Evet canım değişmedi geç ya da erken olabilirsin adetini endişelenme hele bu ay sanki herkesin adet 1 hafta 10 gün geçmiş gibi herkes hamilemiyim topiği açıyorPeki normal adet zamanındamı oldun bana değişebilir dedi tabi keşke adet olmasam ve gebelik olsa ama zor
Evet canım değişmedi geç ya da erken olabilirsin adetini endişelenme hele bu ay sanki herkesin adet 1 hafta 10 gün geçmiş gibi herkes hamilemiyim topiği açıyor
Hadi hayırlısı sakn belirti arama tamam mi sabirla bekle Allah in izni ile guzel haberler alacagiz ❤Canım keşke siz her ihtimale karşı değerlendirseydiniz benim aşılamada 6 yumurtam vardı ve hiçbirş döllenmedi keşke iptal etmeseymiş
İnşallah kızlar çok tşk ederim ben taze transfer oldum ayın 22 sini bekliyorum test için
Tamam sen de sıranı savmışsın bu ay zamanında olursunHadi ya benim geçen ilk defa 11 gün geçti ama malesef gebelik yoktu
Hadi inşallah canım benimHadi hayırlısı sakn belirti arama tamam mi sabirla bekle Allah in izni ile guzel haberler alacagiz ❤
İnşallah canım ya senin aşılaman tutmuştu sanırım dimi sonradan düşük olmuştu baya önce konuşmuştuk seninleTamam sen de sıranı savmışsın bu ay zamanında olursun
Hadi inşallah canım benim
Aynen canım 2 kere yaptım ilki tuttu 2. Si tutmamıştı ama o dönem babam da vefat etmişti çok stresliydimİnşallah canım ya senin aşılaman tutmuştu sanırım dimi sonradan düşük olmuştu baya önce konuşmuştuk seninle
Anladım canım aşılamadan sonra nelere dikkat etmiştim kaç mmdi yumurtan.Aynen canım 2 kere yaptım ilki tuttu 2. Si tutmamıştı ama o dönem babam da vefat etmişti çok stresliydim
Bende bu ay yasak adet olmayi beklicem gelecek ay bomba gibi geliyormTamam sen de sıranı savmışsın bu ay zamanında olursun
Hadi inşallah canım benim
Çok teşekkür ederim inşallah görürüm bende etkisini sebebiz infertilite tüp bebek yapicaz öncesinde takviye olarak kullanayım dedimBunların hepsi birbirine çok yakın içerikli nisancım ben fayda gördüm çok şükür ama impryl de de aynı etkiyi görüp daha az para ödersin
Hiç özellikle birşey yapmadım canım çok tşk ederimAnladım canım aşılamadan sonra nelere dikkat etmiştim kaç mmdi yumurtan.
Tekrardan başın sağolsun
Ahahah :)) seni sahalarda görmek için sabırsızlanıyoruz amanitacımBende bu ay yasak adet olmayi beklicem gelecek ay bomba gibi geliyorm
İyi yaparsın canım şifan olsunÇok teşekkür ederim inşallah görürüm bende etkisini sebebiz infertilite tüp bebek yapicaz öncesinde takviye olarak kullanayım dedim
Ahahah :)) seni sahalarda görmek için sabırsızlanıyoruz amanitacım
Rabbim inşallah en kısa zamanda evladını nasip etsin canımMerhaba
Ben iki aydır Dr tavsiyesiyle kullandim benim FSH değerim 45 di bu ürünü kullandıktan sonra 23 düştü iki ay düzenli adet görmeye başladım iyi geldi bana bunun yanında hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum umarım burda umut bekleyen herkese şifa olur rabbim tez zamanda bizlerde evlat nasip eder inşallah banada dua edin
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhabainşallah vesilen olur canım. Evet ben hamileyim darısı sizlere
Canım ben bu ürünü 1 ay kullandım sonra histeroskopi oldum ve sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim . Öyle hamile kaldımSağlıkla kucağına alırsın inşallah, Martta kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu, Allah nasip ederse temmuzda yeniden denemek istiyoruz, peki siz kaç ay kullandınız
Anladım canım, ikiz mi bebeklerin ne güzel sağlıkla doğsun lar, benimde iki evladım var, nasibimizde varsa 3.yü istiyoruz, bakalım vesile olsun bana da, nette de güzel yorumlar var, doktorumda önerdi, yumurta kalitesini arttırıyormuşCanım ben bu ürünü 1 ay kullandım sonra histeroskopi oldum ve sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim . Öyle hamile kaldım
Canım merhaba. Ben bu ikisinden de aldım hem eşime kendime geçen ay. Women de sorun yok men olan şase kısmı toz donmuştu suda zor çözündü katılaşmıştı yani. Bu ay aldım yine öyle. Aceba sen de de mi men olan toz kısmı öyle idi.Merhabainşallah vesilen olur canım. Evet ben hamileyim darısı sizlere