Bebek Beslenmesi Supraktin Şurup Kullanan Var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
100
0
46
Sakarya
kızım 6 yaşında ama zayıf yemek saatleri eziyet oluyor onun içinde benimde hiçbirşey yemiyor.geçen gün arkadaşım supraktin şurup kullan acayip iştah açtını söyledi bunu kullanan yada bilgisi olan varmı :

selam ..
bende kullanmıstım iştahsız oldugum zamanlarda ciddi derecede iştah acıyor ama tek ve yogun bir yan etkısı var asırı uyku halı
Bildigim kadarıyla bu ilaç alerjik durumlarda kullanılıyormus iştah açtıgıda görülünce o sekildede verılmeye baslanmıs..
Faydasını görmen dileğiyle...

cevap için teşekkkür.coçuğu için kulllanan varmı.bende almayı düşünüyorum. uyku yapıyosa okula giderken derslarindende geri kalır offfffffff almasammı.:26: kızımın birazda kilo almasınıda istiyorum.

sıskanın tekiydim, yemek vakti annem peşimden koşardı. zorla yedirirlerdi ve hep iştah şurubu içirildi bana. şimdi neredeyse obezim! hiç gerek yok. kızınız sağlıklıysa o yeter.ilerde nasılsa alır!

Son düzenleme:
allaha şükür hiçbir sağlık sorunu yok.sinizüt haricinde ama sürekli vitamin kullanıyorum biraz kilo alsın istiyorum.1 coçuga bakamıyosun diye eleştirilmekten sıkıldım

allaha şükür hiçbir sağlık sorunu yok.sinizüt haricinde ama sürekli vitamin kullanıyorum biraz kilo alsın istiyorum.1 coçuga bakamıyosun diye eleştirilmekten sıkıldım

bizim insanımız hep öyle. hamileyken şekerden dolayı diyet yaptım diye duymadığım laf kalmadı. şöyle 5 kg doğursam herkes aferin diyecekti resmen! aslolan sağlıklı olması. ben çektim, kimse çekmesin. sağlıklıysa boşverin zaten kadın bünyesi kiloya meyilli.ilerde nasılsa arayacak zayıf olduğu günleri.

evet bizim insanımaza yaranılmaz.şişkoda olsa zayıfta olsa onlar söyleyecek bir laf bulur.tıpkı bu fıkrada olduğu gibi
nasrettin hoca birgün torunuyla ilçeye gidecek olur.eşeğini hazırlar ,torunu arkada kendi önde eşeğe binip köyden ayrılır. biraz sonra yol üstündeki bir köyden geçerlerken onları görenler !yuuuuuh sana hoca , koca adam , bir de çocuk bir eşeğe binmeye utanmıyormusunuz, derler.hoca bu lafa bozulur ve torunuyla eşekten inerek yola devam ederler.
az sonra başka bir köyden geçerler.orada hocayı görenler 'yahu hoca hiç mi kafan çalışmaz , koca adam yaya yürüyorsun,eşek boş gidiyor. bu ne akıl ' derler.
hoca bu lafa da bozulur ve eşeğe tek kendisi biner ve yuları önde giden torunu çeker.biraz sonra geçtikleri köyde de ahali hocaya 'ulan hoca ,koca adam eşege bin , küçücük çocuk yaya yürüsün'derler.
hoca eşekten iner ,torununu bindirir. kendiside eşeği önden çeker.
bir sonraki köyde de ' yahu hoca koca adam yaya yürürsün, ufak çocuk eşekte. bune saygısız evlat derler. ......

dr sormadan kullanmayın derim ilerde nelere yol açabiliceğini anlatsın dr size kızıma verildi istemeyerek verdim keşke vermeseydim en büyük pişmanlığım budur 1 kaşıkta nele roldu neler çocuk o gece yere yığıldı kaldı acile götürdük sonrasında bir dahamı ne iştah için ilaç isterim nede iştahsız diye yanarım yeter ki sağlıklı olsun 2.5 yaşında 12 kg. insanlar ne derse desin kızımın sağlığındna önemli değil kızıma bal+polen arı sütü karışımı alıyorum aktardan ve harnup pekmezi 1 senedir çokfa faydasını gördüm hem bağışıklık hem iştah açısından

üzüldüm ya çok geçmiş olsun.bu şurupmu yaptı bunları.arı sütünü nasıl yaptığını ve nasıl kullandığını yazarmısın.

bende kllandm 3 cocuğuma da.zaten sağlık ocaklarında dr a söylersen yazıyor ama benim çocuklarda allerji vardı.allerjiye iyi geldi ama ne iştahları nede uykuları değişmedi.bence bünyeye göre değişiklik gösteriyor.ben şimdi nutrigen balık yağı kullanıyorum onu da dr tavsiye etmişti,

bu karışımı pekmezi nasıl kullandığını yazarmısın

saçmalayın allah aşkına sırf yemek yesin diye çocğunuza alerjik bir şurup vericeksiniz yazık günah bende arı sütü bal polen ve harnup pekmezi kullanıyorum
mucize gerçekten aktara gidin çocuğunuzun yaşını söyleyin onlar size vereceklerdir zten gerekli bilgileri

Arkadaşım o şurup normalde alerji şurubu.iştah açması ve uyku yapması ilacın yan etkisi.kilo aldırmak için çocuğunu riske atma bence.yemezse yemez zaten.Benim bebeğimede uyku için tavsiye ettiler ama araştırdım ve vermedim.zamana bırak herşey yoluna girer.Sağlıklı günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…