• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphe...

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
merhaba arkadaşlar şüphe 5 harfli küçücük bir kelime ancak insanınkalbine bir kere düşünce büyüdükçe büyüyor... benim şüphelerim eşimin beni aldatmasıyla ilgili. sürekli olarak eşimin beni aldattığını düşünüyorum aslında sebepsiz değil düşüncelerim bir mesajı okumamla başladı o günden sonra eşimin her söylediği bana yalan gibi geliyor her hareketinden bir anlam çıkartmaya çalışıyorum çoğu zaman haksız yere onun günahını aldığımı görüyorum bu hem beni hem eşimi oldukça yoruyor biliyorum ama kendime engel olamıyorum daha önce bu konuyla ilgili psikolojik tedavi görmüştüm ilaçları bırakınca zamanla tekrar başladı ne yapabilirim bana ne tavsiye edersiniz?

merhaba arkadaşlar şüphe 5 harfli küçücük bir kelime ancak insanınkalbine bir kere düşünce büyüdükçe büyüyor... benim şüphelerim eşimin beni aldatmasıyla ilgili. sürekli olarak eşimin beni aldattığını düşünüyorum aslında sebepsiz değil düşüncelerim bir mesajı okumamla başladı o günden sonra eşimin her söylediği bana yalan gibi geliyor her hareketinden bir anlam çıkartmaya çalışıyorum çoğu zaman haksız yere onun günahını aldığımı görüyorum bu hem beni hem eşimi oldukça yoruyor biliyorum ama kendime engel olamıyorum daha önce bu konuyla ilgili psikolojik tedavi görmüştüm ilaçları bırakınca zamanla tekrar başladı ne yapabilirim bana ne tavsiye edersiniz?

ne yakadın canım mesajda ne vardı onun dökümanına bakabilirsin rahatlamak için

ne vardı msjda ne yazıyrdu merk ettım:50:

varlığın bana huzur veriyor yazıyordu geçen sene okumuştum bu mesajı o zaman beni ikna etmek için birşeyler söyledi o numaraya mesajlar yazdı ama bir türlü o mesajın mantıklı bir sebebini bulamıyorum o günden sonra ne zaman telefonunu eline alsa mesaj atıyor gibi geliyor ya da gün içinde bana mesaj attığında acaba başkasına yazdı da yanlışlıklamı bana gönderdi diyorum bu tür saçmalıklar işte canım:50:

varlığın bana huzur veriyor yazıyordu geçen sene okumuştum bu mesajı o zaman beni ikna etmek için birşeyler söyledi o numaraya mesajlar yazdı ama bir türlü o mesajın mantıklı bir sebebini bulamıyorum o günden sonra ne zaman telefonunu eline alsa mesaj atıyor gibi geliyor ya da gün içinde bana mesaj attığında acaba başkasına yazdı da yanlışlıklamı bana gönderdi diyorum bu tür saçmalıklar işte canım:50:

bende eşimin telefonunda unuttugu mesajları gördüğüm gün başlamıştı herşey umarım senin meselen sadece yanlış anlamalardan ibarettir benim meseleyi biliyorsun az da olsa ama bazen kötü tesadüflerde olabilir canım dökümanına bakarsan bu şüpen kalkar rahatlarsın inşallahh

hala devam ediyor mu bu mesajlar??

başka birşey oldu mu?yoksa sen kafandamı büyütüyorsun??

sapıgının mesaj attıgını yazmışsınız belkide takıntılı bir sapıktır

sapıgının mesaj attıgını yazmışsınız belkide takıntılı bir sapıktır

yo o sapık farklı onu artık takmıyorum dökümana gelince sadece araanan numaralarmı çıkıyor? kendisi araba alıp satıyor günde bir sürü kişiyle konştuğu için tek numara çıkıyorsa birşey yapamam uzun zamandır telefonuyla pek ilgilenmiyor ama hayırlısı:44:

hala devam ediyor mu bu mesajlar??

başka birşey oldu mu?yoksa sen kafandamı büyütüyorsun??

şu an etmiyor gibi birazda ben büyütüyorum ama kendime engel olamıyorum inanın sanki aldattığını ispatlamaya çalışıyormuşum gibi sürekli bir şeyler arıyorum her akşam işten döndüğümde evi kontrol ediyorum mesela kendi kendimi yıpratıyorum başka bir şey değil:5:

şu an etmiyor gibi birazda ben büyütüyorum ama kendime engel olamıyorum inanın sanki aldattığını ispatlamaya çalışıyormuşum gibi sürekli bir şeyler arıyorum her akşam işten döndüğümde evi kontrol ediyorum mesela kendi kendimi yıpratıyorum başka bir şey değil:5:

şüpe adamı yer bitirir hem bunu aylarca yaşadıım ortaya çıktı öldüm öldüm dirildim pkolojim bozuldu şidi şüpelerim azaldı oda güvensizlikten kayanklanıyor ama şüpe dindi bu defa kin nefret öfkeye bıraktı yerini yani iki ucu ....deynek

Back