- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim sunu da eklemek istedim.Ben eski bir gsm (vodafone ) çalışanıyim yardimci olmaya çalışayım;
Vodafone Net e girip şifre isteyin şifre telefona gelecek yalnız ....Netten şifre ile giriş yapıp günlük dökümanlarına girin. ...sayfa dakika güncel dk hepsi var orada. ..hatta numara detaylarına ulaşın ordan...kolay gelsin şimdiden çok kolay merak etmeyin
Sabah 15 dk akşam 15 dk eşim sahada o kız şirket içinde çalışıyor eve gelme sureleri bu eşimle konuştum ikna olamıyorum dun sabah attığı mesajları silmiş bu sabah yine mesaj geldi eşimin onu almaya gidiş saatini soruyor mesajda ben kafayı yiyecek kadar düşünüyorum buna engel olamıyorumveraa34
açıklamayı diğer arkadaşlar yapmışlar zaten. ben sadece diğer konunu da okudum. ve toptan bi yorum yapmak istedim. ben sana kızla tanış derim. yani tanış derken arkadaşça bi tanışmadan bahsetmiyorum elbette. al numarasını eşinin telefonundan ve açık açık hesap sor. nedir bu mesajlar nedir eşimle laubali konuşmalar de. ben öyle yapardım.
eşine de ağzını açması için fırsat verme! daha ne konuşacak ki zaten.. sana atmışmış da mesajı yanlışlıkla o kıza gitmişmişmiş.. zaten aynı iş yerinde çalıştığı biriyle yan yanayken zırt pırt mesajlaşmalarını gerektiren durum ne ola ki ?
sen aynı şeyi yapsan eşinin tepkisi ne olurdu ? eşin bişeyleri yapmadan önce biraz empati kursun..
Aldatma yoksa ki bunu sanmıyorum ama bir arkadaşlık var hissediyorum bana kanıtla gel diyor mesajı bana attığını diretiyor ama hep bu muamma içim hiç rahata etmiyor bana adam akıllı çözüm yollu ile gelmiyor mecburum bırakmaya diyor mesaj atnasın o zaman diyorum ben işimi mesajda hallediyorum zaten sadece geliyorum yazıyorum diyor ama bunsabah yine mesaj geldi ve eşim telefonunalıp banyoya gitti inşallah beni kırıntumdur sabah gelen mesajda yine kaçda geleceksin yazıyordu ama dünkü mesajlar silinmişti aklım çok karışıkBadecigim inşallah şüphelerinde haksız çıkarsın bu düşüncelerin hormonlarının oyunu olmasını umuyorum
Esine gelince aralarında bir seyler olabilir ama olmayada bilir bu tür insanlar var malesef cok rahat takılırlar illaki bir seyler olacak diye birsey yok şayet olsa bile bu kadar göze sokarak yapilmaz senin o mesajları gördükten sonra kadinla konuşup beraber gitmezlerdi işe seni daha fazla uyandırmamak için belliki esin o kadina eşim senden rahatsiz beraber gitmeyelim diyecek kadar samimi degiller aralarinda birşey olduğunu düşünmüyorum
Sana tavsiyem ne kendine ne bebegine bunu yapma hamileliğinin tadını çıkar şayet öyle birşey varsa bir şekilde zaten önüne çıkacaktır
Peki.kimden hangi saatte mesaj gelmiş.görebilirmiyim bu ve konuşma süresi önemli benim.içinBen eski bir gsm (vodafone ) çalışanıyim yardimci olmaya çalışayım;
Vodafone Net e girip şifre isteyin şifre telefona gelecek yalnız ....Netten şifre ile giriş yapıp günlük dökümanlarına girin. ...sayfa dakika güncel dk hepsi var orada. ..hatta numara detaylarına ulaşın ordan...kolay gelsin şimdiden çok kolay merak etmeyin
Gece yapıcam bu işi zaten mesaj gelme saati ve gitme saatini gorebilirmiyimArkadasim sunu da eklemek istedim.
Telefona gelen sifre esinizinkine gelecek yani o yuzden bu islemi yaparken esinizin telefonu yaninizda olsun. Sms gelecek cunku yoksa yakalatirsiniz. Gelen sms i de yok edin.
Bir de online sisteme girilince her grisiniz de esinize sms gider. Sistemdeyken sms almak istemiyorum kismini isaretleyin yoksa sizin her girisinizde esinizin bilgisi olur.
Peki.kimden hangi saatte mesaj gelmiş.görebilirmiyim bu ve konuşma süresi önemli benim.için
canım senin bebeğin var. eşinden önce düşünmen gereken.. o herşeyi hisseder ona bi zarar vermek istemezsin değil mi ? lütfen sakin kal. öncelikle akşam eşin geldiğinde al karşına açık açık konuş.Sabah 15 dk akşam 15 dk eşim sahada o kız şirket içinde çalışıyor eve gelme sureleri bu eşimle konuştum ikna olamıyorum dun sabah attığı mesajları silmiş bu sabah yine mesaj geldi eşimin onu almaya gidiş saatini soruyor mesajda ben kafayı yiyecek kadar düşünüyorum buna engel olamıyorum
konuşma süresini görebilirsinPeki.kimden hangi saatte mesaj gelmiş.görebilirmiyim bu ve konuşma süresi önemli benim.için
Sadece esinin yapmis oldugu cagri, sms ve data (internet) kullanimini Tarih, saat ve kac dakika konustugunu gorebilirsin. Ama esine gelen sms ve cagrilari goremezsin.Gece yapıcam bu işi zaten mesaj gelme saati ve gitme saatini gorebilirmiyim
Belliki kız rahat ayrica aralarinda birsey olsa böyle istediği saate msj atmaz esinde karim seni kıskanıyor diyemez mesajları silmesinin sebebide senin kıskanıyor olmandan kaynaklanıyor olabilir benim anladığım gerçekten bu sırf seni rahatlatmak için söylemiyorumAldatma yoksa ki bunu sanmıyorum ama bir arkadaşlık var hissediyorum bana kanıtla gel diyor mesajı bana attığını diretiyor ama hep bu muamma içim hiç rahata etmiyor bana adam akıllı çözüm yollu ile gelmiyor mecburum bırakmaya diyor mesaj atnasın o zaman diyorum ben işimi mesajda hallediyorum zaten sadece geliyorum yazıyorum diyor ama bunsabah yine mesaj geldi ve eşim telefonunalıp banyoya gitti inşallah beni kırıntumdur sabah gelen mesajda yine kaçda geleceksin yazıyordu ama dünkü mesajlar silinmişti aklım çok karışık