Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım 6 yaşında ama zayıf yemek saatleri eziyet oluyor onun içinde benimde hiçbirşey yemiyor.geçen gün arkadaşım supraktin şurup kullan acayip iştah açtını söyledi bunu kullanan yada bilgisi olan varmı :
allaha şükür hiçbir sağlık sorunu yok.sinizüt haricinde ama sürekli vitamin kullanıyorum biraz kilo alsın istiyorum.1 coçuga bakamıyosun diye eleştirilmekten sıkıldım
dr sormadan kullanmayın derim ilerde nelere yol açabiliceğini anlatsın dr size kızıma verildi istemeyerek verdim keşke vermeseydim en büyük pişmanlığım budur 1 kaşıkta nele roldu neler çocuk o gece yere yığıldı kaldı acile götürdük sonrasında bir dahamı ne iştah için ilaç isterim nede iştahsız diye yanarım yeter ki sağlıklı olsun 2.5 yaşında 12 kg. insanlar ne derse desin kızımın sağlığındna önemli değil kızıma bal+polen arı sütü karışımı alıyorum aktardan ve harnup pekmezi 1 senedir çokfa faydasını gördüm hem bağışıklık hem iştah açısından