süper bir fikrim var(duvar kagıtından veya kumastan tablo)

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar eve tablo dusunuyorum ama en basıt yaglı boylaar bıle cok pahalı aklıma ılk basta kumaştan geldı sonra duvar kagıdının daha kolay olacagını dusundum kırtasıyelerde tuvaller satılıyor ya yaglı boya ıcın boy boy var onlardan satın alıp olcusune gorede duvar kagıdı alıp artık hangı desen renk evımıze uyarsa kaplayıp assak super olur

r hep beraber yapalımmı ben yapacam en kısa zamanda eklerım kahve tonlarında oturma gurubum gelecek 10 gune uygun renkte alıp bırde tutkal alıp usutun kaplayıp asacam 20 tl yı gecmez boylece

bır lınk verıyorum kumasla yapmıs ama caktırmıs raptıyelemıs bence benım dedıgım daha kolay fıkırlerınızı beklıyorum

bu kumaştan olan
http://http://www.eksimsi.com/wp-content/images/cerceve2-225x300.jpg

evet yaa iyi fikir hemde maliyeti düşük.
hemde istediğin gibi dekorasyonuna uygun yapabilirsin.
teşekkürler.

çok güzel paylaşım canım sağol ben de tablo falan almak istiyordum ama gerçekten çok pahalılar..yapınca paylaş resmini koy..ben de yapıcam en kısa zamanda..

aklıma gelmişti bu
filmlerde duvar kağıdına benzer talolar görüyordum bayadır
neden olmasın
çok daşık ve asil durur

kızlar koltuklarım geldı ve ben arastırmaya basladım işltesi ve kuması cakması 12 lıraymıs sımdı kuması secmede sıra sotyle duvarda hos duracak bır kumasa ıhtıyacım var onuda bulım alacam fıkırlerınız varmı nerede bulurm tablo gıbı sert kumas bu arada yapmayı dusundugum tabloya ornek bu

alıntıdır arkadaslar ama bunlar kadar guzel olacak

hadı ama beraber yapalım en yakın cercevecıye gıdın yada tual yapan yada dosemecıyı marangozcuy yol gosterırler beraber yapalım

gerçeten bende beğendim ve yapıcam,tualleri kıtasiyeden mi alıcaz?Üstüne kumaş mı duvar kağıdım anlamadım?

gerçeten bende beğendim ve yapıcam,tualleri kıtasiyeden mi alıcaz?Üstüne kumaş mı duvar kağıdım anlamadım?

hayatım kumaşla yapcaksan çerçevecılerden tuvallerın gerıldıgı boş çerçeve yanı dıkdortgen tahta alacakak ona gerdırıp zımpalayacak veya zımpalatacaksın

duvar kagıdı olayına gelnıce bende daha tam netlestırmedım ya alcıpana kaplıyvam yada suntaya

kagıtları aldım bır arkadasım duvar kagıdı ısı yapıyor oturma odama uyacak 5 tane artan kagıt verdı ıthaller yarın ceker eklerım ve fıkırlerınızı sorarım cunku ben hazız tuvale yapıstırmayı dusunuyodum sonra arkadasım ona yapısmaz dedı bende arastıracam sızlerde fıkırlerınızı soyleyın nasıl yapabılırım bırde kombın olarak hangı ren yarın gorusuruz alkisalkisalkis

benimde bu fikir bayadır vardı aklımda konuya rastlayınca çok sevindim daha bitmedimi tabloların merak ediyorum çok eğer güzel olursa hemen bende yapıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…