Şüpheli pozitif(gebelik)

Ayd bz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2020
79
52
18
26
İyi günler hanımlar benim adet dönemim 18 gün gecikti ben 10. Günde idrar testi yaptım ve negatif çıktı 15. Gün doktora gittim ve bana şüpheli pozitif dedi nasıl yani dedim negatifte değil pozitif te değil dedi bir kaç gün sonra gel tekrar test yapalım dedim belki de çok daha yenidir ama ondan önce ultrasonda verdiğinde birşey göremedi kendini kasma falan dedi birşey göremiyorum ama ben çok kastım rahim duvarın kalınlaşmış dedi hamile de olabilirsin belkide adet görmediğinden de olabilir dedi adet sökücü veririm test negatif çıkarsa dedi sonra sonuç şüpheli çıkınca veremem dedi sizce hamile miyim kasıklarım çok ağrıyor ve göğüslerim çok ağrıyor

Adet söktürücü veririm negatif çıkarsa dedi, sonra sonuç süpheli cikti dediniz ya o supheli ne demek silik çizgi falan mi?

Son düzenleme:
İlk baş ultrasonda baktı adet söktürücü veriyim dedi sonra rahmin duvarları kalınlaşmış dedi bir kan da bakalım gebelik durumuna dedi yoksa eğer adet söktürücü yazarız dedi daha sonra kan sonucuna baktı ne pozitif ne de negatif dedi daha çok yeni olduğundan böyle de olabilir dedi bende 15 gün geçmiş belli olması gerekmiyormuydu diye sordum belkide geç yumurtlamışsındır şuan çok yeni olabilir bir kaç gün sonra tekrar gel dedi peki adet söktürücü vericek misiniz dedim hayır hamile olabilirsin veremem dedi bende bekliyorum perşembe günü gitmiştim sabırsızlanıyorum tekrar girmek için acaba mı sorusu aklımdan çıkmıyor

Şüpheli derken değerinizin düşüklüğünü kastetmiş olabilir. Yani 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor eğer sizinki 4-5 ya da 6 gibi bir şey çıktıysa belki kimyasal mı diye emin olmak istemiştir size bir şey söylememiştir. Eğer testi özelde yaptırdıysanız internet sitesine girip sonucu öğrenebilirsiniz, devlette yapıldıysa da e-nabızdan tahlil sonuclarını görebiliyorsunuz sanırım. Yani Perşembe günkü sonucu görürseniz bugün veya yarın tekrar hastaneye gidip kan verirsiniz kaç kat artmış ona bakarsınız, doktor randevusuna kadar içiniz rahatlar en azından. Mesela o gün 5 çıktıysa cumartesi diyelim ki en az 10-15 olması lazım, bugün pazartesi en az 30-40 civarı bir şey çıkabilir. İki günde bir ikiye katlaması gerekiyor. Benim 15, 78, 213 olarak ilerledi iki gün arayla.

Sonuç ne oldu merak ettim sizi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…