• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

Kızlar ya ben dün gece bişey yaşadım.
Saat gece 4 civarı gözümü açtım o anda küçük kızım koşarak gelip yatağa atladı ve arkasını dönüp yattı.
Gözüm açıktı uyanıktım böyle bişey olduğuna eminim ama odasına gittiğimde yatağında yatıyordu zaten o kadar hızlı yatağa atlayamaz 3 yaşında daha.Halüsinasyon gördüğüm besbelli.
Korktum fakat paranormal bişeyden değil mani atağım gümbür gümbür geliyor sanki ondan korktum.
Bende mani uykusuzluk ve halüsinasyonlarla başlıyor bu zamana kadar yüzde 90 kedilerle ilgili oluyordu şimdi küçük kızım ???
3 gündür sabaha karşı 5te anca uyuyorum ve bu halüsinasyon.
Neden oldu ki şimdi bu ?

Kizlar merhaba

Sormak istedigim dopamin baskilayici ilac icenler yani antipsikotik icen arkadaslar yutma ve yemek borusu hareket bozuklugu sorunu hic yasadiniz mi
Hemen hemen her türlü antipsikotik zerzevatı denedim.Ve evet yutma zorluğu yaptığı doğrudur.

Allah kurtarsın :KK15:

Merabalar yazdıklarını okudum birazda olsa yüzüm güldü benide aranıza alırsanız sevinirim bir senedir depresyon hastasıyım bende

Şu sizde de var mı kızlar; temizlik hastası değilim fakat kutu kutu deterjan bitirmek her yeri kazıya kazıya temizlemek istiyorum.İçimdeki sesi/ susturamıyorum resmen.

Evet canım bendede var aynı durum ve keyif alıyorum resmen temizlik yaparken hergün temizliyorum benim kedilerde var ya daha dikkat etmem gerekiyor..

Kızlar ya ben dün gece bişey yaşadım.
Saat gece 4 civarı gözümü açtım o anda küçük kızım koşarak gelip yatağa atladı ve arkasını dönüp yattı.
Gözüm açıktı uyanıktım böyle bişey olduğuna eminim ama odasına gittiğimde yatağında yatıyordu zaten o kadar hızlı yatağa atlayamaz 3 yaşında daha.Halüsinasyon gördüğüm besbelli.
Korktum fakat paranormal bişeyden değil mani atağım gümbür gümbür geliyor sanki ondan korktum.
Bende mani uykusuzluk ve halüsinasyonlarla başlıyor bu zamana kadar yüzde 90 kedilerle ilgili oluyordu şimdi küçük kızım ???
3 gündür sabaha karşı 5te anca uyuyorum ve bu halüsinasyon.
Neden oldu ki şimdi bu ?

stresli bir dönemden geçiyor olabilirsin manin yaklaşıyor sebebi bu bilinçaltın tamamen farklı şekillerde yansıyabiliyor insana. birde bende şiddetli bir 6. his var bende ilk başlarda delirdiğimi düşünmüştüm ama değilmiş. farklı kişilerden onayladım bunu beyin yapımız farklı çalıştığı için olabilir mi?

stresli bir dönemden geçiyor olabilirsin manin yaklaşıyor sebebi bu bilinçaltın tamamen farklı şekillerde yansıyabiliyor insana. birde bende şiddetli bir 6. his var bende ilk başlarda delirdiğimi düşünmüştüm ama değilmiş. farklı kişilerden onayladım bunu beyin yapımız farklı çalıştığı için olabilir mi?
Oruç tutabilmek için ilaçların ayarıyla oynamıştım ben hata etmişim.
Sadece 5 gün tutabildim pazartesi bıraktım orucu ve ilaçlarımın saatli uygulamasına dönüş yaptım mecburen.
Üzgünümmm bu sene de tutamadım.

Oruç tutabilmek için ilaçların ayarıyla oynamıştım ben hata etmişim.
Sadece 5 gün tutabildim pazartesi bıraktım orucu ve ilaçlarımın saatli uygulamasına dönüş yaptım mecburen.
Üzgünümmm bu sene de tutamadım.

Canım sağlığında önemli ama böyle düşün saatlerinin şaşmaması ve uyku düzenine dikkat etmen gerekiyor gıdanda bir okadar önemli. Biraz sabret benim ilaçlarım azaltıldı şuan tek ilaçla gidiyorum bir süre sonra seninde öyle olacak hatta bıraktırmaya gidiyoruz ilaçlarda şu zor dönemden çıkmamı bekliyor hekimim sağlığına kavuş tutarsın gönül rahatlığı ile :)

Peki sizde haftanin birkac gunu cok enerjik diger gunler enerji cekilmesi yavaslama gibi oluyir mu bu aydan aya da olabiliyor bir haftanin icinde de degisebiliyor...

Merhaba benimde eşim bipolar derdim varda konu açmıştım ama çok anlaşılmadim burayı yeni buldum .. yeni evliyiz eşimle bipolar olduğunu unutarak davranıyorum bazen ve sinirlerim aşırı yıprandı .. isteksizlik belirgin çok dalgın davranıyor bazen ne kadar ağlasamda takmıyor bazende hiç kıyamıyor benimde denge şaştı evlenmeden önce biliyordum aslında ama aynı çatı altına girince farklı oluyor .. ben farkındalık oluşsun bende daha bilinçli olayım istiyorum onunla mutlu olmak istiyorum bende anksiyete hastasıyım ve çok sinirliyim ondan dolayı ona unutarak yaklaşıyorum sürekli atışıyoruz ..

Back