Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki artık buziki orhandan almıohaa rahasız oluo kapa şunu der gibi bi hafa sonra 4 alık olacak anladım ben arık bu edepsiz huu ölee yapcek bişey yok
![]()
ah ah bır zamanlar bende boyle bı konu acmıstım off zor gunlerdı ama gectı bu ıyı haber:) bebekler donmeye basladıkları zaman gaz konusunda rahatlamaya baslarlar donup hareket edemedıklerı ıcın gazlarını tek baslarına cıkaramıyolar malesef (gercı donmeye baslayıncada her donuste uyanıp aglıyolar:)oyuzden onları bız hareketlendırıcez ayaklarını karnına dogru cekıp duzlestırın ama bunu cok narın sekılde yapmayın bıraz bastırın o arayı zaten sız anlarsınız o hareketle cok rahatlardı kızım bırde bebekler ıcın olan sıcak su torbası aldım uyanıkken karnına tutuyodum gecelerı uyurken ayaklarının altında koyardım gaz damlaları zaten duzenlı olarak kullanılıyodu .. ama en etkılısı sıcak su torbası oldu deneyın bence ...
Kulaklarına baktırdınızmı;illaki aklınıza gelmiştir de hatırlatayım dedim;kulak ağrısı uzun ağlamalara yol açıyor bebeklerde;
Bide rezene çayı; çok faydasını gördüm;hem sakinleştiriyor,hem bağırsaklarına iyi geliyor;30 ml suya,bir çaykaşığı;bebeğe içirin;kendinizde için sütü de artırıyor.Allah yardım etsin:)
canım ağlarken ayaklarını kendine çekip çekip bırakarak mı ağlıyo:26:
serefgen seninki kaç aylık kızmı oglanmı dönmüş ya o yüzden sordum benimki hala dönmedide
seninki kaçıncı ayında geçti titi, bizim kız bir haftadır falan dönmeye başladı ama hâlâ ağlıyor((
canım, kızım bugün tam 3 buçuk ay, 1 günlük. senin bebişinle yakınlar sanırım. yazdığın bir şeyden anlamıştım galiba 1 veya 1 buçuk hafta vardı aralarında. kızım çok hareketli, dönüyor maşallah ama onu yaparken de ağlıyor. her şeyini ağlayarak yapıyor bu kız. bir de içi içine sığmıyor, bir an evvel her şeyi yapmak istiyor. döndükten sonra sürünmeye çalışıyor, yapamıyor tabi ki ve ağlıyor. heyecan küpü sanki... seninki ne alemde, aslında biz seninle özelden de görüşebiliri. bebişlerimiz yakın zamanlarda olduğu için gelişimlerini konuşurduk.
Benim bebeğimde gündüz uyumuyo ve çok ağlıyo..dişlerle ilgili yorumu yeni okudum aklıma bu geldi şimdide ondan mı acaba bizimkinin huysuzluğuda..salyasıda akıyor 1 haftadır filan,ağlamasıda artı..
benim bebik dönmeye çalışıo ama daha dönmedi valla aynen ne yapsa aglıo görüşelim abi bilgi alışverişi olur aglaan bebiklere![]()