Şüpheli kasık Ağrısı

Hadi ya bende pozitif bekliyordum dur bakalım belki gelmez.
Ama şüpheli ilişkinin üstünden baya gecikti dimi.

Kendini rahat bırak canım stres daha da geciktiriyor inan. Bikaç ay önce genel kontrol için mi gittin yine gecikme mi yaşsmıştın??

Canim o zaman adetten 1 hafta once kahverengi akinti yasamistim ondan dolayi gittim alttan ultrason ile bakmisti yumurtaliklarin gayet iyi guzel dedi rahim tersligin var dedi bir de enfeksiyonun var dedi fitil vermisti 2 kutu fitil bitirdim adet olayim bitsin yine baslicam sari akintim cok oluyo benm

Anladım tatlım bak sıkıntı da yokmuş çok şükür. Bebiş de yoksa bekle gelir reglin. Ama şüpheli ilişkinin üzerinden de geçmiş baya. Stresi atlatsan yoluna girer inşallah..

Bu arada ben regl oldum bu sabahh.. Üzüldüm azıcık ama olsun adet olmak da sağlıklı bi durum napalım bidahaki aya artık inşallah bebiş hayalleri. Acaba kür falan yapsam mı

Canım kanda baktır istersen eğer yoksa adaçayı reglin gelmesine birebir. Adet söktürücüdense adaçayı içersin bikaç kez gelir. Ama bebiş olmadığına emin olman lazım..

Oyle yapayim canım kan yaptirayim olmadi dedigin gibi adacayi iceyim ilk defa duydum adacayi adet sokturme icin

Yaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))

Merhabalar.. 27 aralikta reglim bitti 16 ocakta 2 gunluk azalip cogalan bi kanamam oldu. Normal adet olmam gereken tarih 27 ocak ama olmadim boyle bir sey yasayan var mı? Kasik agrim ve goguslerimde hassasiyet var

Merhabalar.. 27 aralikta reglim bitti 16 ocakta 2 gunluk azalip cogalan bi kanamam oldu. Normal adet olmam gereken tarih 27 ocak ama olmadim boyle bir sey yasayan var mı? Kasik agrim ve goguslerimde hassasiyet var

Regl gelmedi ise gebelik testi yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…