Şüpheli kasık Ağrısı

MERHABA BİŞEY SORABİLİRMİYİM BEN YENİ EVLİYİM 5 AY OLDU BİZDE ÇOÇUK İSTİYORUZ. BENİM NORMALDE HİÇ AKINTIM OLMAZDI ÇOK NADİR BİNDEBİR GİBİ FAKAT 3 4 GÜNDÜR HİÇ DURMAYAN Bİ AKINTIM VAR FAZLA FAZLA DÜN DE İÇ ÇAMAŞIRIMDA BİR PARMAK UCU KADAR Bİ KAHVERENGİ LEKE VARDI ARADA BİRDE SOL KASIĞIMA SANCI GİRİYO ADET SANCISI GİBİ BİRAZ SİZDE NASIL BİŞEYDİ ACABA

Canım insallah hamilesindir yazdıklarının hepsi hamilelik belirtisi benimde alıntım cok oluyodu hahve akıntım 3 gün azar azar geldi benim kasık agrım bel agrım hic olmadı adetine kac gün var canım senin?

Canım insallah hamilesindir yazdıklarının hepsi hamilelik belirtisi benimde alıntım cok oluyodu hahve akıntım 3 gün azar azar geldi benim kasık agrım bel agrım hic olmadı adetine kac gün var canım senin?
ADETİME 1 HAFTA VAR YANİ BEN 30 ARALIKTA OLMUŞTUM 27 28 GİBİ TEAKRAR OLMAM GEREKİYOR.

Saol canım hava güzel olursa giderim insallah cünkü cocuklarla gitmek zor oluyo en azından icim rahat olur sen nasılsın var mı bi degisiklik gelisme belirti?

Yok canim ya ayni arada sol kasık a bicak sapliyorlar sanki sonra geciyo bir de ufacik bisey e sinirleniyorum 4 subat i beklemekten baska yapcak bisiy yok

Aaa 21 yasindamisin kac yasinda evlendin 20 sanirim daha gencecik anneymisin sen ya ne guzel ben buyugum o zaman sizden yas 25 yaslanmisim simdi bak moralim bozuldu:))

Ne yaslanmasi kız :) daha genceciksin ben 18imde evlendim tatlım 19 unda hamile kalıp 20 de kızımı aldım kucağıma

Canım cogu hamileden duyuyorum bu agrıları hamileliktede normal sanırım benim adet regl olurkende agrım olmaz kasıklarımda bacaklarım agrır hep

Bende de ağrı olmaz ilk sonra baya agrir valla hamile gibi görmüyorum malum kızım küçük olunca :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…