Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

Üzüldün de ondandır.
Burcucumm sabırlı ol nolur rayına oturacak zamanla.Biliyorum bu çok zor ama dayan lütfen.Onun sana ihtiyacı var.

Günaydın canım
İzmirde de kapalı,kasvetli,yağmurlu,sisli,otlu,b.klu saçma bi hava var.
Herşeye inat direnmeye devam.
Canım,sen hepinizin enerji kaynağısın.Tabi ki inat edeceğiz,yok öyle mücadelenden vazgeçmek.Kararmasın yeter ki,sol memenin altındaki cevahir!Ne güzel demiş şair ,iyi ki de demiş.Görmeden bile çok sevdim sizleri,iyi ki varsınız

Sende iyiki varsın kuzum.
En küçük aksilikte arkanı dönüp gitmediğin için
Eşinin tedavisine destek olduğun için
Onu anlayıp buralarda çözüm yolları aradığın için
Ben seni bi ayrı seviyorum.Eşinde Rabbimde çok sevsin seni

Caanııııımm,yyüreğimi titretti mesajın çok teşekkür ederim.çok mutlu ettin bni çok

Selam kızlar iki gün önce burası sel su götürdü ( trakya) yağmuru seven ben gökgürledikçe yerimden sıçradım
Kötü bi gece geçirdim ama şükür ki iyim
Şükür ki sizler varsınız
Gün içinde bile diyorum ki yalnız değilim ben
Artık beni anlayanlar insanlar var
Süper beyinleriz biz

yalnız değilsin kuzum herşeye inat çok güçlü kadınlarız bizz yazda geliyor süper güneşli günler bizleri bekliyorr

Bu arada kızlar,Durulmayan Bir Kafa ,Kay Redfield Jamison’un kitabını aldım.Eminim sizler biliyorsunuz ama bilmeyen arkadaşlar için bipolar bir kadın doktorun yazdığı kitapmış.Okuyacağım,belki önce eşim okur.Faydası olur diye düşünüyorum.

Bende o kitabı aramıştım merak edip bulamadım sonra unuttum bak iyi oldu yine bakayım inşallah faydası olur eşinizide
Ne kadar güzel destek oluyorsunuz rabbim çabalarınızı mükafatlandırsın inşallahh

Çok teşekkür ederim .Allah’ım herkese şifasını versin inşallah ve hepimiz de çok çok mutlu ömür yaşayalım

Şimdi nasılsınız?
Çok az daha iyiyim
Çok teşekkürler ihtiyacım vardı
Bakın şimdi eşim köye gidelim dedi izin alabilir misin dedi ayın 15 inden sora sanmıyorum ama soruyum dedim
Şimdi sorucam pazartesi ama muhtemelen izin vermeyecekler en çok da bunu takıyorım adli tatilde işler rahat die o zaman veriyorlar ancak temmuz ağustosta ama şimdi laZım büyük ihtimal eşimin izinleri kapanacak o zaman çok üzgünüm

Hiç Belli olmaz belki izin verirler.20 Temmuz 1 Eylül arası adli tatilde daha güzel tatil yapma ihtimaliniz olduğunu düşünüp rahatlayabilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…