Alıntı:
aregon´isimli üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar, bizde de takvim gününde yumurtlamayı da yakalayarak ilişki oldu, ama vajinal duş yapmadım, geçen ay yapmıştım, aslında yapacaktım ama olaylar çabuk gelişti fırsatım olmadı , ilişkiden bir saat önce banyo yapıpı karbonatsız vajinal duş aldım, bakalım beklemedeyiz..
Özlembay canım ben dphaston kullanmadan önce iki doğum kontrol hapıyla geciktiriyordum, bıtakınca ikinci günü regl oluyordum , fakat duphaston kullandığımda dördüncü günü regl oluyorum, vücudun doğum kontrol hapına alışık değilse bu süre üç günü bulabilir...
Misswoman canım daha erken biliyorum ama neler hissediyorsun, hamiş olacağına dair bir his var mı içinde, ben sanki üç dört ay daha bekleyeceğim gibi geliyor
ya tuhaf gelecek ama sanki hamileymişim gibi geliyor karnımda bişeyler oluyor gibi (piskolojikte olabilir) tabi. Çünkü hepimiz okadar odaklandıkki. Bide bu ay kalmazsam diğer aylarım yumurtlama zamanım hiç tutmuyor çok uğraş lazım. Oyüzden umarım sende hemen hamiş kalırsın hazır tutturmuşken. Sanki karnımın sol tarafında bişey hissediyorum daha doğrusu dışardan bile bakınca sola doğru bir kayıklık oldu ama griptim ateşliydim oyüzdende tedirginim açıkçası hani tutmamış olabilir diye. Ovalasyon testinin kağıdında yumurtlamanın 10.gününden itibaren hamilelik testi yapıp bakabilirsiniz yazıyordu öğrenir öğrenmez olumlu olumsuz ilk buraya yazacağım ozaman bu işareti göndereceğim