• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli ilişkiden sonra 1ay boyunca ishal mide bulantısı kasık ağrısı olur mu

Sudarte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
40
5
1
18
Aşırı korkuyorum 1 aydır o kadar fazla stres yapıyorum ki yaklaşık 1 ay önce geri çekilme şeklinde ilişkiye girdim hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan şüpheleniyorum hemen sonra ishal oldum çok kötü mide bulantısı baş dönmesi hiç ama hiç yemek yiyememe falan neyse ki adet oldum ilişkiden sonra stresim azaldı ishal mide bulantısı faln geçti ama adetim bittiği gibi yine ishal başladı doktora gittik mide gribi dedi salgın varya bu aralar strese bağlı irritabl bağırsak enfeksiyonu falan dedi adetim bittikten 10 gün sonra faln kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu normalde hiç olmazdı onu görünce ben daha da kötü oldum son 1 haftadır da sağ kasığım çok kötü ağrıyor şişlik var doktor kist yada apandisit olabilir dedi gebelik olabilir mi sizce

Bide ilişkiden 1 hafta sonra bide 2 hafta sonra idrarda test yaptım negatif geldi ikiside ama hiç güvenmedim ona kan testi yapmaya imkanım da yok şu an

Her zamanki gibi oldu ama sadece ağrısız geçti yoksa kanama pıhtılı tam kırmızı yoğundu

Her zamanki gibi oldu ama sadece ağrısız geçti yoksa kanama pıhtılı tam kırmızı yoğundu
O zaman hamile değilsinizdir. Yumurtlama günlerinde kahverengi akıntılar olabilir. Kahverengi akıntı olduğunda yumurtlama haftanızda mıydınız

Aşırı korkuyorum 1 aydır o kadar fazla stres yapıyorum ki yaklaşık 1 ay önce geri çekilme şeklinde ilişkiye girdim hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan şüpheleniyorum hemen sonra ishal oldum çok kötü mide bulantısı baş dönmesi hiç ama hiç yemek yiyememe falan neyse ki adet oldum ilişkiden sonra stresim azaldı ishal mide bulantısı faln geçti ama adetim bittiği gibi yine ishal başladı doktora gittik mide gribi dedi salgın varya bu aralar strese bağlı irritabl bağırsak enfeksiyonu falan dedi adetim bittikten 10 gün sonra faln kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu normalde hiç olmazdı onu görünce ben daha da kötü oldum son 1 haftadır da sağ kasığım çok kötü ağrıyor şişlik var doktor kist yada apandisit olabilir dedi gebelik olabilir mi sizce
Gebelik olsa doktor söylerdi. Regl olmuşsunuz zaten.

Daha küçük olduğum için ve bu aralar ishal mide bulantısı salgın olduğu için bence doktor o yüzden cinsel bi birliktelik yaşayacağımı düşünmedi zaten sormadı bile öyle bi ihtimali

Al işte birtane daha ya ilişkiden sonra adet olmuşsun daha neyin stresini yaşıyorsun bu işler okadar kolay olsaydı bukadar insan burada derdini anlatıp nie paylaşsın

Back