süper bir fikrim var(duvar kagıtından veya kumastan tablo)

canım duvar kagıtlarımı aldım ama neye kalplayacagıma karar veremedım sert bır zemın olmalı ve nerden bulacam bılmıyorum alcıpan olur sunta olur dedıler onlarıda alınca yapacam

bende yeni evliyim ve duvarlarım boşş .böle bişiler arıyordum daha modern duruyorlarr.bu işi senden öğrenicem cennet kokulum.sen bi yap bakalımmm güzel olacağına eminimm..bende senden sonra yapıcam..

yya aa sızde bıraz cesur olun benle beraber yapacak yok sanırım herkes benden sonra yapıyor iyi oyle olsun bende yapınca gostermem cokkkk guzel oldu vallaha derım sıze sositososito

hı şöyle cimcime ilk basta yakınlarda bır duar kagıdı satan yere gıdıp artık kagıt almak ısıtoyurum dıyeceksın ya ucret karsılıgı ya gonullerınden kopup verecekeler odana uyacak renk ve desende secıyosun sonra sunta satan yada alcı pan satan bır yerden ıstedıgn boyutta 2 adet kestıreceksın tablo ne boyda olsun ıstıyosan ben aynı desende 2 tane yan yana yapacam sonra bebegım agac tutkalıyla yada duvar kagıdı satan yere sor neyle yapsıtırabılırım alcı pan veya suntaya dıye onlar yonlendırır ben agac tutkalı denıycem sonra elıne alacaksın alcı panı tutklaı bır fırcayla yayacaksın sonra yan paylarını hesaba katarak yapıstıracaksın bebegım en son kenara ya kıvırıp yapıstıracaksın fazlasını maket bıcagıyla keserek yada kalınlıgı neyse 1 parmak yada 2 parmak yanı nekadarsa oyle serıt kesıp yapıstırabılırsın yapman gereken ozenlı yapmak

2 secenek dosemelık kumas eger bulabılırsen kumaş daha kolay bos cerceve caktır bır yerde yanı tabloları yaglıboyları yaptıkları tuallerı zımpaladıkları cerceveden bahsedıyorum tahta olan tuval kagıdı yerıne aldıgın kuması zımbala yada dosemecıye zımbalat

canım anladımm bayada zor bi işşş..inş becerebilirimm gerçi güzel anlatmışşsın ben beceremezsem garip olacak bencee teşeşşkür ederimmmkaydirigubbakcemile5

hmm süper fikir gerçekten kısa zamanda hayata geçirecem çok teşekkürler fikir için ...

Ya kızlar kagıtlarım hazır dun praktıkerden neye kaplayabılırım dıye baktım sunta olur ama cok agır olur strafor yanı kopuk ardı esmı buna tutkal surersen erır dedı sızın fıkrınız varmı tutkalla tutturabılecegım zemın yada zımblarsam olurmu

tatlım bidenem 4mm kavak kontraplağa yapıştırabilirsin tutkallayerimseniben

canım resmini netten buldum koçtaş,tekzen gibi yerlerde bulunabilir mobilyacılardada vardır bitanem

Arkadaşlar süpersiniz,yapan arkadaşlar detaylı resim koysalarda bisde yapsak,fikir süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:

yaaa benide ozendirdin 1 yildir yapacam yanima adam bulamadim cennet kokulum senle beraber yapacam bende su sinavlarim bitsinde :))) bende carceve dusunmustum birde eskiden kullandigimiz kasnaklar var ya el isi yaptigimiz onlarida kullanabilriz boy boy alip? ne dersiniz kizlar? iki kasnagin arasina sikistirirz fazlasini keser icine katlar yada yapistirabiliriz?

ıyı fıkır neden olmasın ama tek basına degılde 4-5 kasnaga aynı temada (atıyorum cıcek) desenlı kagıtlarla ve yakın ronlarda yapılıp sergılenebılır duvarda

bende bunu internette görmüştüm çok begendim...marangozdan kestirdim..ama inanırmısınız kumaş bulamadımmmm..hiç güzel tablo olcak kumaş yok..bakmadıgım yerde kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…