Şüpheli kasık Ağrısı

Bilmem korkuyor insan işte göğüs ağrısı eğilip kalkarken kasıgımda batma var bakalım regl e dair bir belirti yok
Benimde aynısı olmuştu başka da birşey yoktu belirti olarak bunlardı sadece ve şükürler olsun hamileyim hadi bakalım senden de bekliyorum haberleri:)

Benimde aynısı olmuştu başka da birşey yoktu belirti olarak bunlardı sadece ve şükürler olsun hamileyim hadi bakalım senden de bekliyorum haberleri:)

Inşallah canım meğer ne çok istiyormusum ikinciyi içten içe :) varsa sağlıkla gelsin yoksada uzulucem sanırım :)

Inşallah canım meğer ne çok istiyormusum ikinciyi içten içe :) varsa sağlıkla gelsin yoksada uzulucem sanırım :)
Hadi inşallah Benim bebise arkadaş olur inşallah ki nerdeyse aynı oluruz olursa inşallah canım ya. üzülme kısmet değilmiş demek ki gençsin daha hayırlısı ile ne çocukların olur:)

Hadi inşallah Benim bebise arkadaş olur inşallah ki nerdeyse aynı oluruz olursa inşallah canım ya. üzülme kısmet değilmiş demek ki gençsin daha hayırlısı ile ne çocukların olur:)

Inşallah canım neyse hayırlısı o olsun Hayır komigine giden istemem istemem ben meğer içten içe istiyormuş um haberim yokmuş sabah cizgiyi görünce baya duygulandim kızıma baktım uyuyor mışıl mışıl :) çok şükür evet gencim eşim olursa olur olmazsa korunacaz dedi eğer olmazsa eylül 3 .yaşında iken denerim

Yoksa da hiç üzülme canım daha çok gençsiniz olur daha.Bak benim yaş 37 , 3.cü de es kaza olsa fena olmaz demeye başladım

:) haklısın canım annelik duygusu okadar güzel ki insan bir daha bir daha yasayasi geliyor disimi sıkıp beklemem lazım evdeki 1 tane test gözümde ne kadar büyüyor suan anlatamam :) onu güzel bir yere saklayıp unutmam lazım

Evde test olunca insan dayanamıyor bu kesin!!!

Inşallah vardır sağlıkla gelsin :)
Gerçekten mi sen tecrubelisin iki taneden benim Kızımdada ilk varla yok gibiydi sonra arttı gün be gun
Canım gercek diyorum inan iki cocugumdada o kadar cok test yaptim ki bu test pozitif diyorum benim 2 cocugumda kücük ama 3. Olsada hic üzülmezdim annelik gercekten cok güzel ne kadar yorulursan yorul uyurken onların yüzüne bakınca tüm yorgunlugun gidiyo ayyy bende istiyodum 3 ü esim 6_7 yasına gelince diyo o zamanda ben istemem cocuklar okula baslayınca calısmak istiyorum cünkü Ama senin testin pozitif kuzum inan hakkında hayırlısı olsun pazartesi yaparsan daha net cıkıcak ayse demisti dersin

P.tesi bekliyim ozaman :) Inşallah rabbim hepinizin gonlune gore versin evet g
Çok güzel annelik tattikca bir daha tadasin geliyor rabbim isteyen herkeze versin insallah valla bende istiyorum ikinciyi :) aralarında 1.5 yaş olucak ama olsun

Bende evliliğimin ilk aylarında böyleydim çocuk şimdi olmasın erken gerek yok derken böyle hamilelik belirtisi olunca o heyecanı yaşayınca aslında ne kadar istiyormusum Bende farkettim:) Boşver sen eşine bakma ki inşallah bebis geliyor gibime geliyor testte öyle görünüyor:)

Inşallah kuzum yok eşim de istiyor gibi belli etmiyor :)

Uykudan yeni kalktim çok uyuyorum yüzüm şişti uyumaktan :) esimde şüphelendi eve uğradı uyurken bu ara baya uyuyorsun senn yoksa bişi mi var dedi daha belli değil :) p.tesi net bişi çıkarsa hemen ona gosterip sonra kan testine koşabilirimm

Hadi bakalım belirtiler almıs basını gidiyo Rabbim mutlulugunuzu daim etsin yuvanıza huzur versin bende kan testi yaptırmaktan vazgectim nöbetci eczaneyi bulup bidaha test aldım diger testlerim bebetime nova albi markaydı 3 tl idi bu 5 tl fortune varsa cıkar yolsa baska bahara insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…