- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Ayy inşallah pozitif hcg yi görebiliriz hepbirlikte bu ay. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve göbüşlerimiz bebişle dolsun inşallah biran evvel
Ayy inşallah pozitif hcg yi görebiliriz hepbirlikte bu ay. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve göbüşlerimiz bebişle dolsun inşallah biran evvel
Slm kızlar neler yapiyorsunuz?Dün çok fazla giremedim.Pazar telaşı vardı.Ütü,çamaşır,okula hazırlık ,kartopu oynamaca baya yogundum:))Okullar bugunde tatil bizim burda kar çok var.Bugun test yap artıl L Limon135416 ,diger arkadaslarında inşallah vardır
Slm kızlar neler yapiyorsunuz?Dün çok fazla giremedim.Pazar telaşı vardı.Ütü,çamaşır,okula hazırlık ,kartopu oynamaca baya yogundum:))Okullar bugunde tatil bizim burda kar çok var.Bugun test yap artıl L Limon135416 ,diger arkadaslarında inşallah vardır
Yada test mi alip yapsam ilk bosuna kan gitmesin:)) bilemedim ki
Bencede artık okadar gecikme oldu bir bak yani :)
Ya korkak biri oldum bakmaya korkuyorum :)) test mi alsam kan mi versem acaba
Canım baya bi gecikti galiba reglin. Sen yap önce idrar bu kadarlık gecikmeye çıkar sanırım. Eğer çıkmazsa da doktoruna gidersin reglde düzensizlik var diye o ister zaten bhcg..Ya korkak biri oldum bakmaya korkuyorum :)) test mi alsam kan mi versem acaba
Canım baya bi gecikti galiba reglin. Sen yap önce idrar bu kadarlık gecikmeye çıkar sanırım. Eğer çıkmazsa da doktoruna gidersin reglde düzensizlik var diye o ister zaten bhcg..
Kızlar Ankara'da hava çok güneşli açık ama hala yerde kar var bembeyaz
Daha yapmadın mı canım,nasıl durabiliyorsun hadi hadi bugün haber bekliyoruz.Git al bi test yap:)))))))Tekirdağ çerkezköy güllük gülistanlık :))
Daha yapmadın mı canım,nasıl durabiliyorsun hadi hadi bugün haber bekliyoruz.Git al bi test yap:)))))))
Hadi inşallah bebiş tutunmuştur tatlımmTest aldim canim:) sabah yapcam:)
Hadi inşallah bebiş tutunmuştur tatlımm
Hadi ya istersen kan ver canım yada jinekologa bi gorunKızlar test yine negatif anlasilab yok stresden olmuyor demek ama baya da gecikti anlamadm gittj of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?