• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suratım yağlı ve sivilceli hangi ürünü almalıyım

Ozgegl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
5
0
6
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Başlıkta da belirttiğim gibi suratım yağlı ve sivilceli.Avon kataloğundan Bir kaç tane ürün beğendim.Fakat önceden denemediğim için hangisini hangisini alacağıma karar veremiyorum.İlk ürün Perfectly Purifying Face Mask Arındırıcı Yüz Maskesi. 2. ürün Deep Pore Cleansing Scrub Gözenekleri Derinlemesine Temizleyen Arındırıcı Peeling. 3. ve son ürün Gel Cleanser Jel Temizleyici.
Hangisini alayım.Yardım edin arkadaşlar.

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Başlıkta da belirttiğim gibi suratım yağlı ve sivilceli.Avon kataloğundan Bir kaç tane ürün beğendim.Fakat önceden denemediğim için hangisini hangisini alacağıma karar veremiyorum.İlk ürün Perfectly Purifying Face Mask Arındırıcı Yüz Maskesi. 2. ürün Deep Pore Cleansing Scrub Gözenekleri Derinlemesine Temizleyen Arındırıcı Peeling. 3. ve son ürün Gel Cleanser Jel Temizleyici.
Hangisini alayım.Yardım edin arkadaşlar.

MRB.Öncelikle sıvılce tedavısı için bır dermatologa görun derim zira bu ürünlerin cildine zararından pek bı yararı yok sivilce konusunda.Geçmiş olsun

Back