Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

prozac onu daha çok maiye sokar lamictal bende alıyorum. Seni yorar ama sana zarar veriyorsa sevgide bir yere kadar kendinide korumak zorundasın.
6-7 ay kadar oldu beraberken uyumluyduk huzurlu bir ortamimiz olurdu o cok takintili olmasina ragmen üstelemezdim son günümüzde garip bir konusma yaptik evlilik korkusu var ve benimle evlenecek kadar sevmedigini soylemesi ,seni engelliyorum baskalariyla benden dolayi tanismiyorsun sozler soylemesi uzerine mecburen onu oldugu yerde biraktim.Belki depresyondaydi o aralar hic belli olmuyordu soyledikleri hic kabullenilir seyler degildi kaldiramadim

hakkınızda hayırlısı olsun senin içinde zor onun içinde zor tabiki umarım oda bir an önce sağlığına sıhhatine kavuşur tatlım

Benim teşhisim yok ama aşırı sinirliyim
Bi yandan da içim içime sığmıyor
Nefesim zorlanıyor

En çok sevdiğim ve istediğim şey ne biliomusınız aşkkkk
Bana en iyi gelen aşkkkk
Kocamla mutluyum tamam aşığız ama çoğunun eşi gibi ilk günlerdeki gibi davranmıyo
Yani ufak şeyler ama takıyorım
Çiçek iki günde bir alırdı evlenince sadece özel günlere düştü
Bunun gibi örnekler var ve yaşama Sevinç’im azalıyor işte neden piskolojim bozuk olduğu içim aşk hastalığım var benim teşhisim aşk

Herşeyden uzaklaşıp kaçasım var
Bazen pişman oluyorum evlendiğime yüzde 70 mutluysam 100 de 100 ü istiyorum
Ben ilk günden beri değişmedim o da değişmemeliydi
Dün tartıştık küsüz gönlümü almıyor ve yemim ederim almayacağından Emin’im ben de almıcam günlerce devam edicek
Bunu yapmaya hakkı yok ve çok huzursuzum
Sinirden bağırıp çağırmak istiyorum tutuyorum kendimi yüzgöz olmayalım die

Kendini tutman daha kötü değil mi daha önce hiç hekim ile görüşme sağladın mı @Vayneymis ? belkide sadece üzüldüğün için bu şekilde hissediyorsundur. Eşinle muhakkak konuşman gerekiyor ama bir adamın sana çiçek almaması seni sevmediği anlamına gelmez. bende pek çiçek almadım mesela şanslı kadınmışsın

Bu konuda görüşmedim hekimle
Tabiki ben de zaten sevmiyor demiyorum kabullenemiyorum kabullenmek de istemiyorum evlenmeden önce aldı ama şimdi yok
Çiçek almak bu kadar mı zor
Ben ona demiştim ki evlenince de almaya devam edicek misin o da bana coşkuyla hergün alırım dedi
Ben de hergün olmasın haftada 3 gün söz ver dedim işte aza indirgemenin cezası

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. bende seni kocaman öptüm aşqummmm
misspitty ben kilo veremiyom ikoo tiroidlerim az çalışıyo ya yapıştı kaldı resmen üstüme 2 aydır iki öğün çok az yediğim halde gram veremedim.Tiroid ilacından umutluyum bakalım
L louranne biz yanındayız yalnız suçlu günahkar bunların hiçbiri değilsin bak senin gibi bi sürü kadın var burda.Ne zaman istersen biz burdayız.
hatelove noldu canım neden endişelisin? Ne düşünüyorsun neler geçiyor kafandan ?

D DeliHA35 sabahları huzursuz uyanmak beni çok yoruyor aklıma bir sürü saçma sapan şey geliyor çalışmıyorım da şuan da napcam diyorum hayatımın hep böylemi olcak ben yalnız ve mutsuZ bir kadın mı olcam hayatımda biri olsun istiyorum ama bir yandan da korkuyorum bir çocuğum olsun çok isterdim ama yaş oldu 30 bundan sonra kime güvenicem de birdaha evlenicem ya yine aynı sorunları yaşarsam
Yalnız kalmak istemiyorum
İçim böyle dolu dolu işte

Evet biraz kaygıların artmış.
Seni rahatlatacak antidepresan etkili ilacın var mıydı elinde?

İlaçlarımı düzenli alıyorum ama bazen arada geliyor bu düşünceler ağlayamıyorum belki ağlasam rahatlarım
Arada oluyo öyle ya.Benim sakinleştiricim var acil durum ilacım.Hemen onu içiyorum çünkü kaygı oluşmaya başlayınca önünü alamıyorum ben.Elim ayağım zangır zangır titriyo delircek gibi oluyorum.
Hangi ilaçları kullanıyordun?

Depacin serequal ve tranko buskas çok ilaç içtim hepsinde bayılcak gibi oluyordum bunlar bana iyi geldi iştahımı da açmadı tranko buskasın yerine başka bir etkili ilaç yazmak istemedi doktorum ağırlaştırır beni diye ilaçlardan çok çektim çümkü iş yerinde masa başın da uyuduğumu bilirim

Serequel ve tranco-buskas antidepresan etkili kaygı giderici güzel ilaçlar kaygıların bu denli artmamalıydı.
Bir şey mi oldu , sıkıntı yaptıracak bir şey , seni kaygılandıracak bir şey en ufak şey bile olur.
İyi düşün en ufak şey bile bizim gözümüzde çığ gibi büyüyebiliyor.

Babam rahatsız bahsetmiştim biraz rahatsız gibi geldi yani ateşi vardı biraz belkide o korkuttu beni sürekli onu kontrol halindeyim nefes alış verişini dinliyorum sürekli onu gözetliyorum zaten evde de yalnızdım onu öyle görüp elimden bişey gelmemesi onun konuşamaması çok üzülüyorum

İyiki varsınız

Tamam canım şimdi anladım.
Bak bulunduğun ortam gayet ciddi,kaygılarının artması çok normal.
Biz bipolarların beyni pireyi deve yapar , en ufak şey bile bizi delirtmeye yeter.Babanın ateşinin çıktığı an fitil ateşlenmiş beyninde.
Merak etme yavaş yavaş rahatlarsın.
İlaçlarını saatli içiyorsun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…