Süper indirimde kitaplar buldum okumaya fırsat bulamıyorum..

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
567
35
Dediğim gbi bu aralar kafamı dağıtmak adına. Bir siteden 1-2-3-4-5 TL ye roman ,kitap. , Buldum simdilik 20 tane aldım emin. Olamadım gelince baktım hepsi. Harika yarın bir 20-30 tane daha sipariş vereceğim.. cokk severim okumayı hevesle aldım .. gelince hepsini sildim yüzlerini dezafkte ettim ama içim.rahat da değil.. normalde 20-50 TL bir tanesi büyük indiirmde almamak.icin zor tuttum kendimi aldım.. evin ihtiyacı da bitmiyor .. nette bazı sitelerde muhteşem indiirmler oluyor .. siz nasıl yapıyorsunuz güvenip alıyor musunuz ? Kitaplara mecbur kaldım burda asla bulamazdm zaten .. ufak tefek şeyleri asla almam .. bir yandan kalbimi bozmuyorum bir yandan korkuyorum...ama.millet gbi de kıyafet saç bandı .. makyaj malzemesi , paspas gbi saçma sapan çok elzem olmayan şeyler de almıyorum

Onu ne gerek vardı diyenler için yazdım .. oylelerine alkislayip .. benim.icin,başkası için fırsat ihtiyaç olan şeyleri alan insanları yuhlayanlar için yazdım.... Uzerine alindiysan böyle düşünüyorsan bilemycem

Önce bi ne gerek var diyenler olsaydı da öyle yazsaydın.
Sana kimse bişey demedi yuhlamadı. Bal gibi de o bahsettiğin kadınlara laf attın işte.

Kimseyi yaptığı alışveriş için ne yuhlarlar ne alkışlarlar o platform burası değil. Size nacizane önerim kitapları yalnızca satın almakla kalmayıp okuyunda çünkü onlar okunmayınca aksesuar olmaktan öteye gidemiyorlar bilginiz olsun. Ve son olarak başkaları ne der diye düşünmek sizi iyi hissettirmez.

Önce bi ne gerek var diyenler olsaydı da öyle yazsaydın.
Sana kimse bişey demedi yuhlamadı. Bal gibi de o bahsettiğin kadınlara laf attın işte.
Herkes istediğini alıp vermkle özgür ben fikrini merak ettiğim insanlar için actim.. muhalefet olacaklar olmasın ltfen

Başkalarının fikrini sormak,bilgi alış verişi yapmak olan bir platform zaten. O yüzden ne yazıp yazmayacagima kişi kendisi karar verir .. saçma sapan konular aciliir onların altına yorumlarınızı yapın

Muhalefet olunan bir durum yok. Durduk yere millete sallıyorsunuz, sonra da ay ben fikir merak ediyorum muhalefet olmayın diyorsunuz. İlginç işler.
Teşekkürrler fikrinizi söylediğiniz için arkadaşlarım yorum yapsın diye yazdım daha çok

Teşekkürrler fikrinizi söylediğiniz için arkadaşlarım yorum yapsın diye yazdım daha çok

Ne demek rica ederim.
Maalesef arkadaşlarım yazsın deyip sınırlandıramıyoruz bu tip platformlarda, e malum babamızın çiftliği ya da whatsapp grubu değil ya ondan. Eh bu da buranın cilvesi işte. İyi forumlar.

Başkalarının fikrini sormak,bilgi alış verişi yapmak olan bir platform zaten. O yüzden ne yazıp yazmayacagima kişi kendisi karar verir .. saçma sapan konular aciliir onların altına yorumlarınızı yapın
Hanımefendi gördüğünüz gibi bende öyle yapıyorum "saçma sapan konuların altına yorum"...

En azından her yazılan konuya da cevap vermek durumunda değiliz bu da kendi tercihimiz size de iyi forumlar

Arkadaşlar sakin olun.Konu sahibinin açtığı tüm konular böyle.Diger dediği kesimi cahil görür,kendine göre gereksiz bulduğu şeyleri diretir ve kendini bolca öven detaylar verir.Kendinizi yormayin eski konularına bakın anlarsınız sebebini.

Hele vajinismus konusunda asla inanmıyorum yalan soyluyorsunuz , evlendim 3 yil iliski olmadı yedik mi aslaaaa yorumundan sonra hala bilgili davranışları sergilemesi komik geldi bana

Aranan kan bulundu bizde sanmıştık ki bize özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…