Kızlar gördüm bı slm vereyim dedim bu rahatsızlıklara dair tek bı fikrim yok ama Allah yardımcınız olsun hicom seviliyorsun muahhh :)
Amin cnm hepimizinHoşgeldin canım merhabaaa güzel günlerin olsunnn
6-7 ay kadar oldu beraberken uyumluyduk huzurlu bir ortamimiz olurdu o cok takintili olmasina ragmen üstelemezdim son günümüzde garip bir konusma yaptik evlilik korkusu var ve benimle evlenecek kadar sevmedigini soylemesi ,seni engelliyorum baskalariyla benden dolayi tanismiyorsun sozler soylemesi uzerine mecburen onu oldugu yerde biraktim.Belki depresyondaydi o aralar hic belli olmuyordu soyledikleri hic kabullenilir seyler degildiprozac onu daha çok maiye sokar lamictal bende alıyorum. Seni yorar ama sana zarar veriyorsa sevgide bir yere kadar kendinide korumak zorundasın.
6-7 ay kadar oldu beraberken uyumluyduk huzurlu bir ortamimiz olurdu o cok takintili olmasina ragmen üstelemezdim son günümüzde garip bir konusma yaptik evlilik korkusu var ve benimle evlenecek kadar sevmedigini soylemesi ,seni engelliyorum baskalariyla benden dolayi tanismiyorsun sozler soylemesi uzerine mecburen onu oldugu yerde biraktim.Belki depresyondaydi o aralar hic belli olmuyordu soyledikleri hic kabullenilir seyler degildikaldiramadim
Benim teşhisim yok ama aşırı sinirliyimMerhaba bendede yaş 29 tanı konulalı 6 yıl oldu uzun zamandır tedavi görmekteydim fakat her seferinde farklı daha doğrusu yanlış tanılar üzerinde ilerlendi (major depresyon gibi) benim rahatsızlığım hızlı döngülü özelliklede son zamanlarda depresyon tarafım daha ağırdı yada manilerimi ben hissetmemiş olabilirim daha yeni yeni anlayabiliyorum rahatsızlığımı çoğunun açıklaması buymuş şiddetli krizler öfke patlamaları çılgınlar gibi borç aşırı özgüven vs derken bu günlere geldim çok şükür insanı yaratıcı ve renkli kılıyor ama önlem alınmazsada insanın canını alıyor bu hastalık ama elbette çözümü bununda var ilaçlar ile dengeleyebiliyoruz hayat yaşanılır kılınıyor. şiddetli maniler yüzünden dünya kadar borç 2 trafik kazam mevcut ve hatırlamadığım bazı şeyler
Bu konuda görüşmedim hekimleKendini tutman daha kötü değil mi daha önce hiç hekim ile görüşme sağladın mı @Vayneymis ? belkide sadece üzüldüğün için bu şekilde hissediyorsundur. Eşinle muhakkak konuşman gerekiyor ama bir adamın sana çiçek almaması seni sevmediği anlamına gelmez. bende pek çiçek almadım mesela şanslı kadınmışsın
Evet biraz kaygıların artmış.D DeliHA35 sabahları huzursuz uyanmak beni çok yoruyor aklıma bir sürü saçma sapan şey geliyor çalışmıyorım da şuan da napcam diyorum hayatımın hep böylemi olcak ben yalnız ve mutsuZ bir kadın mı olcam hayatımda biri olsun istiyorum ama bir yandan da korkuyorum bir çocuğum olsun çok isterdim ama yaş oldu 30 bundan sonra kime güvenicem de birdaha evlenicem ya yine aynı sorunları yaşarsam
Yalnız kalmak istemiyorum
İçim böyle dolu dolu işte
İlaçlarımı düzenli alıyorum ama bazen arada geliyor bu düşünceler ağlayamıyorum belki ağlasam rahatlarımEvet biraz kaygıların artmış.
Seni rahatlatacak antidepresan etkili ilacın var mıydı elinde?
Arada oluyo öyle ya.Benim sakinleştiricim var acil durum ilacım.Hemen onu içiyorum çünkü kaygı oluşmaya başlayınca önünü alamıyorum ben.Elim ayağım zangır zangır titriyo delircek gibi oluyorum.İlaçlarımı düzenli alıyorum ama bazen arada geliyor bu düşünceler ağlayamıyorum belki ağlasam rahatlarım
Depacin serequal ve tranko buskas çok ilaç içtim hepsinde bayılcak gibi oluyordum bunlar bana iyi geldi iştahımı da açmadı tranko buskasın yerine başka bir etkili ilaç yazmak istemedi doktorum ağırlaştırır beni diye ilaçlardan çok çektim çümkü iş yerinde masa başın da uyuduğumu bilirimArada oluyo öyle ya.Benim sakinleştiricim var acil durum ilacım.Hemen onu içiyorum çünkü kaygı oluşmaya başlayınca önünü alamıyorum ben.Elim ayağım zangır zangır titriyo delircek gibi oluyorum.
Hangi ilaçları kullanıyordun?
Babam rahatsız bahsetmiştim biraz rahatsız gibi geldi yani ateşi vardı biraz belkide o korkuttu beni sürekli onu kontrol halindeyim nefes alış verişini dinliyorum sürekli onu gözetliyorum zaten evde de yalnızdım onu öyle görüp elimden bişey gelmemesi onun konuşamaması çok üzülüyorumSerequel ve tranco-buskas antidepresan etkili kaygı giderici güzel ilaçlar kaygıların bu denli artmamalıydı.
Bir şey mi oldu , sıkıntı yaptıracak bir şey , seni kaygılandıracak bir şey en ufak şey bile olur.
İyi düşün en ufak şey bile bizim gözümüzde çığ gibi büyüyebiliyor.
Tamam canım şimdi anladım.Babam rahatsız bahsetmiştim biraz rahatsız gibi geldi yani ateşi vardı biraz belkide o korkuttu beni sürekli onu kontrol halindeyim nefes alış verişini dinliyorum sürekli onu gözetliyorum zaten evde de yalnızdım onu öyle görüp elimden bişey gelmemesi onun konuşamaması çok üzülüyorum
İyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?