Gebeliğe Hazırlık Supralife for women - Supralife for men kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hamilelik jelini duymuştum inşallah faydası olur olumlu sonuç alırsınız siz gebe kalırsanız hemen bizde alalım
Ovü takibi yaptım bugün pikten 1 gün önce gibi duruyor. Jeli ilk defa denedim.pik ve ertesi gününü de değerlendşreceğim. İlişkiyi yaşamamı bile kolaylaştırdı bence normal zamanlarda da kullanılması harika olurdu uygun fiyatlı olsaydı inşallah gebelik olur

Merhabalar Supralife for women kullanıyorum ben de. 21 Ekimde başladım. Hâlâ adet olamadım olacak gibi belirtilerim var ama gecikme olması canımı sıktı. Kullananlar böyle bir sorun yaşadınız mı? Bu arada adetlerim düzenlidir benim.

Canım ek gıda gecikmeye sebep olmaz ben hiç yaşamadım. Gebelik testi yapmanı tavsiye ederim

Merhaba. Bu urunu arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş iyi bi tüp bebek doktoru normal yoldan gebelik icin de tavsiye ederim demis doktor. sorar misin demiştim . Biz henüz 7 8 aydir istiyoruz ama kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. Arti bununla birlikte hayit da kullansam zarari olur mu acaba

Zararı olacağını düşünmüyorum canım bence kullanabilirsin ben de kuşlanırken keçiboynuzu kaynatıp içiyordum bir sorun yaşamadım

Canım tüp denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…