- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
Ailemin yanına gelmemden sebep ve araya sokağa çıkma kısıtlamalarının girmesi şehir dışı seyahatlerin kapatılması sebebiyle ve bir de covidden bir hafta hastane de yatmış bulunmamdan dolayı eşimle bir iki aydır farklı şehirlerdeyiz. Karantinam da bitiyor bir kaç gün sonraya bilet aldım gideceğim. Normalde iyi giden bir ilişkimiz var. He aileler arası çok sorun yaşadık ama her şey bitti geçti kendi aramızda iyiyiz çok şükür bir de bebeğimiz var. Şu son üç gündür kendi içimde sanki başkasıyla konuşuyor gibi hissediyorum ama böyle bir şey daha önce yaşamadım ama yine de hislerim nedense bu yönde ona tabiki belli etmiyorum. Kendisini çok da seviyorum. Bu şüpheye nerden düştünüz derseniz de üç dört kez wpden yazdım cevap vermedi çevrimiçiydi biraz böyle hani her zamankinden farklı konuştuğunu hissediyorum son üç gündür. Hissedilir mi böyle şeyler sevgili kadınlar. Şayet var diyelim (ona asla yakıştıramıyorum) ama bunu illa bir yer de pot kırar mı belki de kendi evhamımdır böyle bir şey yaşayan var mı... Kırmadan cevap verirseniz sevinirim