MERHABA BİŞEY SORABİLİRMİYİM BEN YENİ EVLİYİM 5 AY OLDU BİZDE ÇOÇUK İSTİYORUZ. BENİM NORMALDE HİÇ AKINTIM OLMAZDI ÇOK NADİR BİNDEBİR GİBİ FAKAT 3 4 GÜNDÜR HİÇ DURMAYAN Bİ AKINTIM VAR FAZLA FAZLA DÜN DE İÇ ÇAMAŞIRIMDA BİR PARMAK UCU KADAR Bİ KAHVERENGİ LEKE VARDI ARADA BİRDE SOL KASIĞIMA SANCI GİRİYO ADET SANCISI GİBİ BİRAZ SİZDE NASIL BİŞEYDİ ACABABenim hic belirtim yoktu canım evet adet olana kadar bi umut var bence kendini hamilelige cok kaptırma ama umutsuzda olma eee ne demisler umutsuz yasanmaz benim hamilelik belirtim tek akıntıydı doguma kadar bulantı felan yasamadım
Saol canım hava güzel olursa giderim insallah cünkü cocuklarla gitmek zor oluyo en azından icim rahat olur sen nasılsın var mı bi degisiklik gelisme belirti?Bence pazartesi gunu yine de git canim belki testte cikmayip kan da cikar hayirlisi olsun
Canım insallah hamilesindir yazdıklarının hepsi hamilelik belirtisi benimde alıntım cok oluyodu hahve akıntım 3 gün azar azar geldi benim kasık agrım bel agrım hic olmadı adetine kac gün var canım senin?MERHABA BİŞEY SORABİLİRMİYİM BEN YENİ EVLİYİM 5 AY OLDU BİZDE ÇOÇUK İSTİYORUZ. BENİM NORMALDE HİÇ AKINTIM OLMAZDI ÇOK NADİR BİNDEBİR GİBİ FAKAT 3 4 GÜNDÜR HİÇ DURMAYAN Bİ AKINTIM VAR FAZLA FAZLA DÜN DE İÇ ÇAMAŞIRIMDA BİR PARMAK UCU KADAR Bİ KAHVERENGİ LEKE VARDI ARADA BİRDE SOL KASIĞIMA SANCI GİRİYO ADET SANCISI GİBİ BİRAZ SİZDE NASIL BİŞEYDİ ACABA
Kuzum seninlede biz aynıyız martta 25 olucam bende:)Aaa 21 yasindamisin kac yasinda evlendin 20 sanirim daha gencecik anneymisin sen ya ne guzel ben buyugum o zaman sizden yas 25 yaslanmisim simdi bak moralim bozuldu:))
ADETİME 1 HAFTA VAR YANİ BEN 30 ARALIKTA OLMUŞTUM 27 28 GİBİ TEAKRAR OLMAM GEREKİYOR.Canım insallah hamilesindir yazdıklarının hepsi hamilelik belirtisi benimde alıntım cok oluyodu hahve akıntım 3 gün azar azar geldi benim kasık agrım bel agrım hic olmadı adetine kac gün var canım senin?
7 var yani olabilir canım sen dikkat kendine 2_3 gün varken evde test te yapabilirsin rabbim gönlüne göre versin insallahADETİME 1 HAFTA VAR YANİ BEN 30 ARALIKTA OLMUŞTUM 27 28 GİBİ TEAKRAR OLMAM GEREKİYOR.
AYY İNŞAALLAH YA ÇOK İSTİYORUM BENDE İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER RABBİM :)7 var yani olabilir canım sen dikkat kendine 2_3 gün varken evde test te yapabilirsin rabbim gönlüne göre versin insallah
Saol canım hava güzel olursa giderim insallah cünkü cocuklarla gitmek zor oluyo en azından icim rahat olur sen nasılsın var mı bi degisiklik gelisme belirti?
Kuzum seninlede biz aynıyız martta 25 olucam bende:)
Aaa 21 yasindamisin kac yasinda evlendin 20 sanirim daha gencecik anneymisin sen ya ne guzel ben buyugum o zaman sizden yas 25 yaslanmisim simdi bak moralim bozuldu:))
Aaa gerçekten mi bende ekimde inşallah canım bak dualarını bekliyoRum inşallah
İnşallah ikisi de değil bebistir ya insallahTabi şekerim etmemmi inşallah regl dir
Bencede insallah bebisdir canım bebisin tutunurken insaat calısmasında temeli fazla kazmıs ondan olmusturİnşallah ikisi de değil bebistir ya insallah
Hahaha bende mi inşaata kurban gittim acep 14.de yaşadığım 1 gun lekelenme
Bencede insallah bebisdir canım bebisin tutunurken insaat calısmasında temeli fazla kazmıs ondan olmustur
Eveettt obilor canım iceride calısmalar yogunHahaha bende mi inşaata kurban gittim acep 14.de yaşadığım 1 gun lekelenme
Eveettt obilor canım iceride calısmalar yogun
Canım cogu hamileden duyuyorum bu agrıları hamileliktede normal sanırım benim adet regl olurkende agrım olmaz kasıklarımda bacaklarım agrır hepdoğru söylüyorsun ama regl agrisi gibi ağrım var
Canım cogu hamileden duyuyorum bu agrıları hamileliktede normal sanırım benim adet regl olurkende agrım olmaz kasıklarımda bacaklarım agrır hep
Hmmm gönül razı olmayınca bide tam kesinlesmedi ondandır neyse hakkında hayırlısı olsun arkadasım senin sonucunu cok merak ediyorum vallaBende de ağrı olmaz ilk sonra baya agrir valla hamile gibi görmüyorum malum kızım küçük olunca :/
Hmmm gönül razı olmayınca bide tam kesinlesmedi ondandır neyse hakkında hayırlısı olsun arkadasım senin sonucunu cok merak ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?