• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
Ailemin yanına gelmemden sebep ve araya sokağa çıkma kısıtlamalarının girmesi şehir dışı seyahatlerin kapatılması sebebiyle ve bir de covidden bir hafta hastane de yatmış bulunmamdan dolayı eşimle bir iki aydır farklı şehirlerdeyiz. Karantinam da bitiyor bir kaç gün sonraya bilet aldım gideceğim. Normalde iyi giden bir ilişkimiz var. He aileler arası çok sorun yaşadık ama her şey bitti geçti kendi aramızda iyiyiz çok şükür bir de bebeğimiz var. Şu son üç gündür kendi içimde sanki başkasıyla konuşuyor gibi hissediyorum ama böyle bir şey daha önce yaşamadım ama yine de hislerim nedense bu yönde ona tabiki belli etmiyorum. Kendisini çok da seviyorum. Bu şüpheye nerden düştünüz derseniz de üç dört kez wpden yazdım cevap vermedi çevrimiçiydi biraz böyle hani her zamankinden farklı konuştuğunu hissediyorum son üç gündür. Hissedilir mi böyle şeyler sevgili kadınlar. Şayet var diyelim (ona asla yakıştıramıyorum) ama bunu illa bir yer de pot kırar mı belki de kendi evhamımdır böyle bir şey yaşayan var mı... Kırmadan cevap verirseniz sevinirim 🙏

Bende biraz bekleyin belki uzakta olduğunuz için öyle bir hisse kapilmissinizdir zaten yanına gittiginizde sürekli elinde tel varsa sizden gizliyorsa suphelenirsiniz ama ilkten ona birşey belli etmeyin varsa bile saklar o zaman

Gözünü açık tut ama kendini de koşullandırma. Hayatı kendine zindan etme.
Ben olmadığını düşünüyorum bu arada.
Aynen hani kendime zindan etmemeye çalışıyorum üzülüyorum da çünkü varsa dahi affetmek hiç normal değil. İnşallah yoktur inşallah 🙏🙏

Kadın gerçekten hisseder buna inanan bir insanım.
Fakat durumunuz bence farklı muhtemelen biraz uzak kaldığınızdan böyle hissediyor olabilirsiniz wp ta bazen hepimize oluyordu o sırada biri yazmıştır işle ilgili ailesinden biridir vs ondan size geç yazmıştır hemen eşinizin günahını alıp tavırlı davranmayın evinize gidince bir gözlemleyin kalbini ferah tut inşallah bir şey çıkmayacaktır 🌸

Halinden tavrından hissedersiniz soğukluğu tabii ki ama sebebi illa aldatma olmak zorunda değil. Belki bu pandemi yüzünden biraz psikolojisi bozulmuştur herkes gibi. 2 aydır görüşmedik diyorsunuz normalde özlemesi sizin için endişelenmesi gerekir ama belki de dönüyorsunuz diye mi endiseleniyor acaba hastanede yattım demişsiniz ya. İnsanlar paranoyak oldu malum

Kadın hisseder mi bilmiyorum.
Ama wahstapta geç cevap verdi diye böyle bir şüpheye hemen düşülür mü?
Sizden başka yazıştıgı kimse olmuyor mu eşinizin?
2 aydır sizden, çocuğundan, uzakta, pandemi süreci derken eşiniz de gerilmiş olabilir.
Altında illa birşey aramaya gerek yok bence.

Gidince telefonunu,bilgisayarını bir karışırın,size olan haline tavrına bir bakın derim.Soğuk davranması çok ayıp sevdiğin kişi ölümcül bir hastalıktan hastahenede yatıyor ve sen ona soğuk davranıyorsun

İlk defa whatsappdan yazışmıyorsunuz değil mi? Uzun bir süredir sizinle tek iletişim yolu bu ise, adam sıkılmış olabilir.

Başka bir arkadaşıyla konuşuyorsa, hemen dönmeyebilir.

Ben de sıkılırım yani. Niye en azından görüntülü konuşmuyor, skype falan yapmıyorsunuz ki?

Nasıl hissetiniz? Ne hissettiniz, ama kadın hisseder söylemine katılmıyorum...Hiç anlamadan yıllardır aldatılan kadınlar da var.

Aile whatsapp grubu arkadaş grubu yada iş grubu yok mu eşinizin?
Benim eşim öğretmen, soru çözüyor öğrencilerine, öğretmenler grubuna yazmaları gerekiyor, ailesine fotoğraflar atıyor. Akşam saatlerinde özellikşe yoğun oluyor. Özellikle karantina döneminde işyerlerinde fln gruplar aktifleşti.Hemen şüphelenmeyin bir gidip durumu izleyin gereksiz bir şüphe olması yüksek ihtimal geldi bana

Whatsappten sadece sizinle mi konuşuyor eşiniz? Başka arkadaşları, dahil olduğu gruplar, iş yazışmaları falan olmuyor mu? Yani çevirimçiydi ama yazmadı demek ki aldatıyor demek için adamın sizden başka hayatının olmaması gerekir.
Benden başka hayatı elbette var ama on beş dakika da bir değil iki yada üç saatte bir girer wpye bu hisse o yüzden kapıldım

İlk defa whatsappdan yazışmıyorsunuz değil mi? Uzun bir süredir sizinle tek iletişim yolu bu ise, adam sıkılmış olabilir.

Ben de sıkılırım yani. Niye en azından görüntülü konuşmuyor, skype falan yapmıyorsunuz ki?

Nasıl hissetiniz? Ne hissettiniz, ama kadın hisseder söylemine katılmıyorum...Hiç anlamadan yıllardır aldatılan kadınlar da var.
Yok

yok biz wp görüntülü her şekilde konuşuyoruz sadece wp değil. Mesaj olarak değil yani. Dün görüntülü konuştuğumuzda da ben o hisse kapıldım Yani sadece çevrimiçi olmak değil durum hani bazı duygular yazıya dökülmüyor ki keşke dökülebilseydi

Back