Aynen böylelikle supradan ilk ayda da fayda görmüş olduğumuzu düşünebilirizÇok güzel bi artış var gerçekten
Ovü takibi yaptım bugün pikten 1 gün önce gibi duruyor. Jeli ilk defa denedim.pik ve ertesi gününü de değerlendşreceğim. İlişkiyi yaşamamı bile kolaylaştırdı bence normal zamanlarda da kullanılması harika olurdu uygun fiyatlı olsaydıEvet hamilelik jelini duymuştum inşallah faydası olur olumlu sonuç alırsınız siz gebe kalırsanız hemen bizde alalım
Canım sabah 1 tablet akşam da suya 1 şaseyi katıp içiyoruzmerhaba, birley sorabilirmiyim, ürünü nasl kullanıyoruz günde hem şase hem tablet mi kullanıyoruz
Ne demek canımıniçi herzamantamam çok teşekkür ederm
Canım ek gıda gecikmeye sebep olmaz ben hiç yaşamadım. Gebelik testi yapmanı tavsiye ederimMerhabalar Supralife for women kullanıyorum ben de. 21 Ekimde başladım. Hâlâ adet olamadım olacak gibi belirtilerim var ama gecikme olması canımı sıktı. Kullananlar böyle bir sorun yaşadınız mı? Bu arada adetlerim düzenlidir benim.
Yaptım malesef yok. Tüp bebeğe başlıycaz adet olmayı bekliyorum belki de stresten olmadı hiç olmazdı böyle ama bilemedim.Canım ek gıda gecikmeye sebep olmaz ben hiç yaşamadım. Gebelik testi yapmanı tavsiye ederim
Kan testi verdin mi? Belki geç döllenmedirYaptım malesef yok. Tüp bebeğe başlıycaz adet olmayı bekliyorum belki de stresten olmadı hiç olmazdı böyle ama bilemedim.
Yok yapmadım idrar baktım. Fakat sanmıyorum kanda olsun.Kan testi verdin mi? Belki geç döllenmedir
Geç döllenmeyse idrara henüz geçmemiş olabilir canımYok yapmadım idrar baktım. Fakat sanmıyorum kanda olsun.
Haklısın tabii ama olabilmesi biraz zor. Ben beklemeye devam edeyim biraz dahaGeç döllenmeyse idrara henüz geçmemiş olabilir canım
Hakkında hayırlısı olsun canımHaklısın tabii ama olabilmesi biraz zor. Ben beklemeye devam edeyim biraz daha
Zararı olacağını düşünmüyorum canım bence kullanabilirsin ben de kuşlanırken keçiboynuzu kaynatıp içiyordum bir sorun yaşamadımMerhaba. Bu urunu arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş iyi bi tüp bebek doktoru normal yoldan gebelik icin de tavsiye ederim demis doktor. sorar misin demiştim . Biz henüz 7 8 aydir istiyoruz ama kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. Arti bununla birlikte hayit da kullansam zarari olur mu acaba
Merhaba canim bizim buralarda erkek icin olanini bulamadik nerden temin edebiliriz
Selam canım buraya yazdığını görmemişim ama zaten ovitrelle topiğinde konuştuk seninleMerhaba canim bizim buralarda erkek icin olanini bulamadik nerden temin edebiliriz
Canım tüp denediniz miMerhabalar Supralife for women kullanıyorum ben de. 21 Ekimde başladım. Hâlâ adet olamadım olacak gibi belirtilerim var ama gecikme olması canımı sıktı. Kullananlar böyle bir sorun yaşadınız mı? Bu arada adetlerim düzenlidir benim.
Evet denedik malesef yine negatif sonuçlandıCanım tüp denediniz mi