• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphedeyim ve bir yol izlemeye karar verdim

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
31
Hanımlar vodafone hattının dokümanına internetten nasıl bakabilirim kimle ne kadar sure konuşmuş kimle hangi saatte mesaj atmış mesaj gelmiş fikri olan bana acil yardım etsin lütfen eski konumu biliyorsunuz bunlara ihtiyacım var

Telefondan şifre alıp online self servise gireceksin

Ben eski bir gsm (vodafone ) çalışanıyim yardimci olmaya çalışayım;
Vodafone Net e girip şifre isteyin şifre telefona gelecek yalnız ....Netten şifre ile giriş yapıp günlük dökümanlarına girin. ...sayfa dakika güncel dk hepsi var orada. ..hatta numara detaylarına ulaşın ordan...kolay gelsin şimdiden çok kolay merak etmeyin

Vodafone Net e girip şifre isteyin şifre telefona gelecek yalnız ....Netten şifre ile giriş yapıp günlük dökümanlarına girin. ...sayfa dakika güncel dk hepsi var orada. ..hatta numara detaylarına ulaşın ordan...kolay gelsin şimdiden çok kolay merak etmeyin
Arkadasim sunu da eklemek istedim.
Telefona gelen sifre esinizinkine gelecek yani o yuzden bu islemi yaparken esinizin telefonu yaninizda olsun. Sms gelecek cunku yoksa yakalatirsiniz. Gelen sms i de yok edin.

Bir de online sisteme girilince her grisiniz de esinize sms gider. Sistemdeyken sms almak istemiyorum kismini isaretleyin yoksa sizin her girisinizde esinizin bilgisi olur.

Son düzenleme:
Badecigim inşallah şüphelerinde haksız çıkarsın bu düşüncelerin hormonlarının oyunu olmasını umuyorum
Esine gelince aralarında bir seyler olabilir ama olmayada bilir bu tür insanlar var malesef cok rahat takılırlar illaki bir seyler olacak diye birsey yok şayet olsa bile bu kadar göze sokarak yapilmaz senin o mesajları gördükten sonra kadinla konuşup beraber gitmezlerdi işe seni daha fazla uyandırmamak için belliki esin o kadina eşim senden rahatsiz beraber gitmeyelim diyecek kadar samimi degiller aralarinda birşey olduğunu düşünmüyorum
Sana tavsiyem ne kendine ne bebegine bunu yapma hamileliğinin tadını çıkar şayet öyle birşey varsa bir şekilde zaten önüne çıkacaktır

veraa34 veraa34
açıklamayı diğer arkadaşlar yapmışlar zaten. ben sadece diğer konunu da okudum. ve toptan bi yorum yapmak istedim. ben sana kızla tanış derim. yani tanış derken arkadaşça bi tanışmadan bahsetmiyorum elbette. al numarasını eşinin telefonundan ve açık açık hesap sor. nedir bu mesajlar nedir eşimle laubali konuşmalar de. ben öyle yapardım.
eşine de ağzını açması için fırsat verme! daha ne konuşacak ki zaten.. sana atmışmış da mesajı yanlışlıkla o kıza gitmişmişmiş.. zaten aynı iş yerinde çalıştığı biriyle yan yanayken zırt pırt mesajlaşmalarını gerektiren durum ne ola ki ?
sen aynı şeyi yapsan eşinin tepkisi ne olurdu ? eşin bişeyleri yapmadan önce biraz empati kursun..

veraa34 veraa34
açıklamayı diğer arkadaşlar yapmışlar zaten. ben sadece diğer konunu da okudum. ve toptan bi yorum yapmak istedim. ben sana kızla tanış derim. yani tanış derken arkadaşça bi tanışmadan bahsetmiyorum elbette. al numarasını eşinin telefonundan ve açık açık hesap sor. nedir bu mesajlar nedir eşimle laubali konuşmalar de. ben öyle yapardım.
eşine de ağzını açması için fırsat verme! daha ne konuşacak ki zaten.. sana atmışmış da mesajı yanlışlıkla o kıza gitmişmişmiş.. zaten aynı iş yerinde çalıştığı biriyle yan yanayken zırt pırt mesajlaşmalarını gerektiren durum ne ola ki ?
sen aynı şeyi yapsan eşinin tepkisi ne olurdu ? eşin bişeyleri yapmadan önce biraz empati kursun..
Sabah 15 dk akşam 15 dk eşim sahada o kız şirket içinde çalışıyor eve gelme sureleri bu eşimle konuştum ikna olamıyorum dun sabah attığı mesajları silmiş bu sabah yine mesaj geldi eşimin onu almaya gidiş saatini soruyor mesajda ben kafayı yiyecek kadar düşünüyorum buna engel olamıyorum

Badecigim inşallah şüphelerinde haksız çıkarsın bu düşüncelerin hormonlarının oyunu olmasını umuyorum
Esine gelince aralarında bir seyler olabilir ama olmayada bilir bu tür insanlar var malesef cok rahat takılırlar illaki bir seyler olacak diye birsey yok şayet olsa bile bu kadar göze sokarak yapilmaz senin o mesajları gördükten sonra kadinla konuşup beraber gitmezlerdi işe seni daha fazla uyandırmamak için belliki esin o kadina eşim senden rahatsiz beraber gitmeyelim diyecek kadar samimi degiller aralarinda birşey olduğunu düşünmüyorum
Sana tavsiyem ne kendine ne bebegine bunu yapma hamileliğinin tadını çıkar şayet öyle birşey varsa bir şekilde zaten önüne çıkacaktır
Aldatma yoksa ki bunu sanmıyorum ama bir arkadaşlık var hissediyorum bana kanıtla gel diyor mesajı bana attığını diretiyor ama hep bu muamma içim hiç rahata etmiyor bana adam akıllı çözüm yollu ile gelmiyor mecburum bırakmaya diyor mesaj atnasın o zaman diyorum ben işimi mesajda hallediyorum zaten sadece geliyorum yazıyorum diyor ama bunsabah yine mesaj geldi ve eşim telefonunalıp banyoya gitti inşallah beni kırıntumdur sabah gelen mesajda yine kaçda geleceksin yazıyordu ama dünkü mesajlar silinmişti aklım çok karışık

Peki.kimden hangi saatte mesaj gelmiş.görebilirmiyim bu ve konuşma süresi önemli benim.için

Arkadasim sunu da eklemek istedim.
Telefona gelen sifre esinizinkine gelecek yani o yuzden bu islemi yaparken esinizin telefonu yaninizda olsun. Sms gelecek cunku yoksa yakalatirsiniz. Gelen sms i de yok edin.

Bir de online sisteme girilince her grisiniz de esinize sms gider. Sistemdeyken sms almak istemiyorum kismini isaretleyin yoksa sizin her girisinizde esinizin bilgisi olur.
Gece yapıcam bu işi zaten mesaj gelme saati ve gitme saatini gorebilirmiyim

Peki.kimden hangi saatte mesaj gelmiş.görebilirmiyim bu ve konuşma süresi önemli benim.için

Sadece eşinizin yaptığı aramaları ve attığı mesajların tarih ve saatlerini görebilirsiniz. Gelen arama veya gelen mesaja ulaşamazsınız. Ayrıca tabi ki mesajların içeriğine de ulaşamazsınız.

Diğer konunuzu da okudum , eşinizle karşılıklı konuşun. Böyle gizli takipler falan evliliği yıpratır. Eşinizin söylediklerine güvenmiyorsanız zaten ortada bir evlilik yok bence. Çünkü güven yoksa ilişki yoktur bence.

Bence kızı ara. Eşine karşı bişey varsada belki korkar. Eşin masumdur belki. Not:önceki konunu okumadım

Sabah 15 dk akşam 15 dk eşim sahada o kız şirket içinde çalışıyor eve gelme sureleri bu eşimle konuştum ikna olamıyorum dun sabah attığı mesajları silmiş bu sabah yine mesaj geldi eşimin onu almaya gidiş saatini soruyor mesajda ben kafayı yiyecek kadar düşünüyorum buna engel olamıyorum
canım senin bebeğin var. eşinden önce düşünmen gereken.. o herşeyi hisseder ona bi zarar vermek istemezsin değil mi ? lütfen sakin kal. öncelikle akşam eşin geldiğinde al karşına açık açık konuş.
"ben bebeğin ve evliliğin mi senin için önemli olan yoksa o kız mı , kendimi onunla kıyaslamıyorum yanlış anlama belki ben hamilelik psikolojisi ile böyle düşünüyorum ama olsun içimi rahatlatman gerek istemiyorum o kızla bırak işe gidip gelmeyi, muhattap olmanı bile " de. düzgünce konuş bakalım ne tepki vericek..

Gece uyanın. Vodafone ise hattı. S yazıp 7000 GÖNDER. gelen mesajıda kendine mesaj at. delilleri sil. sabah catır catır bakarsın :KK14:

daha önceki konunu okudum. bu işi eşine çaktırmadan yap lütfen..
ve sonucunda kararlı bir adım izlemeyeceksen sessiz kal.
yoksa yüzsüzlüğe vurup gözünün içine baka baka yapar napacaksa..

bana göre kadın erkek ilişkileri son derece mesafeli olmalı.. ben lojmanda oturuyorum. eşim olmazsa işe dolmuşla gidiyorum. lojmandan aynı yere gittiğimiz halde hiçkimsenin arabasıyla gidip gelmem. elim ayağım tutuyor çok şükür binerim dolmuşuma giderim..

eşimde kimseyi götürüp getiremez.. teklif dahi edemez..

hele o mesaj işinden sonra kesinlikle anladım ki konuşulmaması gereken bir kadın ve erkek ikilisi olmuş o ikisi.. çizginizi netleştirin.
hanım bey demek ast üstle ilgili değildir. o eşinizin işine gelmemiş belli ki.. ilin valisi bile personele hanım bey diye hitap ederken eşiniz neden diyemesin.. ..

Gece yapıcam bu işi zaten mesaj gelme saati ve gitme saatini gorebilirmiyim
Sadece esinin yapmis oldugu cagri, sms ve data (internet) kullanimini Tarih, saat ve kac dakika konustugunu gorebilirsin. Ama esine gelen sms ve cagrilari goremezsin.

Umarim bir sey cikmaz

Aldatma yoksa ki bunu sanmıyorum ama bir arkadaşlık var hissediyorum bana kanıtla gel diyor mesajı bana attığını diretiyor ama hep bu muamma içim hiç rahata etmiyor bana adam akıllı çözüm yollu ile gelmiyor mecburum bırakmaya diyor mesaj atnasın o zaman diyorum ben işimi mesajda hallediyorum zaten sadece geliyorum yazıyorum diyor ama bunsabah yine mesaj geldi ve eşim telefonunalıp banyoya gitti inşallah beni kırıntumdur sabah gelen mesajda yine kaçda geleceksin yazıyordu ama dünkü mesajlar silinmişti aklım çok karışık
Belliki kız rahat ayrica aralarinda birsey olsa böyle istediği saate msj atmaz esinde karim seni kıskanıyor diyemez mesajları silmesinin sebebide senin kıskanıyor olmandan kaynaklanıyor olabilir benim anladığım gerçekten bu sırf seni rahatlatmak için söylemiyorum
Sana tavsiyem bir süre sessiz ve takipte kal eşine belli etme ki rahat davransın varsa bir şey mutlaka ele verir

Önceki konunuzu okudum. Orada ki mesaj karışmasını maalesef samimi bulmadım.
Diğer konuya gelince arkadaşlar yazmışlar zaten karşı tarafın sms arama gibi durumlarını göremezsiniz.
Ve bu kadar sıkıp sürekli konu yaparsanız aklına sokarsınız boğarsınız.
Elbette beklemek kolay olmayacaktır ama telefon didiklemek yerine biraz gözlem yapmanızı tavsiye ederim.

Back