Bana da öyle geliyor ablacım ya sağ gösterip sol vuracak bu kız ...Çok üzgünüm çoook
Elifnaz burada arkadaşlardan bazıları ertesi gün hapından bahsetmişlerdi şayet kafana çok takacaksan ondan al derim ama Allah'ın dediğinden de öte yol gitmediğini de düşününce bu söylediklerimden de vazgeçmiyor değilim ..
Sen bilirsin Elifcim karar senin...
kizlar size hafta sonumu anlatayim
Persembe - 36 - iliski
Cuma - 36 - bos
Cumartesi - 36 - bos
Pazar - 35.7 - bos
Pazartesi - 36.2 - iliski
Pazar sabah yumurtladim herhalde. Pazartesi gunu iliski olmasa iyi olurdu degil mi ya?? Durduramadim ki ne yapayim...Teslim oldum artik bir sure sonra dedim Pazar sabah yumurtladiysam Pazartesi geceye kadar yumurta nasil olsa yasamiyordur. Ne dersininz??
:roflol::roflol:
elifnazcim ya senin su yazdiklarina karnim yirtildi nerdeyse gulmekten
canim ya hic belli olmaz dur bakalim belki hamile degilsin hem sen oncesindende deneme yaptin zaten
elifnaz o dua erkek bebek icin okunuyor
kizlar icin hic duymadim canim ozellikle erkek icin diye yaziyor zaten
sen kiz bebek icin en iyisi icinden geldigi gibi dua et
kizlarr kizdami sol kasik agrirdii oglandamii
elif ablacim senin ilk oglanda hangi kasiklarin agridiiii
benim sag agridii yaaaa
offff beeeaaa ama sagdan yumurtlayip yani sagi agriyipp kiz doguran duydumda
sol tarafi agriyip oglan doguran duymadim
diye birisi yazmisti bi topikte ama nereydii bilmiyemmm
elif ablacimm ben yumurtlama gunu desemm degil cunku 19. gun olduu oda takvim zimbirtisi diye sirff iste ogun sag kasigim inanilmazzz agridiii daha onceden hamile kalmis olabilirmiyim acabaa
ve gecesii krem renginde siviydii seffaf degildii
valla sen bizim dertlerimizi cook dinledin bizde dinleriz seni hiiiiiiic sikilmadannn
bide gelip yaziyomussun
kizlaaarrrrrrr kizim geliyoooooooo diyee
allllaaahh beeeee
yaa canim 28 gunde bi regl olduguma goree
ve 14. gunde hamile kalmadim eminimm hadi diyelimm kaza olduu
pekii gebelik testii neden bir hafta sonra pozitif gosterdii
demekki 19. gun korunmadikk ya ozamannn yanii yada iki guun sonra falan yumurtladimm
yani bayaa bi gec yumurtlamis oluyomm
yada sonrasinda gebe kaldimm ya bilemiycem inankii
hayirli olsun hemsom benim hamissin????takvimi uyguladin canim yada neyler yapdin??öpt.gulme yaaa...bak kasiklarim agriyor benim ama daha cok sol kasigim yerimseniben...yani ben tamamen girdim hamilelik psikolojisine...
of ya GulNisa nasil durduramadim ben adami o gece...simdi hic kuruntu yapmiyor olacaktim. yani sonucta erkek bile cioksaydi bende herseyi denedim olamdi derdim ne guzel. simdi kendimden bilcem hep...
tabiki tutma canim ben cocuklarla yemek ev isi camasir falan valla isler bitmiyor hergün ayni.ufaklik 15 aylik oldu Allahima sükür cok ilgi istiyor onun icin su aralar yokum canlarim ama hep takip ediyorum sizleri ama cok cabik illerliyorsunuz yetisemiyorum yahu.:bbo:ezgincim canim sagol sanada hayirli ramazanlar
yeni hamis adyimiz elifnaz olucak insallah
ama oruca gelince canim ben tutamiyorum zaten ogleye kadar kendimi zor tutuyorum midem cok fena oluyor bulaniyorum
senden nehaber bizler hep burdayiz ama sen yoksun
bak elif ablamm senin icin simdi cektigim gobuss
iste burada yayilmis dimiii
canim tam bilmiyorum ama böyle 10 12 arasi canim.feyza ablamiz yöntemi hemen regelden sonra erkek demisdi ama??nasil tam anlamadim?samirayida o zamanlari bosuna yormusum yazik valla,pis takvim:dilcikar:ezginim hosgeldinn
sen kizalrina hngi zamanda hamis kaldiydin yazrmisinn reglin kacinci gunuu
hayirli olsun hemsom benim hamissin????takvimi uyguladin canim yada neyler yapdin??öpt.
deme ya hemsom.olsun daha iyimolur 2 erkek birbirinle oynarlar 3 yü düsünürsün belki benim gibi?ay sevindim valla yumurta takibimi yapdin canim nasil?aman Ezgin'ci msorma neler yapmadimki. bekledim bekledim tam yumurtlama gunu ilski oldu. Yani eger hamileysen benim oglan yolda hayirlisiyla...Darisi senin basina...yerimseniben
orkidem senim simdi kizmi erkekmi belki degismisdir?olabilir ya??CADIARZUezginim hosgeldinn
sen kizalrina hngi zamanda hamis kaldiydin yazrmisinn reglin kacinci gunuu
deme ya hemsom.olsun daha iyimolur 2 erkek birbirinle oynarlar 3 yü düsünürsün belki benim gibi?ay sevindim valla yumurta takibimi yapdin canim nasil?
ay feyzacim canim yöntemini tekralarmisin canim??a.s.yeli kiz vazgecme benim yöntemdennnnnnnnn:))))))))))))
gülnisam sizin orda okul gec basliyor galiba???
biz 3 hafta bitti 4 basladik kiz.
canimbenim 2 kizimda karnim asadadi cok yukarda degildi.senin karnin erkek karnina cok benziyor??kizlarr bebekk benim kizzzzz
ama gobuse gore erkekk dio herkessssss burada bileee
ezgin kizz senin karnin nasildi kizlarindaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?