- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Ilaci bulduk sonunda kullanmaya basladi bakalmSelam canım buraya yazdığını görmemişim ama zaten ovitrelle topiğinde konuştuk seninle
Yapma yaEvet denedik malesef yine negatif sonuçlandı
İyi çok sevindim şifa olsun :)Ilaci bulduk sonunda kullanmaya basladi bakalm
Dondurulmuşum yok tekrar denemeyi de maddi manevi düşünemiyorum şuandaYapma yatekrar denemeyi planlıyor musun? Dondurulmuşun var mı
İyi çok sevindim şifa olsun :)
Saol canim insallahYapma yatekrar denemeyi planlıyor musun? Dondurulmuşun var mı
İyi çok sevindim şifa olsun :)
Allah hayırlısını versin canım Rabbim başka şeye gerek ettirmeden nasip etsin hemen bebişiniDondurulmuşum yok tekrar denemeyi de maddi manevi düşünemiyorum şuanda
Amin inşallahAllah hayırlısını versin canım Rabbim başka şeye gerek ettirmeden nasip etsin hemen bebişini
Bende ve eşimde sıkıntı yok doktor 3 ay ikimizin de kullanmamızı önerdiMerhaba arkadaşlar
Herbirimiz gebeliğe hazırlık yaparken ihtiyacımıza yönelik, eşlerimiz ile birlikte birtakım vitamin ve ya gıda takviyeleri alıyoruz. Kimimiz kürler denerken kimimiz belki de şuana kadar kimsenin bilmediği başka yöntemleri deniyor. Ben de bazı şeyler denedim (süt-maydanoz buharı , keçi boynuzu ) fakat şuan impryl tablet kullanıyorum. Bugüne kadar 3 gebeliğim oldu. 2 si doğal , 1 i aşılama ile ancak malesef kucağıma almak nasip olmadı. Bunun sebebi uterus septumdu, histeroskopi ile 1 temmuz da bu problemimden kurtuldum. Bu ay aşılama denedim, olmadı. İmpryl tableti eşim ile birlikte kullandığımız dönemde aşılama yaptırmıştım ve tutmuştu. O dönem sperm sayımız tam hatırlamamak ile birlikte 140 milyon civarındaydı ve ileri hareketliliğimiz de %90 civarındaydı. İmpryl i bıraktıktan sonra denediğimiz aşılamada yıkama sonrası elimizde kalan sperm 1.2 milyon ve ileri hareketlilik %80 dieşim mümessil. İmpryl e tekrar başlamak için eczaneye girmiş ve sevdiği bir eczacısı kendisine supralife for men ve supralife for women hediye etmiş. Bu defa bunu denememizi söylemiş. Kullanan var mıdır? Bu ürün ile ilgili yorumlarınız deneyimleriniz nelerdir ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Muhtemelen yumurta ve sperm kalitesini arttırmaya yönelik ayrıca vitamin ve mineral depolarınızı arttırmaya..Bende ve eşimde sıkıntı yok doktor 3 ay ikimizin de kullanmamızı önerdi
Kuzum bu takviyeleri daha önce hiç duymadım ama Kesinlikle daha zinde hissediyorsun . Bende cinsel istekte artış olmadıEki Görüntüle 2764926 @LaRisaCca slm bizde esimle ek takviye bunlari kullaniyprz ikinci ayimizdayiz. Doktor normal yoldan gebe kalamasan bile tedavi gordugunde faydasinu gorursun demişti. Etkielri var mi ikinizde bu ilacalri kullanırken? Cinsel istekte artma yada vitaminlerden dolayi zinde hissetme falan
Tesekkur ederim canm rabbim hayirli gebelikler nasip etsin biz isteyenlereKuzum bu takviyeleri daha önce hiç duymadım ama Kesinlikle daha zinde hissediyorsun . Bende cinsel istekte artış olmadıama aşılama olduğumda impryl kullanıyorduk eşimle onun sayısı ve benim yumurta kalitem aşırı iyiydi ve tutmuştu. Her türlü faydası muhakkak olacaktır inşallah hemen gebe kalırsın
YaaTesekkur ederim canm rabbim hayirli gebelikler nasip etsin biz isteyenlere
Turkiyede degilm canm burda bunlari verdi doktor. Sabah aksam suya koyup içiyoruz iste toz saşeler. Persembe randevum var asilama dusunuyorz bakalm neler bekliyor bizi o kadar heycanliyimki.
Yarin tahlil cart curt yapilir burda kagit kurek isleri de cok oluyor. Bakalm hemen yapilmaz surec uzar ama adim aticaz ya o da yeterli. Aşılama tecruben var yani yardimci olursun dimi :) rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasin inşallahYaahadi inşallah bu aşılama sana vesile olur ben de adet olunca tüp bebeğe başlıyorum
merhaba supralife women ve promotil arasında kaldım yumurta kalitesi için siz kullanıp faydasını gördünüz mü supralifen yumurta kalitesine etkisi var mı gerçekten
Bunların hepsi birbirine çok yakın içerikli nisancım ben fayda gördüm çok şükür ama impryl de de aynı etkiyi görüp daha az para ödersinmerhaba supralife women ve promotil arasında kaldım yumurta kalitesi için siz kullanıp faydasını gördünüz mü supralifen yumurta kalitesine etkisi var mı gerçekten
Bende takviye olarak aliyorum basladim yeni pcoluyum yumurta tembelligide varmis yas 35 umarim ise yarar
Dün görüştüğüm bir doktor tavsiye etti şansınızı en az yüz 20 artırır dedi bende almayı düşünüyorum
Merhabalar Supralife for women kullanıyorum ben de. 21 Ekimde başladım. Hâlâ adet olamadım olacak gibi belirtilerim var ama gecikme olması canımı sıktı. Kullananlar böyle bir sorun yaşadınız mı? Bu arada adetlerim düzenlidir benim.
Merhaba. Bu urunu arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş iyi bi tüp bebek doktoru normal yoldan gebelik icin de tavsiye ederim demis doktor. sorar misin demiştim . Biz henüz 7 8 aydir istiyoruz ama kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. Arti bununla birlikte hayit da kullansam zarari olur mu acaba
Merhaba canim bizim buralarda erkek icin olanini bulamadik nerden temin edebiliriz
Kızlar selamBende ve eşimde sıkıntı yok doktor 3 ay ikimizin de kullanmamızı önerdi
Biz eşimle yaklaşık 3 ay kullandık ardından tüp bebek tedavisine başladık ne yumurtada ne de spermde bir etki gösterdi. Biz bir faydasını göremedik malesef...Kızlar selam
Ürünleri kullandınız mı? Kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa ürünü araştıranlar fayda görecektir başka ürün kullandıysanız koyaslamasını yapmanız da harika olur
Hiçbir artış ya da düzelme olmadı mıBiz eşimle yaklaşık 3 ay kullandık ardından tüp bebek tedavisine başladık ne yumurtada ne de spermde bir etki gösterdi. Biz bir faydasını göremedik malesef...
Malesef bizde bir değişiklik olmadıHiçbir artış ya da düzelme olmadı mıbizim sonuçları paylaşmıştım baya etkili olmuştu. Peki etkili olmayan sadece bu mu başka birşey kullanıp etki gördünüz mü