Ben PHILLIPS MARATHON kullanıyorum ve mükemmeeellllllllllllllll :lepi:
Ben PHILLIPS MARATHON kullanıyorum ve mükemmeeellllllllllllllll :lepi:
parasını denkleştirdiğim ilk an bende bundan alıcam :lepi: hem internette daha uygun burda daha pahalı bu alet kaydirigubbakcemile3
toz bırakmıyo deniliyor dogrumudur?
en çok o konuda hassasımda
Bende Rowenta Silence Force aldım. Emiş gücü çok yüksek bide bi süpürme ucu var ekstadan İhlas'ın makinalarında olduğu gibi böle dönüyo halıyı süpürürken falan. henüz birebir kullanmış değilim ama almadan baya bi araştırmıştım Philips Maraton'a da bakmıştım toz torbasız oluşu soru işareti oluşturmuştu kafamda. sert bi madde çekince problem olabiliyomuş.
Kesinlikle almalısın kuşum yerimseniben
Kullandığım için biliyorum bırakmıyor. Toz haznesini sık temizlersen asla bırakmaz. Ama herhangi bi toza karşı alerjin hastalığın varsa, bu hazenyi temizleme işini ya eşin yapacak ya da başkası. Eğer sorun yoksa kesinlikle bunu almalısın. Emiş gücü de mükemmel yerimseniben
Marathon gayet sessiz canım. Çok ama çok memnunum iyiki bunu seçmişim diyorum.
Torbasız olması torbaya sürekli para vermemen açısından çok önemli. Doldukça çöpe döküyosun, gırgır gibi düşün kaydirigubbakcemile3
Hava filtresine vernel dökünce süper oluyo ev mis kokuyo kaydirigubbakcemile5
bende daha almadım ama rowenta silence force almayı düşünüyorum.Gerçi toz torbasız değil ama sessiz olması avantaj diye düşünüyorum.sizce nasıl arkadaşlar.kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?