Gebeliğe Hazırlık Supralife for women - Supralife for men kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ve eşimde sıkıntı yok doktor 3 ay ikimizin de kullanmamızı önerdi

@LaRisaCca slm bizde esimle ek takviye bunlari kullaniyprz ikinci ayimizdayiz. Doktor normal yoldan gebe kalamasan bile tedavi gordugunde faydasinu gorursun demişti. Etkielri var mi ikinizde bu ilacalri kullanırken? Cinsel istekte artma yada vitaminlerden dolayi zinde hissetme falan

Kuzum bu takviyeleri daha önce hiç duymadım ama Kesinlikle daha zinde hissediyorsun . Bende cinsel istekte artış olmadı ama aşılama olduğumda impryl kullanıyorduk eşimle onun sayısı ve benim yumurta kalitem aşırı iyiydi ve tutmuştu. Her türlü faydası muhakkak olacaktır inşallah hemen gebe kalırsın

Tesekkur ederim canm rabbim hayirli gebelikler nasip etsin biz isteyenlere
Turkiyede degilm canm burda bunlari verdi doktor. Sabah aksam suya koyup içiyoruz iste toz saşeler. Persembe randevum var asilama dusunuyorz bakalm neler bekliyor bizi o kadar heycanliyimki.

Yaa hadi inşallah bu aşılama sana vesile olur ben de adet olunca tüp bebeğe başlıyorum

Yaa hadi inşallah bu aşılama sana vesile olur ben de adet olunca tüp bebeğe başlıyorum
Yarin tahlil cart curt yapilir burda kagit kurek isleri de cok oluyor. Bakalm hemen yapilmaz surec uzar ama adim aticaz ya o da yeterli. Aşılama tecruben var yani yardimci olursun dimi :) rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasin inşallah

merhaba supralife women ve promotil arasında kaldım yumurta kalitesi için siz kullanıp faydasını gördünüz mü supralifen yumurta kalitesine etkisi var mı gerçekten
Bunların hepsi birbirine çok yakın içerikli nisancım ben fayda gördüm çok şükür ama impryl de de aynı etkiyi görüp daha az para ödersin

Bende takviye olarak aliyorum basladim yeni pcoluyum yumurta tembelligide varmis yas 35 umarim ise yarar

Dün görüştüğüm bir doktor tavsiye etti şansınızı en az yüz 20 artırır dedi bende almayı düşünüyorum

Merhaba canim bizim buralarda erkek icin olanini bulamadik nerden temin edebiliriz

Bende ve eşimde sıkıntı yok doktor 3 ay ikimizin de kullanmamızı önerdi
Kızlar selam
Ürünleri kullandınız mı? Kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa ürünü araştıranlar fayda görecektir başka ürün kullandıysanız koyaslamasını yapmanız da harika olur

Kızlar selam
Ürünleri kullandınız mı? Kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa ürünü araştıranlar fayda görecektir başka ürün kullandıysanız koyaslamasını yapmanız da harika olur
Biz eşimle yaklaşık 3 ay kullandık ardından tüp bebek tedavisine başladık ne yumurtada ne de spermde bir etki gösterdi. Biz bir faydasını göremedik malesef...

Biz eşimle yaklaşık 3 ay kullandık ardından tüp bebek tedavisine başladık ne yumurtada ne de spermde bir etki gösterdi. Biz bir faydasını göremedik malesef...
Hiçbir artış ya da düzelme olmadı mı bizim sonuçları paylaşmıştım baya etkili olmuştu. Peki etkili olmayan sadece bu mu başka birşey kullanıp etki gördünüz mü? Ben de tüp yaptım bu ay test tarihimi bekliyorum kısmetse

Hiçbir artış ya da düzelme olmadı mı bizim sonuçları paylaşmıştım baya etkili olmuştu. Peki etkili olmayan sadece bu mu başka birşey kullanıp etki gördünüz mü
Malesef bizde bir değişiklik olmadı eşim daha önce 10 ay Neofortil men kullanmıştı o da fayda etmedi ardından daha etkili diye supralife men i verdi ama sonuç değişmedi. Proxeed plus da kullanmıştı 3 ay o da bir fayda gösterme. Sanırım bizde hiçbirşey işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…