- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoktandır yazmıyorum buraya işte tam da bu yüzden okypete...kimseyi kovmuyorum. konuya gelip şikayet edecepim diye tehdit edene lafım. buyur et diyorum kısaca. hatta benide et.. arkadaşı savundum diye. değişmedim.,değişen sizlersiniz. saldırı saldırı. tehdit. .
gerçekten şu güzel bölüme bu yüzden girmek istemiyorum. . kimseler kalmadı bu yüzden. insanlar yazmaktan korkuyor. ya vatan haini deniyor ya terörist yada tehdit alıyor.
eskiden böyle değildi. neden bu halegeldi burası anlamıyorum.ben değişmedim. sadece artık tepki veriyorum. güzelce konuşamıyoruz. ya tehdit ya itham. neyse ban yiyeceğiz yine. neden tehdite karşı yazdık ,kendimizi savunduk diye.
farkındayım. çoğu kişi öyle. çektiler kendilerini bu bölümden.Çoktandır yazmıyorum buraya işte tam da bu yüzden okypete...
Ben tartışmayı seven bi insanım, tartisicam ki kendime bişeyler katayim, ama burda olmuyo... yazık insanlar prototip olmaya zorlanıyor....farkındayım. çoğu kişi öyle. çektiler kendilerini bu bölümden.
burası yine iyi biliyor musun.Valla A atlantistengelenkadin aynen öyle. fikir danışmaya korkuyorum burda. Biliyorum çünkü en ufak tartışmaya serilecek yerlere![]()
Doğru.burası yine iyi biliyor musun.
birkaç site var bir ara üye idim.
Erkekler de var haliyle.
Küfürler havada uçuşuyor.
Burası yine iyi ...
Sonra baktılar olmayacak telefon sms onayı getirdiler arada bakıyorum tırsıyorlar küfür etmeye .Telefondan direk bulunur diye .
Al sana yine başladı. Konuşacağına git ver zaman kaybetmeKusura bakmayın devleti her konuda elestirin umrumda bile olmaz. Ama bu sokağa çıkma yasagi konusunda hepten devleti suclayanlara ve işgalci devlet edebiyati yapanlara tahammulum yok. Ve evet bu konuda devleti suclayici yazan herkesi savcılığa vereceğim. Tahammül edemiyorum
Al sana yine başladı. Konuşacağına git ver zaman kaybetme