- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 298
-
- Konu Sahibi Bluegreenworld
bende de su an yoğun akıntı ve ara sıra gelen regl sancısı var. bugün regl olmam gereliyordu normalde ama olmadım. hiç lekelenme falan da yok normalde reglimden 1-2 gün önce lekelenmem olurdu. bugün test yaptim ama negatif çıktı. ama ihtimal var mı gebelik için hala. ovulasyon testim de bugün bayağı koyu çıktı.Hamileliğimi öğrenmeden önce adet olacakmişim gibi sürekli lavaboya koşardim hem o hissiyat hem de o sancı vardı, gecikmemin 3. günü testte pozitifi gördüm. Bir de yumurtlama haftası zaten yüksek gebe kalma ihtimali olarak geçiyor, gebelik isteniyorsa değerlendirilmesi lazım diyor. Ben beyaz akıntı yaşadım, sarı olursa enfeksiyon olabilir diyorlar ama tabi imkan varsa en doğru kaynak doktordur bu konudaAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hamilelerin çoğu bu sancıyı çekiyor canım. Adet ağrısından çok farkı yok. Varsa testte çıkar aslında döngün düzenli anladığım kadarıylaNormalde adetim 7 gün sürerdi son adetim 6 gün sürdü. Döngüm 26 gün aslnda ama bazen değişiklik oluyor 1-2 gün gecikmeli. Bugün 27. Günüm işte. Yani taş çatlasın yarın yada diğer gün bekliyorum. Ama son 3 gündür aşırı şekilde adet sancısı sökülmeye çalışan bişey oluyor hemen lavaboya koşuyorum adet oldum diye bişey olmuyo. Çok fazla sarı akıntım var. Yumurtlamadan 3-4 gün önce oldu son ilişkim başka da olmadı. Tutma olasılığı varmı bilmiyorum ama böyle adet sancısı gibi çekip hamileliğini öğrenen varmı?
Ovulasyonun koyu çıkması güzel bir belirti belki daha erkendir ondan negatif cikmistirbende de su an yoğun akıntı ve ara sıra gelen regl sancısı var. bugün regl olmam gereliyordu normalde ama olmadım. hiç lekelenme falan da yok normalde reglimden 1-2 gün önce lekelenmem olurdu. bugün test yaptim ama negatif çıktı. ama ihtimal var mı gebelik için hala. ovulasyon testim de bugün bayağı koyu çıktı.
Ya sade bir kasık ağrısı değil sökülmeye çalışıyormuş gibi bı his sizinki de öyle miydiHamileliğimi öğrenmeden önce adet olacakmişim gibi sürekli lavaboya koşardim hem o hissiyat hem de o sancı vardı, gecikmemin 3. günü testte pozitifi gördüm. Bir de yumurtlama haftası zaten yüksek gebe kalma ihtimali olarak geçiyor, gebelik isteniyorsa değerlendirilmesi lazım diyor. Ben beyaz akıntı yaşadım, sarı olursa enfeksiyon olabilir diyorlar ama tabi imkan varsa en doğru kaynak doktordur bu konudaAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
ay inşallah valla. bir hafta bekleyip kan vermeyi bekliyorum. ama regl olacakmisim gibi kramp girince hemen tuvalete koşuyorumOvulasyonun koyu çıkması güzel bir belirti belki daha erkendir ondan negatif cikmistir
Benim kasık ağrısıyla başladı, sizin de anlattığınız gibi regli olacakmışım gibi sancı oldu. Reglim gecikmeden pozitifi gördüm çok şükür.Normalde adetim 7 gün sürerdi son adetim 6 gün sürdü. Döngüm 26 gün aslnda ama bazen değişiklik oluyor 1-2 gün gecikmeli. Bugün 27. Günüm işte. Yani taş çatlasın yarın yada diğer gün bekliyorum. Ama son 3 gündür aşırı şekilde adet sancısı sökülmeye çalışan bişey oluyor hemen lavaboya koşuyorum adet oldum diye bişey olmuyo. Çok fazla sarı akıntım var. Yumurtlamadan 3-4 gün önce oldu son ilişkim başka da olmadı. Tutma olasılığı varmı bilmiyorum ama böyle adet sancısı gibi çekip hamileliğini öğrenen varmı?
bende de su an yoğun akıntı ve ara sıra gelen regl sancısı var. bugün regl olmam gereliyordu normalde ama olmadım. hiç lekelenme falan da yok normalde reglimden 1-2 gün önce lekelenmem olurdu. bugün test yaptim ama negatif çıktı. ama ihtimal var mı gebelik için hala. ovulasyon testim de bugün bayağı koyu çıktı.
Ya sade bir kasık ağrısı değil sökülmeye çalışıyormuş gibi bı his sizinki de öyle miydi
çarşambaya kadar olmazsam kan vermeyi düsünüyorum. dua edin gebe olayım nolur. 1 yıldır deniyorum hiç gebelik oluşmadıEvet hala ihtimal var bence. Betahcg döllenmeden 10-12 gün sonra yükselmeye başlıyor gecikme devam ederse erken gebelik testiyle tekrarlayın derim
çarşambaya kadar olmazsam kan vermeyi düsünüyorum. dua edin gebe olayım nolur. 1 yıldır deniyorum hiç gebelik oluşmadı
sizin de inşallahYaaaa yemin ederim ki dua edeceğim, gönlünüzden geçen ömrünüze hayırlı kılınsın inşallah
sizin de inşallahçok tatlı enerjiniz var yemin ederim modum yükseldi. Allah sizin de umduğunuz tüm güzellikleri versin size inşallah
Benimde ara ara kasıklara iğne batması gibi oluyor. Sizin sadece kasık ağrısı mıydı acaba? Bel,gögüs ağrısı varmıydı?Benim kasık ağrısıyla başladı, sizin de anlattığınız gibi regli olacakmışım gibi sancı oldu. Reglim gecikmeden pozitifi gördüm çok şükür.