Ablam dbakırda görev yapıyor,önceleri bomba sesinden ürperirdik,şimdi normalleştirdik diyor ve elimizden hiçbirşey gelmiyor maalesef diyor.
Bu ne acı birşey,birilerinin küçük politikaları yüzünden binlerce insan öldü,evsiz barksız kaldı yazık gerçekten çok yazık.
tehdit ha. alırım bir dal.Bütün bu olanlar pkk yüzünden olmasın sakin. Alttan alta devleti sucluyorsunuz.
Devleti suclayanlari direkt savcılığa teslim edeceğim artik. Kendi adima önüme geleni savcılığa şikayet edeceğim
Neyi verecek. ne dedinki verecek. tehdite bak ya. devleti eleştiren,suçlayan herkesi şikayet edecekmiş. lafa bakınız. siyaset bölümünün iyice suyu çıktı. oldu akp karşıtları yazmasın düşüncelerini paylaşmasın istediğiniz gibi yazıp çizin burada. amacınız bu sizinMesajın altına yazmıştımda sildim,sonra kendini birşey sanıyor demesinler diye.
Beni alıntılayıp yorum yapmayın muhalifler,sizle bilgi alışverişinde bulunamıyoruz,anca hakaret tehdit. Bıktım sizden,siZin yüzünüzden soğudum yorum bile yapmak istemiyordum kaç zamandır. Cevap vermeyeceğim boşuna kasma git istediğin yere
Ver hayde.
Biliyorum canım. İnan sen gittiğinden beri bak bir kelime yazmamışım şuraya,sürekli hakaret bıktım yahu. Adam akıllı tartışamıyoruz,bilgi alışverişi sıfır, yok yani maalesef yok.Neyi verecek. ne dedinki verecek. tehdite bak ya. devleti eleştiren herkesi şikayet edecekmiş. lafa bakınız. siyaset bölümünün iyice suyu çıktı. oldu akp karşıtları yazmasın düşüncelerini paylaşmasın istediğiniz gibi yazıp çizin burada. amacınız bu sizin
hayır senelerdir bu bölüm var.hiç böyle olmadı burası.. taki seçime kadar. ne görseler onu yapıyorlar artık.Biliyorum canım. İnan sen gittiğinden beri bak bir kelime yazmamışım şuraya,sürekli hakaret bıktım yahu. Adam akıllı tartışamıyoruz,bilgi alışverişi sıfır, yok yani maalesef yok.
tehdit ha. alırım bir dal.
bu suç değil ayrıca.. burası demokratik bir üLke. eğer devletin politikasında yanlış bulunan şeyler varsa devlette yanlışıda konuşulur. artık öyle bir duruma geldinizki her devlete eleştiriyi tehdit ederek susturmaya çalışıyorsunuz. yeter gerçekten. devllet eleştirilir.
demokrasinin olayı budur.
muhaLefet vardır. azınlığın sesi vardır.
tabi nereye gittiğimizde şu mesajdan apaçık ortada...
susturulan insanlar. işte bir örnekte burada
Devleti elestirmekten teroristi elestirmeye vakit bulamiyorsunuz size de yazık
Ortamı germek için uğraşmayınDevleti elestirmekten teroristi elestirmeye vakit bulamiyorsunuz size de yazık
hadi sen git devleti eleştirdi diye şikayet et bu bölüme yazanları. bayağı şikayetin olacak. şimdiden başla.Geçen haberlerde izledim. Bu terörist bozuntulari bir yaşlı ciftin evinde ne varsa almışlar tehditle. Askerler yaşlı çifti araçlarıyla güvenli bir yere goturuyorlardi. Askerler artik sokaga cikma yasağı olan yerlerde ne yaptiklarini kamerqlaeiyla cekip yayinliyorlar. Iİzleyin bir zahmet.
Ortamı germek için uğraşmayın
Sende yanlışa doğru diyorsun işte, devleti savunucam diye.
Yazdıklarınızı okuyormusunuz?Herkes fikrini savunuyor burda. Terörist savunucularinin konuşmaya hakki varsa benim de var değil mi? . Ki ben ortada yanlış bir şey görmüyorum. Bir yerde bi grup kendini bilmez hendek kazacak ellerinde roket atarlarla dolaşacak devlet uzaktan izleyecek öyle mi? Devlet sokağa çıkma yasağı ilan ederek yapmasi gerekeni yapıyor.
Bakin Fransa'ya IŞİD'in saldirisindan sonra sokağa cikma yasagi ilan etti, sokaklarda askerler vardı. Bir tane bile gazete devlet zulüm yapıyor devlet insanlari kisitliyor yazmadi. Hiçbir vatandaş isgalci devlet edebiyatı yapmadi.
hadi sen git devleti eleştirdi diye şikayet et bu bölüme yazanları. bayağı şikayetin olacak. şimdiden başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?