- 15 Ekim 2007
- 628
- 0
ya kızlar bu topik isimlerimiz nasıl değiştirebilirz bilen varmı aranızda?
Sanırım biryere mesaj atılıyor Yelicim Orkidem ve Semira biliyordu sanırım-tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bu topik isimlerimiz nasıl değiştirebilirz bilen varmı aranızda?
selam kızlar.samiracım karnışın pek tatlı maşallah:)
serdalcım ne zaman dra gideceksin
serdalcigim hayirlisi olsun canim.sende mi takvimi denedin ve yumurtlama testi yapdin?Mimozam canım senin kızın da çok şekermiş canım benim !!!
Güzelim Ya Çarşamba gidecem ,gidemezsem haftaya bugün gideceğim 4 Günlüğüne burada olmayacağım öğrenir öğrenmez gitmek istemiyorum eşim yanımda olsun istiyorum o yüzden belki pazartesi giderim.
gunaydin ben geldim kizlar
bugun oglusumu gormeye gittim sabah ilk rv benimdi
hasteneye gittim drum gondermisti
dr oncelikle cinsiyeti ogrenmek istiyormusunuz diye sordu sasirdim ama evet istiyorum dedim sanki bilmiyormusum gibi:roflol:
nerdeyse 35 dk ultrason yapti ya herseyi inceledi sonrada bana kiz dedi:çok üzgünüm:
ya bu drlarin benden alip veremedigi nedirki anlamiyorum :çok üzgünüm:
belki bu defa oglus derler sanmistim :dilcikar:
demesinler :roflol:benim minii kizim buyumus kocaman olmus 550 gr di herseyi belliydi
sagligida yerinde cok sukur
ama serdalcim benim dr yanilmamis
kızımın yuvası nasıl teyzoşlarrrrhihoyyyt
kız karnına benziyo muukaydirigubbakcemile3
bugun cektim bunu bayadır cekememiştim
evet kusum aynen yaa
fuara gitmiştik orda bu bana soruo bizden dumduz saclı cocuk cıkmaz di mi diye
yok dedim mumkun deil ben zaten uzatacam saclarını beline kadar dedim
yok ben erkek diyom dedi.dümdüz saçları küt kestiriyolar ya ona bayılıomuş:mymeka:
hala oglan diosun yaa dedim..2.ye canım dedi.ee onun garantisi mi var o da kız olursa nolcak dedim o zaman ben kafayı yerim 2 kızla başedemem dedi-tatlicadiarzu-
bir tane oglan yapıp kızı ona devretmek lazım dedi-tatlicadiarzu-
cok kıskanc da kendisi :mymeka:şimdiden kızın önünü nasıl alırmış onun hesabını yapıo:1shok:baskıcı baba olcek sanırsam
Orkidem ben ilişki öncesi hemen vajinal duş yapmadım sadece, bir saat öncesinde vajinal duş yapmıştım ama karbonatsızdı ,aregonum kizz senin oglanda bizmi demiyon gecen okudumda eski yazilarinii neredeysee yumurtladigin an iliski olmus senin kitler isin akintin hersey tamamm
saka bi yana canimda demek bu yum gunude supheli cinsel perhiz yapmismiydin peki
bu arada engin nursani kaza gecirmis yasama sansi yok denecek kadar azmiss cook uzuldumm yaa
Orkidem ben ilişki öncesi hemen vajinal duş yapmadım sadece, bir saat öncesinde vajinal duş yapmıştım ama karbonatsızdı ,
5 gün kadar da perhiz vardı sanırım dört gün de olabiliiir...