- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Kizlar negatif(
Hayırlısı demekki böyleimis hakkında üzülme canım insallah esin ikna olur korunmazsiniz
Amin canim ya insallah beta hcg 0.10 yaziyor n
Negatif evet :/
aynen'öyle canım.Ama sanki adet olacakmış gibi ağrı yada hani böyle anlık sancılar var ya onun gibi.
Canlar dua edin bana nolur simdi esimi isyerinden aradilar bu sene dogu gorevimiz icim hazirliklar baslamis insallah hamileyimdir de bahanemiz olur kaliriz 1 sene daha
İnşallah canım aynen bende istiyorum tayin çıkarsa bahane olur.. Polis mi eşiniz
Evet cnm polis senn esindemi polis
Sarılik degerim yuksemis biraz arastirilmaso lazim dedi
Evet cnm 4 de arayin dedi sonuc cikip cikmadigini ogrenip ona gore gelirsin dedi insallah cikmistir sonuc vehamileyimdir
Uzulme canim hayırlısı olsun şu tayinler belli olsun o zaman sıkı bir şekilde çalışırsınız eşinle.O müjdeli haberi verirsin buradanKizlar negatif(
Uzulme canim hayırlısı olsun şu tayinler belli olsun o zaman sıkı bir şekilde çalışırsınız eşinle.O müjdeli haberi verirsin buradan
Hepatit b mi canım ?
Aman dikkat et dayimdada vardı karaciğer baya hirpalandi onun.
Devlet hastanesine gitsen ordaki kadın dogum uzmanınaYa bu saglik ocagindaki testlerde yanilma payi varmi acaba ben hala adet olmadim anlamiyorum o zaman neden olmiyorum
Devlet hastanesine gitsen ordaki kadın dogum uzmanına
Canım stresten gelmiyo reglin. Adaçayı falan iç bence kendini rahatlatmak reglinin gelmesini kolaylaştırmak için. Korunmayı bıraktığımız ilk ay benim de reglim 25 gün gecikti. Söktürücü ilaç da içmek istemedim. Adaçayı yada paptya çayı gelmesini kolaylaştırıyor. Nacizhane bi tavsiye tabiki. Ama bence de kadındoğum servisi için devlet hastanesine gitme..Ya bu saglik ocagindaki testlerde yanilma payi varmi acaba ben hala adet olmadim anlamiyorum o zaman neden olmiyorum
Canım stresten gelmiyo reglin. Adaçayı falan iç bence kendini rahatlatmak reglinin gelmesini kolaylaştırmak için. Korunmayı bıraktığımız ilk ay benim de reglim 25 gün gecikti. Söktürücü ilaç da içmek istemedim. Adaçayı yada paptya çayı gelmesini kolaylaştırıyor. Nacizhane bi tavsiye tabiki. Ama bence de kadındoğum servisi için devlet hastanesine gitme..
Çok da düşünmemeye çalış. Neden olmuyorum diye düşündükçe inatla gelmiyorValla canim ne stresmis ya gelmek bilmiyor:)) bekleyeyim napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?