şüphedeyim ve bir yol izlemeye karar verdim

Kızlar beklemedeyim şuan eşim kıza ben sana geliyorum diye mesaj atmadan bana herhangi bir mesaj atma demiş ben şu saatte geldiğimde haber veririm sen öncesinde sorma gibisinden konuşmuş ama tabiki bir.sure sessiz kalıp polyanayı oynamaya devam eşime güveniyorum arada merhabadan az oteye gitmiş bir arkadaşlıktan ote birşey yoktur buna eminim ama bu bile rahatsız eder beni bir sure böyle sakin kalmaya devam edicem eğer birşey varsa mevlam dualarımın karşılığını benim önüme çıkaracaktır. Yoksa zaten yoktur zaman herşeyin ilacı bugun daha iyiyim

Belki de müşteri hizmetlerinden kapattırmıştır akıl edip eşin.. Böyle bir servis var Avea'da.. Diğerlerinde de olabilir.

Hiç denemedim de Avea'da da mı giden aramalar gözüküyor sadece?

Eşinin telefonundan büyük harfle S yazıp 7000 e gönder daha sonra eşinin telefonuna gelen şifreyi yaz bi kenara sonra vodafone online sitesi var gir oraya sayfanın sağ tarafındaydi telefon numarasıyla o şifreyi yazıp giriyorsun sonra sayfanın üst kısmında seçenekler var ordan hangi numarayla ne kadar süre konuşmuş görürsün ama konusulanlari mesajları göremezsin sadece kimle görüşmüş mesajlaşmis bunları görürsün bide üye olduğu sitelerden ne zaman mesaj gelmiş bu atmışmı oralara mesaj onlarda gozukur

Ben vodafone yi baz alarak yazdım başka bi operatorse bilemem

Yok vodafondu hanımlar gun içinde zaten eşimin işlerini bu kız hallettiği.için kısa süreli aramalar oluyor benim yanımda da bir kaç defa olmuştu hamilelik çok fazla düşünmeme sebeb oldu aşırı duygusal davranıyorum mantığını yok ettim resmen eskiye döndüm şuan mevlam yine denk geleceğim bir şey olursa inanınki denk getiriyor ağabeyimle paylaştım biraz bana aşırı bir güven getirdi bu durum şuan kafamı boşalttım sadece bebeğimi düşünüyorum onada çok haksızlık ettim yemek dahi yiyemiyorum benden besleniyor şuan da o ona bunu yapamam

Hepinize ilgileriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

İste bu senin şuan düşünmen gereken tek şey bebeğin

Normal arkadaslar birbirlerine ben sana geliyorum demeden msj atmami der ben hic inanmadim sinirlenmeside uste cikmasi oluyo erkekler yalani ortaya cikonca sinirlenir dogru soyluyo olsaydi hic sonirlenmez cok rahat davranirdi seni ikna etmek icin dil dokerdi yalan oldugu icin ofkelendi

Ben baya baya ağırda konuştum eşim sakin yapıda birindeğil normal ses tonuda yüksektir

Bir sure sora bakıcam canım

Diğer konunuzu okudum. Bebeğiniz varmış herhalde..
Haksızlık yapmıyoruzdur umarım.. Bana siz eşinize güvenmek istiyorsunuz gibi geldi. Varsa da aldatma açığa çıkmasını istemiyorsunuz.

Ama bence eşiniz ve o kız hiç iyi niyetli değil. O kadar denk gelemez. Neden telefon yerine direkt eşinizin iş çıkışında takip etmiyorsunuz? Gizlice gidin iş yerine tek mi çıkmışlar başkalarıyla mı bakın. Gerekirse taxiyle falan takip edin. (Türk filmi tadında oldu ama mecbur işte..) En azından birbirlerine el kol var mı görürsünüz.

Telefon kısmına geline evet vodafoneda arkadaşların bahsettiği gibi her bir detayı görebilirsiniz. kimi ne zaman aramış ne kadar konuşmuş vs. Tabi bana kalırsa eşinizle iş yerinde flört tadındalar. Telefonla ekstra konuştuklarını sanmıyorum.

Sadece akşam ve sabah 15 dk iki.kişi dahi birlikte gidiyorlar gun içinde akşama kadar eşim başka bölgede takip konusunu düşünüyorum zaten yooo güvenmek istiyorum değil aslında varsa açığa çıkarırım bu konuda affım yok kaldıramayacağım tek şey ihanet evet şuan eşime devamlı bu konudan bahsedipte daha çok aklına sokmak istemiyorum zamana yaydım zaman içimde tabiki yapacaklarım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…