Şüpheli kasık Ağrısı

Aynen bizde öyle hakkimızda hayırlısı olsun:))nasıl gidiyor regl durumları gecikme oluyor mu?:))))

Canim 2 ay once 12 gun gecikti heh dedim hamileyim ama stresten olmadim gecen ay normal oldum yani 2 3 gun gecikti artik korunmuyoruz bakalim hayirlisi ile olur insallah siz de mi doguya gitceksiniz nereleri yazdiniz

Eşinde bebek istiyor sanırım ne zamandır korunmuyorsunuz?

Canim ilk zamanlar istemiyorum diyip korunuyordu ama artik korunmuyor ama istiyorum da demiyor:))) anlicagin icten ice istiyor gecen aydan beri korunmuyoruz canım ne zaman iliskiye girmek lazim bebek olmasi icin hangi zamanlar bilmiyorum kafam iyice karisik:))

Adetin olduğunda ilk gününden itibaren say riskli günler 9.10.günden itibaren başlar.5_6 gün riskli günlerdir.yani adetin ilk gününden saydiginda 9_10_11_12_13_14.günler.Tabii bazen yumurtlama erken yada geç olabiliyor.Yumurtlamada akıntın çok yoğun olur hatta bel ,kasık ağrın bile olabilir.Dr.lar adet bitiminden sonra günaşırı iluşkinin gebelik şansını arttirdigini söyler.Ben mesala bu ay erken yumurtladim ve 2-3 gün öncesi bi kaza oldu şimdi adetimi bekliyorum bu arada eşim korkudan 3,5atiyo:)))))

:)))heheheh bir kere de oyle olmustu ya senin :) insallah vardir canim sen cok istiyon ah bu esler :)

Bu arada saol canim ben o gunleri degeelendireyim:)) bakalim nasip kismet

Ayy geçmiş olsun.Seneler evvel bende taktırıp 6 ay kullanmıştım ilk aylar ara kanama yapar dediler bende devamlı oldu en sonunda çıkartmıştım,haptan neden vazgectin?

Eşim hormon arıyorsun hep dedi bende haklı buldum ve bir anlık bişi ile gittim taktırdım salak gibi

Aaa keske taktirmasaydin canm ya bende yok bisey ya ama korunmayi biraktik nasil hamile kalirim bilmem :) ne zaman yapmak lazim bu isi hic anlamiyorum yumurtlama zamani falan filan diyor ama hic anlamiyorum

Inşallah kalırsın şekerim çok sevindim korunmayi bırakmanıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…