- Konu Sahibi CennetKokulum
canım duvar kagıtlarımı aldım ama neye kalplayacagıma karar veremedım sert bır zemın olmalı ve nerden bulacam bılmıyorum alcıpan olur sunta olur dedıler onlarıda alınca yapacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar kagıtlarım hazır dun praktıkerden neye kaplayabılırım dıye baktım sunta olur ama cok agır olur strafor yanı kopuk ardı esmı buna tutkal surersen erır dedı sızın fıkrınız varmı tutkalla tutturabılecegım zemın yada zımblarsam olurmu
tatlım bidenem 4mm kavak kontraplağa yapıştırabilirsin tutkallayerimseniben
Arkadaşlar süpersiniz,yapan arkadaşlar detaylı resim koysalarda bisde yapsak,fikir süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:
yaaa benide ozendirdin 1 yildir yapacam yanima adam bulamadim cennet kokulum senle beraber yapacam bende su sinavlarim bitsinde :))) bende carceve dusunmustum birde eskiden kullandigimiz kasnaklar var ya el isi yaptigimiz onlarida kullanabilriz boy boy alip? ne dersiniz kizlar? iki kasnagin arasina sikistirirz fazlasini keser icine katlar yada yapistirabiliriz?