süpürge makinesi

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
118
41
Ankara
arkadaşlar halı süpürge makinesi alacam
su filitreli olanları düşünüyorum
kullanan varmı? toz yapmayo diye duydum dogrumudur?

Ben PHILLIPS MARATHON kullanıyorum ve mükemmeeellllllllllllllll :lepi:

annem gün parasıyla kendine raınbow almıştı...cokta memnun...benim ceyizimede ondan aldı...model olarak cok cesidi yok birazda pahalı ama süper bişey....ki bende farenjit var,evde cok halı vs.bulunmaması gerekiyor,raınbow bu yöndende cok güzel çünkü süpürürken ne bir koku nede bir toz bırakmıyo....alabilirsen raınbowları bi araştır derim....

bende daha almadım ama rowenta silence force almayı düşünüyorum.Gerçi toz torbasız değil ama sessiz olması avantaj diye düşünüyorum.sizce nasıl arkadaşlar.kullanan var mı?

Bende Rowenta Silence Force aldım. Emiş gücü çok yüksek bide bi süpürme ucu var ekstadan İhlas'ın makinalarında olduğu gibi böle dönüyo halıyı süpürürken falan. henüz birebir kullanmış değilim ama almadan baya bi araştırmıştım Philips Maraton'a da bakmıştım toz torbasız oluşu soru işareti oluşturmuştu kafamda. sert bi madde çekince problem olabiliyomuş.

parasını denkleştirdiğim ilk an bende bundan alıcam :lepi: hem internette daha uygun burda daha pahalı bu alet kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle almalısın kuşum yerimseniben

toz bırakmıyo deniliyor dogrumudur?

en çok o konuda hassasımda

Kullandığım için biliyorum bırakmıyor. Toz haznesini sık temizlersen asla bırakmaz. Ama herhangi bi toza karşı alerjin hastalığın varsa, bu hazenyi temizleme işini ya eşin yapacak ya da başkası. Eğer sorun yoksa kesinlikle bunu almalısın. Emiş gücü de mükemmel yerimseniben

Marathon gayet sessiz canım. Çok ama çok memnunum iyiki bunu seçmişim diyorum.
Torbasız olması torbaya sürekli para vermemen açısından çok önemli. Doldukça çöpe döküyosun, gırgır gibi düşün kaydirigubbakcemile3

Hava filtresine vernel dökünce süper oluyo ev mis kokuyo kaydirigubbakcemile5

rowenta sılence force kullanan arkadaslar nasıl memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum.bır yere sormuştum sanıldıgı kadar sessız degıl dedı .bende vazgecmıstım bosch un elektrık sürürgelerıde cok ıyı oluyor emış guclerı yuksek

kızlar bence pratik kullanımlı sessiz hafif ve ufak tefek birşey alın yoksa sonra zor oluyor en yakın zamanda değiştireceğim ağır benimki evi süpürmek için eşimi bekliyorum ağır biraz portatif bişey alın

ben de internettteki forumlardan çok araştırdım..en çok övgüyle bahsedilen Philips Marathon..kısmetse almayı planlıyorum.. inş memnun kalırım..

Kızlar ben philips marathonun en son çıkan ergofitini almayı düşünüyorum.Filtre değiştirme yok tozun %99,5'ini hapsediyo yıkanabilir hepa13 filtre.Torbada yok 2- 3 ayda bir temizleme kolunu sadece 6 kere çeviriyorsunuz tozu boşaltıyor.Süpürge kolunda emiş gücü ayarı çalışma süreniz filtre toz bilgisi dijital olarak yazıyor.Ayrıca özel tasarımı sayesinde diğerlerinde %70 eğilirken bunda sadece %30 eğiliyorsunuz beli ağrıyanlar için.Ayrıca sessiz aklıma gelenler bu kadar fiyatıda 700 tl

kızlar size tavsiyem forumları okuyun ve şikayet vara bakın ben alacağım ürün için önce şikayete bakarım thomasın süpürgesine takmıştım bende şikayet varda pahalı parçaları ve olumsuz bir çok yönünü okudum o yüzden caydım ben hala düşünüyorum ve araştırıyorum

phılıps maraton 9210 yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz mükemmel inceciz tozları bile cekiyor kullanımıda rahat

bende pazartesi gunu bakıcam cok kararsızım hepa filtre istiyorum sessiz istiyorum hepe 13 mu 10 mu onları ogrenmek ıstıyorum

delikafadulden

KIYMA CIM bende philips 9210 aldım sana bişey sorucam bu süpürgenin toz haznesine su konuluyormuş suyun içine de çekebiliyormuş böle bi özelliği var demişlerdi doğru mu? ben çeyizime aldığım için daha kullanmadım ama eğer su konuyorsa öylede kullanabilirim

bende daha almadım ama rowenta silence force almayı düşünüyorum.Gerçi toz torbasız değil ama sessiz olması avantaj diye düşünüyorum.sizce nasıl arkadaşlar.kullanan var mı?

2 sene önce sessizliğine aldanıp aldım makinayı ama hiç memnun değilim..halıları temizlemiyor bile.. şimdi yeni süpürge araştırıyorum kendime..kesinlikle tavsiye etmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…