- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Durumlar ne alemde ? L Limon135416 dün doğum günü faslı vardı hava çok güzeldi kizimizi alıp sahile indik eşimle eşim işten izin almış :)
Çok güzel geçti.
Siz nasılsiniz
Aaa dun dogum gunundu demi canm dogum gunun kutlu olsun esin ve bebisinle nice senelere insallah dun komsunun isleri ile ugrastik fazla giremedim sayfaya unuttum seni:) ben hala olmadim cnm ama olcak gibiyim goguslerim falan aciyo hayirlisi bekliyorum
Teşekkür ederim şekerim amin. 21 olduk 1 sene daha yaslandik..
Belki olmazsın belli mi olur çok fazla yorma kendini gülüm her ihtimale karşı
Valla dun hava guzel olunca camlari sildim perdeleri yiKadim taktim rabbim nasip etti ise her halukarda olur canim bakalim kismet
Oo baya is yapmissin :)
Orası öğle ben kızımın varlığı bilmeden ağrı kesici icmistim başım çok ağrıyor diye :)
11 ay bekleyince umidimi kesmistim.
12.ayda gelmişti.
Yarın test yapsana canım yaAynen oyle canım :) hayirlisi insallah
Nice yaşların olsun 21yaşıma donmek icin neler vermezdim:)))))Teşekkür ederim şekerim amin. 21 olduk 1 sene daha yaslandik..
Belki olmazsın belli mi olur çok fazla yorma kendini gülüm her ihtimale karşı
Nice yaşların olsun 21yaşıma donmek icin neler vermezdim:)))))
Nerde o günler. Dünya kimin umrumdaydi. Eskiden yılda bir iki kere de olsa şehir dışı tatilm olurdu arkadaşlarla şimdi nerdeBen pek bi üzüldüm git gide yaşlanıyorum diye :)
Sanki daha düne kadar 18dim.
Amin canım
Nerde o günler. Dünya kimin umrumdaydi. Eskiden yılda bir iki kere de olsa şehir dışı tatilm olurdu arkadaşlarla şimdi nerde
Yok kız benimde evlendikten sonra tamamen bitti. En son bolu da abant golüne gittik güya karadeniz ıstanbul turnesi yapacaktık tövbe hala yapacağız:)Oo sen gezmissin birazda olsa ben hiç gelmedim eşimle geçen sene tatil yaptık bodrumda okadar :)
Canım ya inşallah vardır kaç gün gecmis oldu,daha once duzenlimiydiCanlar hala beklemedeyim sabretcem pazartesiye kadar bisiy yapmicam uzulmek istemiyorum
Canlar hala beklemedeyim sabretcem pazartesiye kadar bisiy yapmicam uzulmek istemiyorum
Canım ya inşallah vardır kaç gün gecmis oldu,daha once duzenlimiydi
Icim den bir ses var gibi diyor ama bilemedim
Nasıl durumlar canım @ kezban24Canim daha once duzenli idi ama gecen ay da gec oldu anlamadim ki bu ay da boyle 4 gun gecmis olcak
Nasıl durumlar canım @ kezban24
28 aralıkta kahve ve pembe ile 2 gün süren regl oldum taze kan ve pıhtısız 1 ocakta idrarda negatif cıktı test prezervatif ile korunuyorduk 3 gündür kasığım ağrıyor ama tuhaf yürürken rahimimi hisseder gibi kasıgımda agırlık var sankı belimde ağrıyor kist miyom yoktu gecen ayki reglimdeki tuhaflık benim aklımı karıştırıyor birde bu ay eşime güvendim ama pek beceremedi geri çekildi bazen çekilmedi korunmadı yani doğumdan sonra regl hep düzenli oldum 26 27 günde bir
Bebeğim 6 aylık ve emZirmiyorum 2.5 ay emdi siZce üşütme agrısı olabilirmi gerçi hiç üşütme gibi değil ama acaba yumurtluyormuyum 3 gün sürer mi bu ağrı yumurtlama olsa
Benm ilk gebeliğim saglıkszdı onda yasadgm aynı seyleri yasıyorum kızlar gogus acıması bel agrısı kasık agrısı 11nde kan testi negatfti 29unda adet gordm kafam karstı acıkcası anlayamadm yardm lütfn
Kızlar benimde var 3 4 gündür var ama hafif şekilde. Yaklaşık 3 gün boyunca sağ yanıma batma oldu dünde bir ara sol yanımda olmuştu. Bugün hafifledi ama bundan önce 3 gün falan göğüs ağrılarim vardı. Bugünde gündüz vaRdı ama şu an pek yok. Yaklaşık 20 dakika önce falan tekrar bir sancım oldu şu an sadece sağ yanımda batma gibi hafif bir ağrı var bir kaç gün önce yumurta beyazı akıntım içinde bir iki damla kan vardı. Adetime de bir hafta kaldı. Sizce gebelik var midir ya ne dersiniz
Arkadaslar bu kasık agrısı nerde oluyor benim sol karın altımda arada da bele yakım agrı war ama kasık afedersinz genitalin yanı olmuyor mu..? Sorumun cevabını bulamadım nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?