Sürekli Ağlayan Bir Bebeğe Sahip Olmak

benimki artık buziki orhandan almıo:1: haa rahasız oluo kapa şunu der gibi bi hafa sonra 4 alık olacak anladım ben arık bu edepsiz huu ölee yapcek bişey yok:43:

benimki artık buziki orhandan almıo:1: haa rahasız oluo kapa şunu der gibi bi hafa sonra 4 alık olacak anladım ben arık bu edepsiz huu ölee yapcek bişey yok:43:

bizimki de önceleri buziki orhan'la rahatlıyordu ama artık o da kâr etmiyor. uyuyana kadar kollarımda. artık ayaklarım, kollarım her tarafım ağrıyor. bu arada inşirah, sen memleketteyken doktorun söylediği şeyi yaptın mı. hani şu soyundurup tenini teninle temas ettirmek işini. yaptıysan işe yaramadı mı...

ah ah bır zamanlar bende boyle bı konu acmıstım off zor gunlerdı ama gectı bu ıyı haber:) bebekler donmeye basladıkları zaman gaz konusunda rahatlamaya baslarlar donup hareket edemedıklerı ıcın gazlarını tek baslarına cıkaramıyolar malesef (gercı donmeye baslayıncada her donuste uyanıp aglıyolar:)oyuzden onları bız hareketlendırıcez ayaklarını karnına dogru cekıp duzlestırın ama bunu cok narın sekılde yapmayın bıraz bastırın o arayı zaten sız anlarsınız o hareketle cok rahatlardı kızım bırde bebekler ıcın olan sıcak su torbası aldım uyanıkken karnına tutuyodum gecelerı uyurken ayaklarının altında koyardım gaz damlaları zaten duzenlı olarak kullanılıyodu .. ama en etkılısı sıcak su torbası oldu deneyın bence ...

ah ah bır zamanlar bende boyle bı konu acmıstım off zor gunlerdı ama gectı bu ıyı haber:) bebekler donmeye basladıkları zaman gaz konusunda rahatlamaya baslarlar donup hareket edemedıklerı ıcın gazlarını tek baslarına cıkaramıyolar malesef (gercı donmeye baslayıncada her donuste uyanıp aglıyolar:)oyuzden onları bız hareketlendırıcez ayaklarını karnına dogru cekıp duzlestırın ama bunu cok narın sekılde yapmayın bıraz bastırın o arayı zaten sız anlarsınız o hareketle cok rahatlardı kızım bırde bebekler ıcın olan sıcak su torbası aldım uyanıkken karnına tutuyodum gecelerı uyurken ayaklarının altında koyardım gaz damlaları zaten duzenlı olarak kullanılıyodu .. ama en etkılısı sıcak su torbası oldu deneyın bence ...

seninki kaçıncı ayında geçti titi, bizim kız bir haftadır falan dönmeye başladı ama hâlâ ağlıyor :(((

Kulaklarına baktırdınızmı;illaki aklınıza gelmiştir de hatırlatayım dedim;kulak ağrısı uzun ağlamalara yol açıyor bebeklerde;

Bide rezene çayı; çok faydasını gördüm;hem sakinleştiriyor,hem bağırsaklarına iyi geliyor;30 ml suya,bir çaykaşığı;bebeğe içirin;kendinizde için sütü de artırıyor.Allah yardım etsin:)

canım ağlarken ayaklarını kendine çekip çekip bırakarak mı ağlıyo:26:

Kulaklarına baktırdınızmı;illaki aklınıza gelmiştir de hatırlatayım dedim;kulak ağrısı uzun ağlamalara yol açıyor bebeklerde;

rutin kontrollerimiz var canım, çok şükür sağlık sıkıntısı yok. kulaklarına da bakıyor her defasında doktorumuz.

Bide rezene çayı; çok faydasını gördüm;hem sakinleştiriyor,hem bağırsaklarına iyi geliyor;30 ml suya,bir çaykaşığı;bebeğe içirin;kendinizde için sütü de artırıyor.Allah yardım etsin:)

ondan da verdim. doktorumuz yazmıştı humana'nın kimyonlu rezene çayını. denedim, fazla bir değişiklik olmadı. :))

canım ağlarken ayaklarını kendine çekip çekip bırakarak mı ağlıyo:26:

ya kızım çok hareketli olduğu için her zaman ayakları falan hiç durmuyor. o yüzden gazı var da mı kendine çekiyor yoksa normalde hareket ettiği için mi öyle bilemiyorum.zaten gazlı bir bebekti, doktorumuz da öyle söylemişti karnını muayene ederek. ama artık geçmeye başlamış hatta büyük oranda geçmiş gazı, demişti en sonki muayenemizde.

serefgen seninki kaç aylık kızmı oglanmı dönmüş ya o yüzden sordum benimki hala dönmedide

canım, kızım bugün tam 3 buçuk ay, 1 günlük. senin bebişinle yakınlar sanırım. yazdığın bir şeyden anlamıştım galiba 1 veya 1 buçuk hafta vardı aralarında. kızım çok hareketli, dönüyor maşallah ama onu yaparken de ağlıyor. her şeyini ağlayarak yapıyor bu kız. bir de içi içine sığmıyor, bir an evvel her şeyi yapmak istiyor. döndükten sonra sürünmeye çalışıyor, yapamıyor tabi ki ve ağlıyor. heyecan küpü sanki... seninki ne alemde, aslında biz seninle özelden de görüşebiliri. bebişlerimiz yakın zamanlarda olduğu için gelişimlerini konuşurduk.

seninki kaçıncı ayında geçti titi, bizim kız bir haftadır falan dönmeye başladı ama hâlâ ağlıyor :(((

ustunden hayli zaman gectigi ıcın tam hatırlamıyorum ne zaman gectıgını sadece 6. aydan sonra gece uykuları daha uzun olmaya basladı onu hatırlıyorum bıraz daha guzel uyuyunca onceki kadar sinir harbi yasamamıstım .. ama buydudukce aglaması azalsada dertlerı azalmıyor malesef kızım sımdı 2.5 yasında hergun yeni macera hergun yeni bi huy her gun yeni bi yaramazlık bazen dıyorum da o zamanlar cok daha kolaydı sanki bunu korkutmak ıcın soylemıyorum yasadıgın zamanın guzellıklerını kacırma bu zamanların tadını cıkarmaya bak ben yaptım o hatayı sureklı agladıgı ıcın bende sınır krızlerı gecırdım cok asabi oldum ben oyle oldukca kızım dahada hırcınlastı sen sakın ve mutlu olkı bebegınde oyle olsun ...

canım, kızım bugün tam 3 buçuk ay, 1 günlük. senin bebişinle yakınlar sanırım. yazdığın bir şeyden anlamıştım galiba 1 veya 1 buçuk hafta vardı aralarında. kızım çok hareketli, dönüyor maşallah ama onu yaparken de ağlıyor. her şeyini ağlayarak yapıyor bu kız. bir de içi içine sığmıyor, bir an evvel her şeyi yapmak istiyor. döndükten sonra sürünmeye çalışıyor, yapamıyor tabi ki ve ağlıyor. heyecan küpü sanki... seninki ne alemde, aslında biz seninle özelden de görüşebiliri. bebişlerimiz yakın zamanlarda olduğu için gelişimlerini konuşurduk.

benim bebik dönmeye çalışıo ama daha dönmedi valla aynen ne yapsa aglıo görüşelim abi bilgi alışverişi olur aglaan bebiklere:1:

Benim bebeğimde gündüz uyumuyo ve çok ağlıyo..dişlerle ilgili yorumu yeni okudum aklıma bu geldi şimdide ondan mı acaba bizimkinin huysuzluğuda..salyasıda akıyor 1 haftadır filan,ağlamasıda artı..

Benim bebeğimde gündüz uyumuyo ve çok ağlıyo..dişlerle ilgili yorumu yeni okudum aklıma bu geldi şimdide ondan mı acaba bizimkinin huysuzluğuda..salyasıda akıyor 1 haftadır filan,ağlamasıda artı..

bebişin kaç aylık canım. dün bir dişlik aldım, ağzına götürünce biraz rahatlıyor sanki ve uzun süre ağzında tutmaya çalışıyor. sanırım birçok şeye birden ağlıyor bunlar.

benim bebik dönmeye çalışıo ama daha dönmedi valla aynen ne yapsa aglıo görüşelim abi bilgi alışverişi olur aglaan bebiklere:1:

sen benimkine bakma canım, biz biraz aceleciyiz. her şeyi erken yapmaya çalışıyor ama yapınca da ağlıyor çünkü hep bir adım ötesini istiyor, yaptığıyla yetinmiyor. hayırlısı...

Back