P perguzell Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 184 0 46 İstanbul 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi perguzell #1 kızlar saçlarımın rengi siyah ,buğday tenliyim ,,bu renk çok hoşuma gitti,,tam olarak bu rengin adı ne ,, evde kendim yapamam dimi bu rengii Eklentiler $jessica-alba-balmain.jpg 158,9 KB · Görüntüleme: 555 Son düzenleme: 7 Mayıs 2011
kızlar saçlarımın rengi siyah ,buğday tenliyim ,,bu renk çok hoşuma gitti,,tam olarak bu rengin adı ne ,, evde kendim yapamam dimi bu rengii
bitkisel Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2011 468 335 158 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi perguzell #2 perguzell .!.: kızlar saçlarımın rengi siyah ,buğday tenliyim ,,bu renk çok hoşuma gitti,,tam olarak bu rengin adı ne ,, evde kendim yapamam dimi bu rengii Genişletmek için tıkla... papatya balyaj diye bişey görmüştüm uzman tv'de renkler çok doğal dağılmış, sanırım bu papatya balyazla yapılmışç bence kendin yapamazsın belki kuaför bilir papatya balyajı her kuaför yapar mı bilmiyorum ama ben ilk kez uzman tv de duymuştum
perguzell .!.: kızlar saçlarımın rengi siyah ,buğday tenliyim ,,bu renk çok hoşuma gitti,,tam olarak bu rengin adı ne ,, evde kendim yapamam dimi bu rengii Genişletmek için tıkla... papatya balyaj diye bişey görmüştüm uzman tv'de renkler çok doğal dağılmış, sanırım bu papatya balyazla yapılmışç bence kendin yapamazsın belki kuaför bilir papatya balyajı her kuaför yapar mı bilmiyorum ama ben ilk kez uzman tv de duymuştum
sedosbilal ben bilmem beyim bilir;)) Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 2.001 10 66 İstanbul 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi perguzell #3 benim beğendiğim de hemen hemen aynısı bak çok hoşuma gidiyo düğün öncesi bunu yaptıracam bande:81: Son düzenleme: 7 Mayıs 2011