Süper bakın inanamıyacaksınız!!!!!!

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
49
Diğer
aşağıdaki linki tıkladığınızda karsiniza sihirli kure cikacak. Bu kureye bakarak, iki basamakli bir sayi dusunun. örnegin; 34. Onlar ve birler basamaklarindaki sayilari toplayin ve bu dusundugunuz sayidan cikarin.Örneğin : 34 ü aklınızda tuttunuz sonra 3+4=7, 34-7=27 simdi bu sayinin yanindaki sembole bakin ve bu sembolu aklinizda tutun. Sonra sihirli kureye tiklayin.
http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf

ben anlamadım yaptım. çıkan sonuç benim tuttuğumla uyuşmuyor. açarmısın biraz daha ..

inanamıyorum ya defalarca yaptık hep tutuyo nasıl oluyo bu eşimle aynı anda yapıyoruz aynı işreti buluyoruz bunuda anlamadım mucize gibi:sm_confused:-tatlicadiarzu-

biz bulduk.işaretler sistemli bir şekilde yerleştiriliyor.küreye tıklamadan önce bütün sayıları deneyin, hepsi aynı şekil çıkacak..ne tutarsanız tutun sonuç aynı şekle odaklı.küreye tıkladığınızda o şekil çıkacak.tekrar dene yaptığınızda aynı rakamlardaki şekil değişiyor, sanki bu sefer farklı şekilmiş gibi karşınıza çıkıyor!!

biz bulduk.işaretler sistemli bir şekilde yerleştiriliyor.küreye tıklamadan önce bütün sayıları deneyin, hepsi aynı şekil çıkacak..ne tutarsanız tutun sonuç aynı şekle odaklı.küreye tıkladığınızda o şekil çıkacak.tekrar dene yaptığınızda aynı rakamlardaki şekil değişiyor, sanki bu sefer farklı şekilmiş gibi karşınıza çıkıyor!!

Evet işte böyle oluyor
Aynı şekilden birkaçtane var sonuçlar aynı
Toplayın çıkartın o şekil çıkıyor karşınıza
Rakamların sonuçları ve şekiller benzeşiyorlar

aslında ilginç olan birşey yok. sayılarla ilgili bir numara. aklınızda tutacağınız iki basamaklı sayılardaki rakamlar hep 0-9 arasında olacağına göre belirli bir toplamları ve ona uygun olarak da sembolleri var. semboller toplamlara göre yerleştirilmiş yani.

Back