- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Bende hala adrt olmadim canlar ama gogsum felaket sis ve aciyor
Bence artık test yapmalısınız.Bende hala adrt olmadim canlar ama gogsum felaket sis ve aciyor
Bende hala adrt olmadim canlar ama gogsum felaket sis ve aciyor
Bugun bi test yap bence sonucuda hemen yaz hatta foto at.Bende hala adrt olmadim canlar ama gogsum felaket sis ve aciyor
Baya gecikti senin kuzum idrar testi yapmadın mi ?
Bence artık test yapmalısınız.
Bugun bi test yap bence sonucuda hemen yaz hatta foto at.
Yok kuzum yapmadim zaten hafta sonu burda eczaneler kapali nobetci eczane de kimbilir nerde
P.tesi ozaman yaparsın canım
Kızlar ocağın 26 sında yumurta akı kıvamındaki akıntı oldu kasık ağrısıyla birlikte. reglime 3 gün var ama bazen bikaç gün sarkıyor. Bugün afedersiniz kahverengi akıntı farkettim peçetede. Bide arada sırada sağ kasığımda arada bıçak saplanıyor gibi bi ağrı giriyo bi on saniye kadar sürüyo nerdeyse. Göğüslerim yanlardan bastırınca ağrıyor. Aslında ümitliydim bu aydan ama kahverengimsi şey heycanımı kırdı gibi
Bat 9 aslında canım ama 3-4 gün de sarkabiliyor. Bilemedim canım ya baktım ama internetten kesin bi gün yazmıyo. Yumurtlamanın 6-12 gün arası olurmuş. Senin durumlar nasıl? Kasık ağrın falan var mı??Canim kahverengi sey yerlesme kanamasi olmasin istersen netten bi arastir yerlesme kanamasi nedir diye bat ne zaman
Bat 9 aslında canım ama 3-4 gün de sarkabiliyor. Bilemedim canım ya baktım ama internetten kesin bi gün yazmıyo. Yumurtlamanın 6-12 gün arası olurmuş. Senin durumlar nasıl? Kasık ağrın falan var mı??
Kizlar nasilsiniz bakalm
Merhabalar,
Ben ilk kez yazıyorum aslında. Bu sitedeki paylaşımlar çok güzel. Ben 2015 yılı mart ayında hamile kaldım haziranda sonlandı mol gebelikmiş üzüm gebeliği de deniyor. Çok üzüldüm ama bu süre içinde doktor kontrolündeydim yeniden deneyebilirsiniz dedi doktor geçen ay. Benim de 3 gündür sol kaşığımda şiddetli ağrı var yürürken hızlı hareket edemiyorum. Bu arada bu ay içinde hamilelik için tüm günleri değerlendirdik. Son adet tarihim 22 ocak hamilelik oluşmuş olabilir mi kafam çok karıştı? Daha 2 hafta var adetime? Fikri olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler
İyi gibi canım sen nasılsın ?Kizlar nasilsiniz bakalm
Iyiyiz şekerim uykusuzluk yorgunluk işte.
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?