- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
gecen yıl da bi kere böyle olduğu için test yapmadım henüz.pazartesiye kadar olmazsa yapıcam.bebek olayı beni korkutuyor.
Kgecen yıl da bi kere böyle olduğu için test yapmadım henüz.pazartesiye kadar olmazsa yapıcam.bebek olayı beni korkutuyor.
Canım senin sat-bat ne zaman ?Kan testi yaptirsana canim en garantisi benim de 12 gun gecikmisti stresden de olabiliyor kan testi yaptirdim 1 2 gun sonra adet oldum:) insallah hamilesindir
sat bat ne demek
Gebelik olabilir mi yani?Ben hala regl olmadım doktorun dediğini göre spiral ve ilaçlar regl geciktirmezmis.
Zaten spiral çok önce kaydigindan korumamis.
Dün gece pembe akinti geldi işaret parmagimin ucu kadar Ped koydum bir daha bişi gelmemis regl bekliyorum gel artık :)
Gebelik olabilir mi yani?
test yapsan çikmaz mı dahaBilmem ki doktorun dediğini söylüyorum aradım doktoru 25 inde spiral cikartildi kan negatif ti doktor bekle bakalım gelmezse 10 gün içinde gelirsin bakarız kanda yada en iyisi 7.gunu evde test yap dedi bana doktorum çok iyi çıktı hep bu kadına gidicem :)
Sözde 23 ünde regl olmam lazım mis.
Ki baya iyiydi sadece bazen aksama oluyordu ama genelde günü günü gelir ya yumurtlamadim yada geç yumurtladim. Bakalim
test yapsan çikmaz mı daha
sat : son adet tarihi
bat : beklenen adet tarihi cnm
ben geçen ay yani şubat 14'te adet olmuştum.bu ay henüz daha gelmedi.yani sanırım bat 14 mart oluyor.değil mi?şubat sonunda yani adetim bittikten bir hafta sonra azcık,bi damlacık kan sonrasında birkaç gün kahverengi akıntı geldi.test yapmıştım ozaman ,negatifti.bebek olsa çıkardı değil mi testte?akşama tekrar test yapıcam .stresten de olabilir gecıkme.bu kadar gecikir mi bilmiyorum
Çok gecikme var canım doktora gorundun mu
hayır,akşama test yapıyim de.testin güvenirliği ne acaba
Senin bat ne zaman sekrrim
Benm var canm 15 i 18 gibi :) ben saymiyom artik
Acaba iltihaplar anca mı gidiyor vücudundanGene pembe leke geldi gitti 2 saat oluyor gelen giden yok hiç böyle saçma bişi yasamamistim.
Spiral dengemi bozdu sanırım
Acaba iltihaplar anca mı gidiyor vücudundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?