Süpürgede philipsmi yoksa arçelik mi?

gulcenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
2
296
İzmir
KISLAR ARNIZDA ARÇELİK 2000 Dİ SANIRIM KULLANANINIZ WARMI YA350LİRA İDİ BİRDE PHİLİPS LERDE 500 LİRAYA WAR ÇOK SESSİZ ÇALIŞIYOMUŞ İKİSİDE SİZCE HANGİSİ. ARÇELİK KULLANAN WARMI ARANIZDA SÜPÜRGEDEolumunekankayizsmile

KISLAR ARNIZDA ARÇELİK 2000 Dİ SANIRIM KULLANANINIZ WARMI YA350LİRA İDİ BİRDE PHİLİPS LERDE 500 LİRAYA WAR ÇOK SESSİZ ÇALIŞIYOMUŞ İKİSİDE SİZCE HANGİSİ. ARÇELİK KULLANAN WARMI ARANIZDA SÜPÜRGEDEolumunekankayizsmile

Kesinlikle Philips... Biz ailecek tövbe ettik, Arçelik'ten hiçbir şey almayacağız.

arçelik philips olarak değilde
kullanıp memnun olunan süpürgelerden tavsiyeler alsak daha güzel olur
benim de buara araştırdığım bi konu bu

ben çeyizim için geçen sene arçelikten süpürge almıştım ama iyimi bilmiyorumfisfisfis

kızlar aura klınmaxs temizlik robotu kullanıyorum ve tek geçerim.. inanın evde tozun zerresi uçmuyor

Arkadaşlar kesinlikle philips tavsiye üzerine anneme hediye almıştım çok farklı bi makine emiş gücü falan inanılmaz kendime çeyiz için üst modelini aldım torbasız philips der geçerim bizim sülale tamamen kullanıyor diyebilirim...

Dyson almayı çok istiyorum bende ama biraz pahalı. 1000 TL gözden çıkartmak gerekiyor. 1400 Watt Elektirikle mükemmel emiş güce var. Geçen hafta bir AVM de duvara tutuyorlar süpürgenin ucunu bıraktıklarında duvarda kalıyor. Az elektrik tüketiyor. Ayrıca alerji hastaları içinde onaylanmış bir ürün. ımkanı olana tavsiye ederim. Ayrıca 5 yılda garantisi var.

arçelik mi philips mi dersen philips derim canım
ben de daha yeni aldım çeyizim için
rowenta silence force aldım ben torbalı hepa13 filtreli 2100watt
ama tabi şimdilik deneme dışında kullanmadım
senin içinde hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

Dyson da iyiymiş ama evet biraz tuzlu ben çeyizim için philips hepa 13 filtre ergonomik makinasını alım piyasda 800 ama saturnde anneler günü nedeniyle 577 idi duyurulur...
9

Phılıps ve roventada hepa filtre tozun çekildiği hazneyle aynı yerde olduğu için filtreyi yenilemek gerekiyormuş. Ama daysonda öyle bir sorun yok. Ömür boyu dayanıklı hepa filtresi.

kesinlikle arçelik ama küçük kırmızı olanlardan. tosba kadar bişi zaten ama deli çekiyor:))) çok memnunum

philips derim methini çok duydum çeyizime alacagım bende.

Ben arçelik aldım çeyizim için ama henüz kullanmadım ailemle yıllarca arçeliğin ürünlerin kullandık ve çok memnun kaldık o nedenle beyaz eşyalarımı ve süpürgemi arçelikten aldık

Back