAR MI YOK MU BAKTIR
BENİM KIZIM DOĞDU BÖLE 2 AY AĞLADI AĞLADI AĞLADI
HERGÜN DR DAYDIK
SONUNDA DEDİM BEN Bİ YERİNİ Mİ KIRDIM NAPTIN ALLAH AŞKINA ULTRASONDAN GEÇİRİN DEDİM DE GİZLİ FITIK ÇIKTI
KARIN AĞRISI YAPARMIŞ
AMELYAT OLDU SUSTU BEBEM
ŞİMDİ 3 YAŞINDA ALLAH A ŞÜKÜR
ayy ne kadar zor yaa. merak ettiğim iki şey var : birincisi bebeklerin bu kadar zorken ikinciyi ve üçüncüyü nasıl düşündüm. çünkü ben bebeğimi kardeşsiz bırakmak istemememe rağmen artık ikinci çocuğu düşünemiyorum. unutuyor mu insan gerçekten bu zorlukları. merak ettiğim ikinci şey ise ağlayan kolikli çocuklara hastanede ne yapıyorlar, bir ay boyunca ona nasıl bakıyorlar orada. çünkü acaba böyle çocuklar hastanede falan yatırılıyor mu ki diye düşünmüştüm.
şu gaz damlasının adını duymuştum, yine iyi demişlredi ama Türkiye'de yok, Almanya'da diye duymuştum. artık gaz sıkıntılarını yavaş yavaş geride bırakmamız lazım, bilmiyorum ki ondan mı ağlıyor bu bıdıklar. evet gülünce çoook şirin oluyorlar gerçekten. hep öyle gülecekleri, hiç ağlamaycakları, kucağımızdan inecekleri günü iple çekiyorum. bazen de ağlama krizlerine girdiğinde sağlık problemi yok ya, bu da geçer inş. diyerek kendimi teselli ediyorum. insan çok bunalıyor gerçekten, yaşamayan anlayamaz. ayy eşin de sürekli yanında değilmiş, inan üzüldüm. çok fazla yardım edemeseler bile evde birinin olması bile insanı rahatlatıyor. işe başlayacağım günleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim. eski sosyal hayatımı çok özledim. Rabbim evlatlarımıza hayır ve sağlık versin, o günler de gelir inş.
sağlıklı olduğu için şükret benim oğlumda öyleydi gazıda çok vardı bende zor günler geçirdim şimdi iki buçuk yaşında
biliyorum bugünler hiç geçmiycek gibi görünüyor, hatta saatler bile ama inan geçiyor...çok zor bi süreç Allah sabır versin benim oğlumda önümüzdeki hafta 1 yaşına giricek hayal gibiydi benim için bugünler:)) hiç susmyan,hiç uyumayan sürekli memede kabus gibiydi şimdide dünynın en güleç bebeği yine huysuz bzen ama :))