• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

Bende geldim bipolar değil ama majör depresyon hastalığıyla uğraşıyorum @NoSmoking konuşmuştuk canım seninle enerjiniz verdiğiniz destek çok iyi geliyor kızlar iyi ki varsınız:))

Günaydın canım sende hoşgeldin acı paylaştıkça azalır birlikte sırtlanır atlatırız bu günleride:KK76: nasılsın peki bugun iyimisin ?

Günaydın canım sende hoşgeldin acı paylaştıkça azalır birlikte sırtlanır atlatırız bu günleride:KK76: nasılsın peki bugun iyimisin ?
Hoşbuldum kesinlikle sizin gibi güzel insanların desteği morali iyi hissettiriyor bana bir kaç gündür iyi değilim yataktan çıkmak istemiyorum sabahları çok mutsuz ve isteksizim herşeye karşı sanırım ilacın dozu az geliyor

Hoşbuldum kesinlikle sizin gibi güzel insanların desteği morali iyi hissettiriyor bana bir kaç gündür iyi değilim yataktan çıkmak istemiyorum sabahları çok mutsuz ve isteksizim herşeye karşı sanırım ilacın dozu az geliyor

Hekiminle sürekli kontakta olabiliyormusun bir arasana onu. hmm mesela bu dönemlerimde duş almak nefes almak o camdan balkondan ya da yakın bir arkadaşımın yanıma gelmesi çok iyi gelir bana depresyonlarım benimde sert geçer genelde duş almak bile çok zordur D DeliHA35 hicom burdan sanada laf geliyor ama kesinlikle çok iyi hissettirecek kendini

aslına bakarsanız şunu kesinlikle biliyorum kızlar ilaç bir yere kadar bir basamak bir adım bir destekçi mühim olan terapiler kendini güdülemek şartlandırmakta bitiyor iş aslında tahmin edemediğiniz kadar güçlüsünüz bir kere kadınsınız yahu ! kadın neleri taşır sırtlanır kaldırır yeterki kendinize inanın çalışıyorsanız işinize asılın. ben evde ve çok mutsuzsam özellikle izin günlerimde patates gibi olurum hemen işe girişirim titiz bir tipim zaten evi temizlerim kedi çocuklarımla oynarım(evli değilim) korkunç zamanlar geçiriyorum dün sinir krizleri geçirdim ailem yanıma gelmek durumunda kaldı gecenin köründe yola çıktılar hayatımdan bir pisliği kazımaya çalışıyorum birsürü borç takıp hayatımı talan edip defolup gitti hele tehtidlerini psikolojik baskı ve şiddetini saymıyorum bile hastayım öksürük tıksırık şuan işimdeyim makyajımı yaptım giydim takımlarını çektim yüzümede gülümsememi işte burdayım direniyorum hayata koca bir nah sallamak lazım bazen :halay::halay::halay:

Hekiminle sürekli kontakta olabiliyormusun bir arasana onu. hmm mesela bu dönemlerimde duş almak nefes almak o camdan balkondan ya da yakın bir arkadaşımın yanıma gelmesi çok iyi gelir bana depresyonlarım benimde sert geçer genelde duş almak bile çok zordur D DeliHA35 hicom burdan sanada laf geliyor ama kesinlikle çok iyi hissettirecek kendini
Sevgili dostum ikoo bu önerini dikkate alıcam :KK14::KK14:
Evet duş önemli,evde bile olsan makyaj ve güzel kıyafetler önemli,yürüyüş hatta koşu da çok iyi geliyor.
Sen dinle bizi.İlk iş o yataktan ve evden bi çık bakalım.

Sevgili dostum ikoo bu önerini dikkate alıcam :KK14::KK14:
Evet duş önemli,evde bile olsan makyaj ve güzel kıyafetler önemli,yürüyüş hatta koşu da çok iyi geliyor.
Sen dinle bizi.İlk iş o yataktan ve evden bi çık bakalım.

aynen öyle sertinden bir kahve yap kendine tak kulaklıklarını sevdiğin şarkı tıngırdasın git bir parka çocukları kuşları izle bak insanlar koşuşturuyor şen kahkahalar duy etrafında ara bir arkadaşını saçmala bak nasıl iyi gelecek sana. biliyorum çok zor olduğunun farkındayım ama başka seçeceğin yok yatak batıyor anam bir süre sonra :D hadi duşa hadiii

öyle bakımsız bakımsız patates gibi dolanmak yok ortalıkta (dediğimi lütfen yanlış anlamayın kızlar) bir uyanıyorum saç baş birbirine girmiş pijama üzerimden kaymış kambur hatta genelde gözleriminde biri büyük biri küçük oluyor oda nasıl oluyorsa :D o modda dolanıyorum evde yüzden kendime patates derim hep :D ne bileyim biraz cilt bakımı saç bakımı vs zarar gelmez dimi biraz ev işi ortalık parıldayıp sende parıldadınmı ohhh değme keyfe :-)

aslına bakarsanız şunu kesinlikle biliyorum kızlar ilaç bir yere kadar bir basamak bir adım bir destekçi mühim olan terapiler kendini güdülemek şartlandırmakta bitiyor iş aslında tahmin edemediğiniz kadar güçlüsünüz bir kere kadınsınız yahu ! kadın neleri taşır sırtlanır kaldırır yeterki kendinize inanın çalışıyorsanız işinize asılın. ben evde ve çok mutsuzsam özellikle izin günlerimde patates gibi olurum hemen işe girişirim titiz bir tipim zaten evi temizlerim kedi çocuklarımla oynarım(evli değilim) korkunç zamanlar geçiriyorum dün sinir krizleri geçirdim ailem yanıma gelmek durumunda kaldı gecenin köründe yola çıktılar hayatımdan bir pisliği kazımaya çalışıyorum birsürü borç takıp hayatımı talan edip defolup gitti hele tehtidlerini psikolojik baskı ve şiddetini saymıyorum bile hastayım öksürük tıksırık şuan işimdeyim makyajımı yaptım giydim takımlarını çektim yüzümede gülümsememi işte burdayım direniyorum hayata koca bir nah sallamak lazım bazen :halay::halay::halay:
Çalışmıyorum iş bulamıyordum hastalanmamda biraz onunda etkisi oldu tabi birde çok istediğim bir sınava girdim onuda kazanamadım çocukluk tranvaları ankisiyete kaygı filan derken sonu hop majör depresyon tabii şimdi ne çalışmak ne de başka bir şey yapmak istiyorum arkadaşlarım rahatsızlığımı bilmiyor bahsetmek istemedim söylesemde anlamazlar çünki yaşamayan anlamaz bu hastalığı icabında ailem bile her şey senin elinde git gez dolaş geçer diyorlar ama evet toparlanmam lazım dört ay oldu fazla bile yattım:)))))))

İşte benim güçlü kardeşim.Sen busun zaten.Biz buyuz.Seni bu yüzden çok seviyorum.Korkmadığın,sinmediğin için.
Çok bilirim önceki gününde karakolluk olacak kadar kavga edip ertesi gün sabahın 7sinde full makyaj işe gelip kahkahalar savurduğumu.
Direnmek lazım direnmezsek kendimizi koyverirsek daha çok üstümüze gelir hayat.
Yaşasın Güçlü Kadınlar Birliği :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Çalışmıyorum iş bulamıyordum hastalanmamda biraz onunda etkisi oldu tabi birde çok istediğim bir sınava girdim onuda kazanamadım çocukluk tranvaları ankisiyete kaygı filan derken sonu hop majör depresyon tabii şimdi ne çalışmak ne de başka bir şey yapmak istiyorum arkadaşlarım rahatsızlığımı bilmiyor bahsetmek istemedim söylesemde anlamazlar çünki yaşamayan anlamaz bu hastalığı icabında ailem bile her şey senin elinde git gez dolaş geçer diyorlar ama evet toparlanmam lazım dört ay oldu fazla bile yattım:)))))))

ooo evet canım sen yatma sınırını aşmışsın birazcık :D hadi harekete geç yatarak iş bulamazsın ve sana net söyleyeyim bir iş bul kendine bir yerden başla yani en azından çevren bilsin ya da bilmesin sevdiğin güvendiğin kişilere söyle sadece insanlar riyakarlardır çünkü benden sana tavsiye yaş kaç bilmiyorum ama çalışmak ciddi motive kaynağı bana çok iyi geldi ama vardiyası olmayan bir iş bulman gerekiyor uyku düzenin çok önemli :KK66:

Ne güzelsiniz ya gerçekten kadının gücünü görüyorum şu yorumlarınızda:KK200: Keşke sizin kadar güçlü olabilsem alt edebilsem şu hastalığı :110::110:

İşte benim güçlü kardeşim.Sen busun zaten.Biz buyuz.Seni bu yüzden çok seviyorum.Korkmadığın,sinmediğin için.
Çok bilirim önceki gününde karakolluk olacak kadar kavga edip ertesi gün sabahın 7sinde full makyaj işe gelip kahkahalar savurduğumu.

Canım benim sen şahane bir kadınsın biliyorsun değilmi hem ailen hem işin hepsini dengede tutup dimdik ayakta kalıyorsun aslan gibi kadının helal olsun sana :KK9::KK9::KK9::KK9:çok seviyorum seni çok destekçim oldun sen benim güç verdin bana inanç kattın hakkın ödenmez teşekkür ederim canım arkadaşım benim. hayat gelsin dursun burdayız dimdik En Büyük KKEn Büyük KK

Canım benim sen şahane bir kadınsın biliyorsun değilmi hem ailen hem işin hepsini dengede tutup dimdik ayakta kalıyorsun aslan gibi kadının helal olsun sana :KK9::KK9::KK9::KK9:çok seviyorum seni çok destekçim oldun sen benim güç verdin bana inanç kattın hakkın ödenmez teşekkür ederim canım arkadaşım benim. hayat gelsin dursun burdayız dimdik En Büyük KKEn Büyük KK

ooo evet canım sen yatma sınırını aşmışsın birazcık :KK70: hadi harekete geç yatarak iş bulamazsın ve sana net söyleyeyim bir iş bul kendine bir yerden başla yani en azından çevren bilsin ya da bilmesin sevdiğin güvendiğin kişilere söyle sadece insanlar riyakarlardır çünkü benden sana tavsiye yaş kaç bilmiyorum ama çalışmak ciddi motive kaynağı bana çok iyi geldi ama vardiyası olmayan bir iş bulman gerekiyor uyku düzenin çok önemli :KK66:
28 yaşındayım malesef canım benim hastalığıma sevinecek çook insan var çevremde düşmemi bekleyen evet çalışmak şart canım yavaştan başlıycam yine iş arama çalışmalarına

28 yaşındayım malesef canım benim hastalığıma sevinecek çook insan var çevremde düşmemi bekleyen evet çalışmak şart canım yavaştan başlıycam yine iş arama çalışmalarına

bak herzaman derim elin ayağın tutuyorsa başka herhangi bir sağlık problemin yoksa bugünüme şükür diyeceksin bu senin elinde değil ama buda senin bu dünyadaki sınavın işte boşver bipolar olmak daha leş :D

bak herzaman derim elin ayağın tutuyorsa başka herhangi bir sağlık problemin yoksa bugünüme şükür diyeceksin bu senin elinde değil ama buda senin bu dünyadaki sınavın işte boşver bipolar olmak daha leş :KK70:
Çok şükür canım tabi zor bir sınav ama napalım başa gelen çekilir ooo siz o hastalığı çoktan alt etmişşiniz canım kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz hayata sımsıkı sarılmışşınız birde burda başkalarına destek veriyorsunuz kendinizle gurur duyun bence hastalık sizden korksun valla :KK200::KK76::KK76::110:

Çok şükür canım tabi zor bir sınav ama napalım başa gelen çekilir ooo siz o hastalığı çoktan alt etmişşiniz canım kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz hayata sımsıkı sarılmışşınız birde burda başkalarına destek veriyorsunuz kendinizle gurur duyun bence hastalık sizden korksun valla :KK200::KK76::KK76::110:

elbette o korksun bizden ben ne korkucam çok uzun zamandır psikoterapi almıyorum mesela ben hekimlerimde önermedi bana nerde ne yapman gerektiğini çözüyorsun bir süre sonra ilaç dozlarımı kendim ayarlıyorum mesela (doktorum bana bırakıyor) bu ilacı şunla değiştirelim vs diye öneride bulunuyorum artık :D hicoda bu durumda tıbbi terimolojinin içinden geçer yeminle D DeliHA35 :D çocukluğumdan beri çekiyorum avantaja çevirmeyi öğrendik ikimizde artık sponsorluk yaparak başka hayatlarada dokunmak istiyoruz. Sende böyle olacaksın o gücü içinde hisset yeterki temininden dahada güçlüsün hadi kariyer.nete bak bakalım neler var ?

Back