iyi geceler kızlar nasılsınız gülnisa canım evet iyi oldu bilgisayarın olması valla şimdi anlıyorum ne kötüymüş ya iyi alışmışım sizlere.bakalım canım benim eşimde doğurayım diye öyle diyordur belki:))
aregon selam canım doğru bildiğimiz bir çok şey farklı çıkabilo o yüzden her şey olacağına varıyo nasip neyse o oluyo sonunda allah herkese yardım etsin inşallah
iyiyim cok sukur nur ablacimm
iste bende sagdan soldan duyduklarimi yazarak geciniyorumm
rabbim cumlemize hayirli evlatlar versinn
bizde her dilegimize basladaman once hayirlisindan dedikk
demek hayirlisi boylermiss
nasip kismett dileyen herkese versin allahimm
ebruli dogum kontrol hapı kullanırsan yumurtlama olmaz
yani kendi kendine yumurta takibi yapamazsın 3 ay boşa gitmiş olur
dr muhtemelen hem hamile kalma hem de bu surede duzenli adet ol diye vermiştir
cunku kurtaj sonrası duzeni bozulan cok insan var
ama bu durumda baya beklemen gerekecek:sm_confused:
baby nurse merhaba canim beni unutmusun valla ask olsun.:dilcikar:
halem geldinmi valla cok sevindim ya seni burda gormek cok guzel:1hug:
canim arada ugra bize hepimiz iyiyz cok sukur
actigin topik cok ilerlemis bende okumaya basladim
ama hamis olunca tekrar aramiza don canim:1hug:
orkidecim canım benim ellerine kollarına sağlık benimde ismimi yazmışsınnn
ben sizi hergün okuyorummm yazmasamdaaa yanii buralardayımmm bende
kızlar dun doktora gittim ve bebegimin erkek oldugunu ogrendim...sonra kıbrısı aradım 5000 euroya istedigin cinsiyette cocuk sahibi yapıyorlarmıs.otel ucak dahil fiyatı 600 euroymus toplam 5600 euro ve 7 gun orda kalmak lazımmıs kızlar...simdi dusunuyorumda keske 2. cocuk için gitseymişim...neyse artık 3. yu dogurucaz ne yapalım allah saglık versin.
canım neden öyle düşünüyorsun ki gerçi bilmiyorum neler yaşadığını acı çekiyorum demişsin.allah 3.çocuğunu hayırlısı ve sağlıkla kız nasip etsin.doğuma ne kadar var senin.dun doktora sordum 2. yi dogurduktan kac ay sonra hamile kalabilirim dedim.doktorda 1 yıl sonra kalabilirsin dedi.gerci cocuk buyutmek hiç kolay diil biliyorum ama 3. cocugu bu kafayla gidersem yapıcam.bir kızım olsun o kadar cok istiyordum ki ama olmadı allah buna saglık versin.gerci cok acı cekiyorum su anda...içimden cok kotu seyler geciyor...ama duzelicem insallah...keske hiç yapmasaydım diyorum.
bak mimikamcigim senin zaten icine dogmus canim erkek olacayin,hayirli olsun canim.neyler yapdin ki..takvimide denedinmi?kiz icin??CADIARZUkızlar bugun doktora gittim 12 haftalık hamileyim.. doktor bana yuzde 60 erkek yuzde 40 kız olabilecegini soyledi sanırım yine oglum olucak..hani erkek diyipte kızı olanlar oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?