Sürekli Ağlayan Bir Bebeğe Sahip Olmak

bi ikiz annesi olarak halinize şükredin arkadaşlar derim...benim oğlum gece gündüz ağlıyo sebebli sebebsiz yere hapşururken esnerken hıçkırırken gaz varken gaz yokken vs kızım sancı geldiğinde ağlıyo ikisi aynı anda ağladığı hatta üçümüzün aynı anda ağladığı çok oluyo benim halimi gözünüzün önüne getirin ve şükredin :60:

Benim bebeğimde kolik mi diye düşünmeye başladım.
Uyanıkken pek memnun değil hayatından, gaz sancısıda bayağı var, belki gazdan da huysuzlanıyor olabilir.
29 günlük bebeğim, çok ağladığında yanlış yapıyorum belki ama süt veriyorum, içince rahatlıyor.
Genelde kucakta, bazen kucakta bile sakinleşmiyor.
Yattığı yerde sakin durduğu zamanlarda var, bu kolik olmadığını mı gösterir bilemiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

en çok emmek sakinleştirdiği için ben de aynı şeyi yapıyorum. doktor "en az iki saat arayla emzirin, midesindekileri sindirsin." dedi ama bazen başka türlü sakinleşmiyor. doktora da söyledim bu durumu. çok tepki göstermedi. beni anladığını düşünüyorum.

bi ikiz annesi olarak halinize şükredin arkadaşlar derim...benim oğlum gece gündüz ağlıyo sebebli sebebsiz yere hapşururken esnerken hıçkırırken gaz varken gaz yokken vs kızım sancı geldiğinde ağlıyo ikisi aynı anda ağladığı hatta üçümüzün aynı anda ağladığı çok oluyo benim halimi gözünüzün önüne getirin ve şükredin :60:

ay canım yaa, Allah yardımcın olsun. gerçekten çok zor bir durum. çok şirin oluyor ikizler ama bakımının zorluğunu ancak sizler bilirsiniz. ne kadarlık bebişlerin canım? ben de çok ağlamışımdır kızımla. dayanamıyorum.:((

sanırım bu durumu benden daha iyi anlayan kimse olamaz bebegim yarın 3 aylık olacak ve 3 aydır sürekli aglıo tuvalete bile gidemiyorum sürekli ayakta 4 tane doktor gezdim en sonuncuyu memlekete geldigimizde gösterdik bu çocuk anne bagımlısı tıp dilinde bişiy diolarmış adını hatırlamıyorum.bebek aklıyla senin onu bırakacagını düşünüo birazda huysuz dedi bezide dahil soyundur gögsüne yatır tenleriniz birbirine degsin bunu sık sık yap dedi daha denemedim eve gidince denicem bakalım:61:

sanırım bu durumu benden daha iyi anlayan kimse olamaz bebegim yarın 3 aylık olacak ve 3 aydır sürekli aglıo tuvalete bile gidemiyorum sürekli ayakta 4 tane doktor gezdim en sonuncuyu memlekete geldigimizde gösterdik bu çocuk anne bagımlısı tıp dilinde bişiy diolarmış adını hatırlamıyorum.bebek aklıyla senin onu bırakacagını düşünüo birazda huysuz dedi bezide dahil soyundur gögsüne yatır tenleriniz birbirine degsin bunu sık sık yap dedi daha denemedim eve gidince denicem bakalım:61:

merhaba, benim kızımda 30 mayıs doğumlu. Durup dururken gaz sancısı gbi kasılmaları, huzursuz tavırları çok oluyordu...geçen haftaki rutin doktor kontrolümüzde doktorumuz dedi ki-bu aralar diş etleri sertleşmeye başlıyormuş dişlere hazırlık.diş etlerini işaret parmağınızla kaşıyarak kızınıza yardımcı olabilrsiniz dedi.çok şükür ağlamaları, gereksiz kasılmaları kalmadı. sizde deneyin isterseniz. ah keşke dertlerini hemen söyleyebilselerdi dimi-hem bizim için hem onlar için hayat ne kolay olurdu..sevgiler

oy kıyamam öyle derde ben. ellerini kaldıramıyomuş da kaşıyomıyomuş diş etlerini. masumum benimmm :54:

Aslında dişleriyle ilgili sıkıntımız olabilir gerçekten çünkü nerdeyse 1 aydır salya akıtıyor kızım. belki dişlerini erken çıkarır diye düşünüyorum. bahsettiğin sertlikten kaynaklanıyor olabilir mi? ben de parmağını iyice temizleyip dişetlerine süreyim bakalım rahatlayacak mı? çok teşekkürler zozum.

merhaba, bizde de tukuruk olayi fazlalasti 2-3 gundur..denediniz mi rahatladi mi biraz kiziniz?

merhaba, bizde de tukuruk olayi fazlalasti 2-3 gundur..denediniz mi rahatladi mi biraz kiziniz?

denedim zozum, onu yaptığım anlarda susuyor ve hiç itiraz etmiyor. tabi bir de elimi emmek istiyor. kendi elini de çok fazla emer oldu gerçi elini ağzına sokmayı henüz beceremiyor da yumruğunu sokmaya çalışıyor. çok komik oluyor o zamanlarda.

kızım uyanıkken ben de tuvalete gidemiyorum ya da artık duramayacak gibiysem mecburen onu bırakıp gidiyorum. tabi ben gelene kadar kendini ağlamaktan harap etmiş oluyor. sanırım benim kızımın teşhisi de seninkiyle aynı anne bağımlısı yalnız bu bağımlılık sonradan kazanılmadı, kızım hep böyleydi. yani kucağa ben alıştırmadım, o kucağa alışmış bir vaziyette doğdu sanki.

canım benim kızımda aynı böyleydi..allahım bu hiç bitmeyecekmi diyordum. 3 ay bittikten sonra düzene girmeye basladı.bence sebep gaz.kızımın gazı azalmaya basladıkca düzeldi. birde huzursuzlugu hemen seziyorlar,gazda yanında durmadan aglıyorlar. sabır diyorum hepsi gececek insallah sen güclü olmaya calış..
allah yardımcın olsun...

canım benim kızımda aynı böyleydi..allahım bu hiç bitmeyecekmi diyordum. 3 ay bittikten sonra düzene girmeye basladı.bence sebep gaz.kızımın gazı azalmaya basladıkca düzeldi. birde huzursuzlugu hemen seziyorlar,gazda yanında durmadan aglıyorlar. sabır diyorum hepsi gececek insallah sen güclü olmaya calış..
allah yardımcın olsun...

canım, mesajın beni ümitlendirdi, çok teşekkür ederim. 3 ayımıza az kaldı. inş. dediğin gibi olur.

kayınvalidem anlatır
görümce 3 aylık olana kadar gece gündüz ağlarmış ,24 saat içinde en fazla 3 saat uyurmuş
doktor 3 aylık olunca geçer demiş ve gerçeten geçmiş
sabret canım

kayınvalidem anlatır
görümce 3 aylık olana kadar gece gündüz ağlarmış ,24 saat içinde en fazla 3 saat uyurmuş
doktor 3 aylık olunca geçer demiş ve gerçeten geçmiş
sabret canım

ay ne kadar da zormuş! ama benim için sevindirici olan 3. ayımızı tamamlamamıza çok az kalmış olması. inş. bizimki de geçer.sabır...

Benim bebeğimde kolik mi diye düşünmeye başladım.
Uyanıkken pek memnun değil hayatından, gaz sancısıda bayağı var, belki gazdan da huysuzlanıyor olabilir.
29 günlük bebeğim, çok ağladığında yanlış yapıyorum belki ama süt veriyorum, içince rahatlıyor.
Genelde kucakta, bazen kucakta bile sakinleşmiyor.
Yattığı yerde sakin durduğu zamanlarda var, bu kolik olmadığını mı gösterir bilemiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm benim bebğim de kolik galiba aynı sıkıntılar yaşıyorum öyle yoruldum anlatamam...sürekli kucağımda ağlarken sesi gidiyo çok korkuyorum...bazen sinirlenince emmeyi bile istemiyo 1 2 gün uykuda emzirdiğim oluyo...netten baktım kesin kolik...allah yardım etsin...bebeğim daha 3 aylık

merhaba benim kızımda 75 günlük 20. gününde ağlamaları başladı tabi gaz sancısı olduğunu anlayamamıştık sonradan ayaklarını karnına çekince anladık nurse die bitkisel şurup kullandık fayda görmedik gitmediğim doktor kalmadı teşhis kolik bir bebek en son metsil kullandık bir nebzede olsa rahatladık her memeden sonra gazını çıkarıyorum bi memeden emdi diyelim diğerini emzirmeden gazı çıkarıyorum ağladığında kollarını çok hafif sıkmadan kundaklıyorum sırtını gögsüme dayayıp kulağına şşşşşşşşşşşşşşşşş die seslebiyorum ben yanındayım anneciğim diyorum sarılıyorum sonra buzuki orhandan kolik dinletiyorum inanılmaz rahatlıyor deneyin derim arkadşlar

benimki artık buziki orhandan almıo:1: haa rahasız oluo kapa şunu der gibi bi hafa sonra 4 alık olacak anladım ben arık bu edepsiz huu ölee yapcek bişey yok:43:

Back