Şüpheli kasık Ağrısı

Durumlar ne alemde ? L Limon135416 dün doğum günü faslı vardı hava çok güzeldi kizimizi alıp sahile indik eşimle eşim işten izin almış :)
Çok güzel geçti.
Siz nasılsiniz

Aaa dun dogum gunundu demi canm dogum gunun kutlu olsun esin ve bebisinle nice senelere insallah dun komsunun isleri ile ugrastik fazla giremedim sayfaya unuttum seni:) ben hala olmadim cnm ama olcak gibiyim goguslerim falan aciyo hayirlisi bekliyorum

Teşekkür ederim şekerim amin. 21 olduk 1 sene daha yaslandik..
Belki olmazsın belli mi olur çok fazla yorma kendini gülüm her ihtimale karşı

Valla dun hava guzel olunca camlari sildim perdeleri yiKadim taktim rabbim nasip etti ise her halukarda olur canim bakalim kismet

Oo baya is yapmissin :)
Orası öğle ben kızımın varlığı bilmeden ağrı kesici icmistim başım çok ağrıyor diye :)
11 ay bekleyince umidimi kesmistim.
12.ayda gelmişti.

Oo sen gezmissin birazda olsa ben hiç gelmedim eşimle geçen sene tatil yaptık bodrumda okadar :)
Yok kız benimde evlendikten sonra tamamen bitti. En son bolu da abant golüne gittik güya karadeniz ıstanbul turnesi yapacaktık tövbe hala yapacağız:)

Benm ilk gebeliğim saglıkszdı onda yasadgm aynı seyleri yasıyorum kızlar gogus acıması bel agrısı kasık agrısı 11nde kan testi negatfti 29unda adet gordm kafam karstı acıkcası anlayamadm yardm lütfn

Arkadaslar bu kasık agrısı nerde oluyor benim sol karın altımda arada da bele yakım agrı war ama kasık afedersinz genitalin yanı olmuyor mu..? Sorumun cevabını bulamadım nette

Arkadaslar bu kasık agrısı nerde oluyor benim sol karın altımda arada da bele yakım agrı war ama kasık afedersinz genitalin yanı olmuyor mu..? Sorumun cevabını bulamadım nette

Normal regl sancısı na benzer.
Ama farklı olduğunu hissettirir kimi sağda kimi solda oluyor hoş ben adet oldum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…