• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
İçimdeki ara ara gelen şüphe. ..
Esimle büyük bir aşkla evlendik. Benimle tanışmadan bir sene önce sevgilisinden ayrıldığını söylemişti. Neyse söz oldu Nisan oldu. Ailesiyle bir parkta otururken, telefonundakaki fotograflara bakıyordum. Bini aşkın fotoğraf vardı. Yaklaşık bin tanesine bakmıştım. Sonra birden bir kız fotoğrafı çıktı. Uzaktan çekilmiş. Dedimki bu kim? Büyük bir şaşkınlık ifadesiyle arkadasim demişti. Ama ben eski sevgilisi olduğuna emindim. Birsey demedim . Resmi sildim. Ama ogun bugün ara ara aklıma geliyor. Aceba o fotoğrafı unutmuşmuydu? Yoksa bilerekmi silmemisti ? Bazen böyle bir konular görüyorum da aklıma karpuz kabuğu düşüyor?

onlar ufak tefek detaylar.. unutmus da olabilir, ufak bi ani olarak saklamak istemis de olabilir.. bu tarz konulari kiskanclik yapip dallandirip budaklandirmamak lazim derim ben.. sen sana olan davranislarini degerlendir sadece..

onlar ufak tefek detaylar.. unutmus da olabilir, ufak bi ani olarak saklamak istemis de olabilir.. bu tarz konulari kiskanclik yapip dallandirip budaklandirmamak lazim derim ben.. sen sana olan davranislarini degerlendir sadece..
Bana olan davranışları hala aynı. Ama işte unutamamismidi diye düşünüyorum bazen. Öyle olsa benimle neden evlensin diyorum .kafamda sorular oluşuyor. Esime o an dada demedim birşey. Ama davranisimdan bozuldugumu anlamıştı. Birazda korkmuştu sanki. Bundan sonrada soracak değilim Zaten de. Ama bazen geliyor aklıma iste

1 taneyse 1 tane
neden duruyor hala?
evlenip barklanmış o kadar zaman geçmiş insan bilmez mi telefonunda hangi foto olduğunu
valla ben olsam çok kızarım

Bana olan davranışları hala aynı. Ama işte unutamamismidi diye düşünüyorum bazen. Öyle olsa benimle neden evlensin diyorum .kafamda sorular oluşuyor. Esime o an dada demedim birşey. Ama davranisimdan bozuldugumu anlamıştı. Birazda korkmuştu sanki. Bundan sonrada soracak değilim Zaten de. Ama bazen geliyor aklıma iste

ayy o huy bende de var bazen ya, eski eski konulari kendi icimde gündeme getirip kendimi dolduruyorum, acaba neler yasamislardir, acaba onu unutmak icin mi evlendi falan diye.. cok kötü bi durum.. can cikar huy cikmaz.. ben sana düsünme desem de sende iste devamli aklina getirip durcan bu konuyu :) kendi icinde tutabilmelisin sadece.. disariya vurma, yoksa eskileri kurcalamaktan dolayi esinden agir cezalar yiyebilirsin :)

Bunlardan önce önemli olan bence fotoğrafın tarihiydi
Tarihini hatırlamıyorum. Ama baya eskiydi. Yani ozamanlar hatırladığım. Benden önce olduğu. Hani onların ayrılmadigi tarihlere geliyor. Çünkü telefonun alındığı zamanlar çekilmişti belliydi. Ve onların ayrildidigindan 6 ay sonra kızın nisanlandigini duymustum

sen dedin 1500 e yakın foto var diye.. unutmuştur orda.
ama bir ihtimal de hepsine bakamazsın diye de saklamış olabilir..
ne farkeder ki.o resim orda sonuçta
Sildim görünce fotoyu ozamanlar . Birsey demedi. Ve hiç birşey olmamış gibi davranmış ti. Bende sonraları hiç sormadim da umursamadim da. Bazen ara sıra geliyor aklıma. Esimle ikimizde geçmişten hiç konuşmadık . Ne o ne ben. İkimizde sevmiyoruz. Geçmiş geçmişte kalmıştır diye. Ama unutamamisim bu olayı. Esimin beni sevdiğini biliyorum . Hele ozamanlar çok aşıktı. 24 saat telefondaydik. Aşırı düşkündü. Unutmasaydi benimle öyle olmazdı degilmi

1 taneyse 1 tane
neden duruyor hala?
evlenip barklanmış o kadar zaman geçmiş insan bilmez mi telefonunda hangi foto olduğunu
Evli değildik. Nisanliydik. Evet bilmiyorum. Çok fotoğraf vardı unutmuşmuydu . Bilerekmi koymustu anlamadım. Onemsememis gibi hiç hesapta sormadım. Arkadaşım deyip çıkmıştı işin içinden. 4 senelik evliyiz suan

1 taneyse 1 tane
neden duruyor hala?
Evli değildik. Nisanliydik. Evet bilmiyorum. Çok fotoğraf vardı unutmuşmuydu . Bilerekmi koymustu anlamadım. Onemsememis gibi hiç hesapta sormadım. Arkadaşım deyip çıkmıştı işin içinden. 4 senelik evliyiz suan

ayy o huy bende de var bazen ya, eski eski konulari kendi icimde gündeme getirip kendimi dolduruyorum, acaba neler yasamislardir, acaba onu unutmak icin mi evlendi falan diye.. cok kötü bi durum.. can cikar huy cikmaz.. ben sana düsünme desem de sende iste devamli aklina getirip durcan bu konuyu :) kendi icinde tutabilmelisin sadece.. disariya vurma, yoksa eskileri kurcalamaktan dolayi esinden agir cezalar yiyebilirsin :)
Evet bazen eski şeyleri kurcalamak malesef ki var. :) ama herzaman gelmese bazen geliyor aklıma. Zaten ozamanlar bile onemsememis gibi davranıp hesap bile sormadım . Birdaha da açılmadı bu konu.

Back