Şüpheli kasık Ağrısı

Kızlar ocağın 26 sında yumurta akı kıvamındaki akıntı oldu kasık ağrısıyla birlikte. reglime 3 gün var ama bazen bikaç gün sarkıyor. Bugün afedersiniz kahverengi akıntı farkettim peçetede. Bide arada sırada sağ kasığımda arada bıçak saplanıyor gibi bi ağrı giriyo bi on saniye kadar sürüyo nerdeyse. Göğüslerim yanlardan bastırınca ağrıyor. Aslında ümitliydim bu aydan ama kahverengimsi şey heycanımı kırdı gibi

Canim kahverengi sey yerlesme kanamasi olmasin istersen netten bi arastir yerlesme kanamasi nedir diye bat ne zaman

Canim kahverengi sey yerlesme kanamasi olmasin istersen netten bi arastir yerlesme kanamasi nedir diye bat ne zaman
Bat 9 aslında canım ama 3-4 gün de sarkabiliyor. Bilemedim canım ya baktım ama internetten kesin bi gün yazmıyo. Yumurtlamanın 6-12 gün arası olurmuş. Senin durumlar nasıl? Kasık ağrın falan var mı??

Bat 9 aslında canım ama 3-4 gün de sarkabiliyor. Bilemedim canım ya baktım ama internetten kesin bi gün yazmıyo. Yumurtlamanın 6-12 gün arası olurmuş. Senin durumlar nasıl? Kasık ağrın falan var mı??

Yok canm kasik agrilarim ilk basta oluyordu simdi goguslerim sis ve aciyor bat dan geceli 5 gun oldu

Merhabalar,
Ben ilk kez yazıyorum aslında. Bu sitedeki paylaşımlar çok güzel. Ben 2015 yılı mart ayında hamile kaldım haziranda sonlandı mol gebelikmiş üzüm gebeliği de deniyor. Çok üzüldüm ama bu süre içinde doktor kontrolündeydim yeniden deneyebilirsiniz dedi doktor geçen ay. Benim de 3 gündür sol kaşığımda şiddetli ağrı var yürürken hızlı hareket edemiyorum. Bu arada bu ay içinde hamilelik için tüm günleri değerlendirdik. Son adet tarihim 22 ocak hamilelik oluşmuş olabilir mi kafam çok karıştı? Daha 2 hafta var adetime? Fikri olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler

2 hafta varsa belli olmaz daha canım çok erken regl gecikmesi beklemelisin umarım kalırsın en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…