• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süpürgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
elektrikli süpürgeler hakkında konular açılmış ama beni tatmin etmedi açıkcası. çeyizimde süpürgem eksik ama ne almalıyım karar veremiyorum. bosch' un tadilat artıklarını bile temizleyen süpürgesini beğeniyorum. acaba var mı kullanan? libelle'yi de tvsiye ediolar . temizlik robotları bana çok hantal geliyor. yardım edin arkadaşlar. bir fikir sahibi olalım artk.

temizlik robotu haftada bir kullanacağın birşey,kiracıysan ya da durumun hem süpürge hem de robot almaya yetmiyorsa philips maraton derim canım.sürekli robot kullanmak zor olabiliyor.Suyuydu şuyuydu buyuydu...

elektrikli süpürgeler hakkında konular açılmış ama beni tatmin etmedi açıkcası. çeyizimde süpürgem eksik ama ne almalıyım karar veremiyorum. bosch' un tadilat artıklarını bile temizleyen süpürgesini beğeniyorum. acaba var mı kullanan? libelle'yi de tvsiye ediolar . temizlik robotları bana çok hantal geliyor. yardım edin arkadaşlar. bir fikir sahibi olalım artk.

canm sende manisalısın öncelikle hemşerimsin :) :dance: bende bosh öneririm ama arkadasın dediği gibi philips te cok duzgun marka bide roventaya iyi diyorlar

Canım, nasıl bir şey istediğine bağlı. Sulu mu? Torbasız mı? Torbalı mı? Önce buna karar vermelisin. Ben mesela kesinlikle torbalı istiyorum. Çünkü sulular iyi çekmiyor (en azından fiyatı makul olanlar öyle), torbasızları ise temizlemek dert, üstün başın toz oluyor temizlerken, miğdem bulanıyor. Bence en kullanışlar torbalılar. Bu konuda ise kesinlikle HEPA filtrelisini tercih etmelisin. Bu süpürgenin dışarı üflediği havanın daha temiz olmasını sağlıyor. Ayrıca başlıkta öenemli bir konu. Ben mesela Rowenta sevmiyorum çünkü üçgen şeklinde başlığı var, ben onları hiç kullanamıyorum. ınsan nasıl alışıyorsa öyle gidiyor işte.
Bence Bosch, Siemens veya Fakir tercih edebilirsin.

bosh süpürgeler havayı yukarı üflüyor
yüzüne geliyor hava
hoşlanıp hoşlanmamak sana kalmış siemens zaten farklı değildir

rowentayı pek önermiolar
philips iyi deniliyor
ki ben philips aldım henüz elime geçmedi ama 8915 aldım
aslında 9074 alacaktım ama üretimi durmuş

süpürge alırken toz torbalıyı daha çok tavsiye ediyorlar
temizlemesi klay bakımı kolay
arkadan çıkabilecek tozu tutsun diye artık micro filtreler hep var ama hepa olursa daha iyi oluyor
bu hep filtrenin yıkanabilir olmasına dikkat et çünkü pahalı bir zavazingo
oyüzden uzun ömürlü olmalı
emiş gücü/elektrik gücü oranının yüksek olmasına dikkat et
2500 w ile 400 w çeken yerine 2000 watt ile 350 olaı tercih et
çünkü nekadar fazla elektrik gücü oakdar yüksek gelen fatura demektr
zaten çok fazla emiş gücüyle çalışılamıyor illaki ayarlıyorsun emişi

onun haricinde karar senin

Selam kızlar.bende arnicanın jumbo plus olanını kullanıyorum.su filtreli.alerjim var toza karşı onun için böle aldım çokta memnunum.1 litre su yeterli oluyor.su nasıl toz doluyor siyah böle pamukları nasıl topluyor.sıcak havada üflemiyor.

ben de bekodan aldım çok uygundu arkadaşım bi yıldır kullanıyo memnun ben de ondan aldım 150 tl hem de :))

$imagesCA813H81.webp
hangi modeli hocam

fc 9170 performer bu model canım bizdeki

kızlar eğer maddi durumunuz yetiyorsa ve 1 kere alayım diyorsanız ihlas aura cleanmax alın diyorum fiyatı 1500tl civarı kesinlikle harika 7 senedir kullanıyoruz tık demedi emiş gücünde hiçbirr azalma olmadı halılar yıkanmış gibi ayağnı basınca yumuşaklığı ve farkı hissediyosun evi sadce süpürsen bile ben temizlendim diyor valla ve hem halı yıkama hemde süpürge olduğu için kullanışlı annem bütün yatakları koltukları halıları yıkıyo tertemiz oluyolar normalde halı yıkamalı olanlar iyi olmaz ama bu öyle değil şimdiye kadar hiç arıza vermedi. ve tabiki su filtreli olduğu için hiçbir şekilde dışarı toz çıkarmıyor zaten açınca ne kadar güzel çektiğni anlayabiliyoruz cunkı su resmen çamur gibi oluyor diğer süpürgelerin hiçbiri öyle temizlemiyor eğer içinde su bırakmazsanız koku olmuyor aksine süpürürken içine parfüm damlatıyorum ev mis gibi kokuyor . ve son olarak ihlas servisi harika müsterisiyle çok ilgileniyor telefon açıyoruz gelip alıyorlar evden ve eve teslım ediyorlar(bakımı için ve arızaları için bikere açma kapama düğmesi kırılmıştı oda düşürdüğmüz için ) 2 senede 1 bakımı var 6 ayda yasa senede 1 de filtresini değiştiriyoruz 10 tl gibi bi fiyatı var ve tekrar tekrar söylüyorum kesinlikle ihlas aura cleanmax...

arkadaşlar dığer süpürgelerin pabucu dama atıldı bence dyson çıkınca.Dysonla tanışmadan önce, phılıps maraton dıye tutturmuştum ama artık kafam da tek marka var dyson alerjı modelı inşallah alacağım onu.

Back
X